Kurt1678
Öğrenci
Arkadaşlar son zamanlarda minecraft çok pahalı oldu ben yıllardır oyunu almak istiyorum param yok yardı edebilecek olan veya oyunun repliklerini oynayan var mı?
peki oynadığın replikler var mı?illegal paylaşım yasak haberin yok heralde epic gaames verirse verir...
Kul hakkı olmuyormu yani hırsızlık?kral git son oyuncu oyna.
Ya ama sonoyuncu hesabıyla launcherde oturum açıp sonra oyunu ücretsiz oynamak hırsızlık olurhocam Sonoyuncu bir minecraft serverı. Dini tarafı hakkında bir cümle kurmadım. Legal olarak gidip internet sitelerinden kayıt olduğun bir sistem var ve diğer indireceği her siteden daha güvenli.
Minecraft indireceğim diye yaşayacağı bir ton virüs sorunu yerine hali hazırda kullanılan bu oyunu oynayabilir.
Hırsızlıksa siz indirmezsiniz olur biter.
Ya peki başka oyunun repliği var mı minetest gibihocam Sonoyuncu bir minecraft serverı. Dini tarafı hakkında bir cümle kurmadım. Legal olarak gidip internet sitelerinden kayıt olduğun bir sistem var ve diğer indireceği her siteden daha güvenli.
Minecraft indireceğim diye yaşayacağı bir ton virüs sorunu yerine hali hazırda kullanılan bu oyunu oynayabilir.
Hırsızlıksa siz indirmezsiniz olur biter.
ya sonoyuncu launcheri server hesabıyla ücretsiz minecraft oynamanı sağladığı için hırsızlık olur dini açıdanhocam siz anlamak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Hocam o zaman satın almak zorundasın. Hem para vermeyeyim hemde kul hakkı olmasın diyorsan o zaman indirme.ya sonoyuncu launcheri server hesabıyla ücretsiz minecraft oynamanı sağladığı için hırsızlık olur dini açıdan
e replik bul o zaman abim ne diyeyimHocam o zaman satın almak zorundasın. Hem para vermeyeyim hemde kul hakkı olmasın diyorsan o zaman indirme.