leptop klavyesi mi yoksa harici bir klavye mi?
Tuşlar basık kalıyor olabilir.Laptobumdan Klavyeden e ye basınca ed3 yaziyor w basinca w2f yazıyor ve bazı klavye düğmeleri çalısmiyor
(Klavye çalisiyo %100 eminim testte ettim farklı klavyeden ama işte suan klavye yok bende )
Değil. Normal yaniTuşlar basık kalıyor olabilir.
hiç klavyeyi temizledin mi yakın zaman daLaptopun klavyesi
Bu cümleden bir şey anlayan varsa beni bulsun.(Klavye çalisiyo %100 eminim testte ettim farklı klavyeden ama işte suan klavye yok bende )
Vfjfjtjfhrbt yani baska klavyeden caps basınca laptopdanda shuftlockun ısığı cıkıyorBu cümleden bir şey anlayan varsa beni bulsun.
1 ay once içini fln acmadan ıslak mendille su düsürmedenhiç klavyeyi temizledin mi yakın zaman da
Normal bunda bir sorun yok. Sorunu anlayamadım.Vfjfjtjfhrbt yani baska klavyeden caps basınca laptopdanda shuftlockun ısığı cıkıyor
E ye basinca ed3 yaziyor ama ben sadece E ye basıyorumNormal bunda bir sorun yok. Sorunu anlayamadım.
Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.Normal bunda bir sorun yok. Sorunu anlayamadım.
Cebej3jdhwhrg3djdj4v5 ed değilde ed2 basiyo ve doğruAnladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.
Bu arkadaşımız laptopundaki klavyede sorun var. Örneğin "E" tuşuna bastığında ekrana gelen çıktı "ED" şeklinde oluyor ve bunu çözmek istiyor. Klavyede donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyor ama bazı tuşlar da çalışmıyormuş. Bende aksine donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Forum sağolsun A-2 seviye Türkçe'yi bile anlar hale geldim. Teşekkürler SDN Forum![]()
2 üst mesajda aslında arkadaşımızın sorununu gayet anlaşılır bir şekilde anlattımarkadaşı anlamak için çok uğraştım ama ne sorununu ne kendini ifade etme biçimini nede randomunu anlamadım.
Sanki heycanlı bir şekilde biri kovalıyormuş gibi anlatıyorsun yada yaşının seviyesi çok küçük cümlelerin bu kadar çıkıyor.
Daha sakin ve anlayabileceğimiz dilden anlatabilirsen çok güzel olur kardeşim.
Biri kovalamıyor. test çözüyorum ve sorun klavyeden e ye basınca ed3 diye yaziyor ve bazı tuşlamalar çalısmıyorarkadaşı anlamak için çok uğraştım ama ne sorununu ne kendini ifade etme biçimini nede randomunu anlamadım.
Sanki heycanlı bir şekilde biri kovalıyormuş gibi anlatıyorsun yada yaşının seviyesi çok küçük cümlelerin bu kadar çıkıyor.
Daha sakin ve anlayabileceğimiz dilden anlatabilirsen çok güzel olur kardeşim.
O zaman ya klavye de sorun vardır yada I/O çipinde anakartta ki. Başka bir sorun olamaz.Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.
Bu arkadaşımız laptopundaki klavyede sorun var. Örneğin "E" tuşuna bastığında ekrana gelen çıktı "ED2" şeklinde oluyor ve bunu çözmek istiyor. Klavyede donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyor ama bazı tuşlar da çalışmıyormuş. Bende aksine donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Forum sağolsun A-2 seviye Türkçe'yi bile anlar hale geldim. Teşekkürler SDN Forum![]()
Birden bugün oldu yani ne yapmam lzm düzeltmek içinO zaman ya klavye de sorun vardır yada I/O çipinde anakartta ki. Başka bir sorun olamaz.
tipik klavyelerin kronik bozulma olayı olduğunu düşünüyorum. teknik servise bir gönder istersen.E ye basinca ed3 yaziyor ama ben sadece E ye basıyorum