Yardım Klavyem rastgele basıyor

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Laptobumdan Klavyeden e ye basınca ed3 yaziyor w basinca w2f yazıyor ve bazı klavye düğmeleri çalısmiyor

(Klavye çalisiyo %100 eminim testte ettim farklı klavyeden ama işte suan klavye yok bende )

ixtivh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
leptop klavyesi mi yoksa harici bir klavye mi?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Laptobumdan Klavyeden e ye basınca ed3 yaziyor w basinca w2f yazıyor ve bazı klavye düğmeleri çalısmiyor

(Klavye çalisiyo %100 eminim testte ettim farklı klavyeden ama işte suan klavye yok bende )
Tuşlar basık kalıyor olabilir.

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Normal bunda bir sorun yok. Sorunu anlayamadım.
Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.

Bu arkadaşımız laptopundaki klavyede sorun var. Örneğin "E" tuşuna bastığında ekrana gelen çıktı "ED2" şeklinde oluyor ve bunu çözmek istiyor. Klavyede donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyor ama bazı tuşlar da çalışmıyormuş. Bende aksine donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Forum sağolsun A-2 seviye Türkçe'yi bile anlar hale geldim. Teşekkürler SDN Forum :D

Son düzenleme:

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Bu arkadaşımız laptopundaki klavyede sorun var. Örneğin "E" tuşuna bastığında ekrana gelen çıktı "ED" şeklinde oluyor ve bunu çözmek istiyor. Klavyede donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyor ama bazı tuşlar da çalışmıyormuş. Bende aksine donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Forum sağolsun A-2 seviye Türkçe'yi bile anlar hale geldim. Teşekkürler SDN Forum :D
Cebej3jdhwhrg3djdj4v5 ed değilde ed2 basiyo ve doğru

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
arkadaşı anlamak için çok uğraştım ama ne sorununu ne kendini ifade etme biçimini nede randomunu anlamadım.

Sanki heycanlı bir şekilde biri kovalıyormuş gibi anlatıyorsun yada yaşının seviyesi çok küçük cümlelerin bu kadar çıkıyor.

Daha sakin ve anlayabileceğimiz dilden anlatabilirsen çok güzel olur kardeşim.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
arkadaşı anlamak için çok uğraştım ama ne sorununu ne kendini ifade etme biçimini nede randomunu anlamadım.

Sanki heycanlı bir şekilde biri kovalıyormuş gibi anlatıyorsun yada yaşının seviyesi çok küçük cümlelerin bu kadar çıkıyor.

2 üst mesajda aslında arkadaşımızın sorununu gayet anlaşılır bir şekilde anlattım :)

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Biri kovalamıyor. test çözüyorum ve sorun klavyeden e ye basınca ed3 diye yaziyor ve bazı tuşlamalar çalısmıyor

Soft Donanım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
127

Bu arkadaşımız laptopundaki klavyede sorun var. Örneğin "E" tuşuna bastığında ekrana gelen çıktı "ED2" şeklinde oluyor ve bunu çözmek istiyor. Klavyede donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyor ama bazı tuşlar da çalışmıyormuş. Bende aksine donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

O zaman ya klavye de sorun vardır yada I/O çipinde anakartta ki. Başka bir sorun olamaz.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
yazılımsal olarak bir şey yapamazsın. tamir görmesi gerekir. tuşa bastığında alt tarafındaki noktaya bir şey dökülmüş olabilir, sen E ye basınca ed3 algılıyor bilgisayar.