O gevşeklerin alası var
Dedigim gibi kizi cek bi yere oyle konus yada okul cikisi birlikte gidelim biseyler demem lazim sana de
O gevşeklerin alası var
![]()
Böyle triplere gir 1 haftaya kadar kız sana gelir.![]()
Tip konusunda sıkıntım yok geçen gün bambaşka bir tarzla gittim okula, yaz sezonunu açtım saç yaptım yeni kıyafetler giydim falan kız beni süzüyorduKizi tani vakit gecir.sinemaya cagir kafeye cagir ne biliyim gel taksime cikalim de.baya bi gezin zaman gecirin zaten baskasini sevmiyosa kiz seni sever.bide 2niz icinde diyorum birazda olsa tip lazim.yoksa kiyafet lazim farkli kiyafetler ama.oyle siradan kot fakan deil.vucudunuza gore bi tarziniz olsun yuzunuze gorede bi sac yapin tamamdir fizik halledildi.sonra ozguven lazim ki ikinizdede yok.netten arastirin biraz.istediginiz kadar tip olsun yani ister justin bieber olsun ister bradd pitt ozguven yoksa kiz bakmaz ona.ozguven sart beyler.
Özgüvenle alakası yok bence git konuş sonra daha önce niye konuşmadım diyeceksin![]()
Bu konuyu sonunda moderatörlere sabitlettireceksiniz ahahhaah
Ben aldım kızın sürekli takıldığı en yakın arkadaşı erkek ona söyledim vazgeç dedi acaba diyorum kızla sadece arkadaşça değil mi.
Bir dost kazığı yemediğimiz kalmıştı bu kıza ulaşana kadar o da oldu