Klavyemde sorun var yardım lütfen

Kyleone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 kullanıyorum bazen klavyede harflere basınca aynı zamanda windows tusuna da basıyormusum gibi davranıp kısayolları kullanıyor.

Bazen de mozilla da yazı yazmamaya başlıyor bazen belli harfleri yazmıyor.

Asusun bi klavyesini kullanıyorum modelini bilmiyorum kablosuz klavye. Alıcısıyla arasında engel yok 30 cm falan var aralarında . Pil degiştirsemde aynı sorun oluyor. Sorun basladıgında ekran klavyesi açtım orada da aynı şekilde.

Şunu da belirtmek istiyorum ki format atamam şuan.

Sorun neyden kaynaklıdır ?

Kutsalagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sadece normal klavyen kendi kendine yazsa klavye bozuk diyebilirdik ama ekran klavyeside kendi kendine yazıyorsa bunda bir iş var demektir.
Virüs girmiş olabilir. Bilgisayarını virüs taramasından geçirmeni tavsiye ederim.

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ekran klavyesinde mouse ile tıklarken de win tuşuna basmış gibi oluyor öyle mi? Virüs+ malware taraması yapın diyeceğim bende ama neden böyle bir virüs olsun ki win tuşuna bastıran

Kyleone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk defa başıma geliyor anlayamadım. Hangi programlarla taramamı önerirsiniz antivirüs ve malware olarak ?

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
AVG zaten ücretsiz klasiklerdendir ve bununla beraber yine ücretsiz olan Malwarebytes Anti-Malware ı önerebilirim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Avira Antivirus Free kur.

Hitman Pro indir.

Malwarebytes indir.

Bu üçüyle bir tarat.

Sonuç ne diye bak. Çözülmüş ise iş bitmiştir.

Olmazsa herhangi bir live CD oluştur ve sistemi bununla başlat. Sorun devam ediyor mu diye kontrol et.

Eğer hala problem devam ediyorsa sorun donanımsaldır.