Kıza Açılamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=289175]lordare[/MENTION] lanet olası cesaretimi toplayamıyorum

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] Bir yıl geçti ben de aynı durumdayım

Tam son kademeye yaklaştığımı hissediyorum kızdan bir darbe yiyorum takmıyor mesajımı görüp cevap vermiyor bir şey oluyor yine başa dönüyoruz
Son kademeye yaklaştım diyelim yakında da son aşamaya kadar ulaştım diyelim ben nalet olası cesaretimi aynı şekilde ben de toplayamam, kıza iki laf arasında hoş olduğunu söyledim vermediğim mesaj bakmadığım zaman yok bunu o da biliyor ama yine açılamıyorum yine açılamıyorum belki de en büyük sıkıntı bizi reddettiği anı düşünemiyor bile olmamız

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] Bir yıl geçti ben de aynı durumdayım

Tam son kademeye yaklaştığımı hissediyorum kızdan bir darbe yiyorum takmıyor mesajımı görüp cevap vermiyor bir şey oluyor yine başa dönüyoruz
Son kademeye yaklaştım diyelim yakında da son aşamaya kadar ulaştım diyelim ben nalet olası cesaretimi aynı şekilde ben de toplayamam, kıza iki laf arasında hoş olduğunu söyledim vermediğim mesaj bakmadığım zaman yok bunu o da biliyor ama yine açılamıyorum yine açılamıyorum belki de en büyük sıkıntı bizi reddettiği anı düşünemiyor bile olmamız

Ben gittim whatsappdan söyledim kız benle konuşmuyor

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cok ustune dusuyon kizin o oyle olmaz kiz senden sikılir.o gec cevap verirse sende ver.arada sende onu takma bak nasi yaziyo.olum kiz milleti cidden cok kolay.neler oldugunu soylersen yardim edebilirim kardesim.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Whatsapp dan söylemeseydin keşke aynı hataya daha önce ben de birkaç kez düşmüştüm yıllar önce, altın kural asla sanal ortamdan teklif etme; kızı bir yere götür eğlenin para harca kafeye oturun sonlara doğru niyetini söyle en azından kibar bir şekilde reddederdi konuşmaya devam ederdiniz
Senin adına üzüldüm kardeşim ben de whatsapp'dan teklif edecek gibi oldum birkaç defa, son anda vazgeçtim bir an benim teklif ettiğimi ve onun benimle konuşmadığını düşündüm de içimde bir yerler acıdı resmen :unsure:

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kizka yeteri kadar zaman gecirmeden birbirinizin guvenini kazanmazsaniz tabi konusmaz.bide kiz watsaptan istemiyodu belki.kizlarin huyuna gore degisir bazisi watsaptan daha iyi olur bazisi yuz yuze.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kizka yeteri kadar zaman gecirmeden birbirinizin guvenini kazanmazsaniz tabi konusmaz.bide kiz watsaptan istemiyodu belki.kizlarin huyuna gore degisir bazisi watsaptan daha iyi olur bazisi yuz yuze.
Kızla bir yıla yakın zamandır sürekli olarak görüşüyoruz ama ben teklif etsem benim de kabul edeceği hakkında hiçbir fikrim yok
Belki de kız o kadar zamandır teklif etmemi bekliyordur, belki de bana en ufak hissiyatıy yoktur hiç ama hiç anlamıyorum bu kızı ben. Bir bakmışım çaktırmadan beni süzüyor bir bakmışım sürekli bir yerlerde geziyor, bir bakmışım gecelere kadar whatsappı açık ama görüştüğü kişi "ben değilim!"

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kızla bir yıla yakın zamandır sürekli olarak görüşüyoruz ama ben teklif etsem benim de kabul edeceği hakkında hiçbir fikrim yok
Belki de kız o kadar zamandır teklif etmemi bekliyordur, belki de bana en ufak hissiyatıy yoktur hiç ama hiç anlamıyorum bu kızı ben. Bir bakmışım çaktırmadan beni süzüyor bir bakmışım sürekli bir yerlerde geziyor, bir bakmışım gecelere kadar whatsappı açık ama görüştüğü kişi "ben değilim!"

Kizi taniyomusun iste.anlamadan olmaz kizi cok iyi taniman lazim.bide nasi bi yapida okdugunuda bilmen lazim konustukca anlaman lazim.1 sene konusupta kizi cozememen garip dogrusu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ya bazen kız işaret çakıyırmuş gibi oluyor ama yine yapamıyorum

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya bazen kız işaret çakıyırmuş gibi oluyor ama yine yapamıyorum

Kizi tani vakit gecir.sinemaya cagir kafeye cagir ne biliyim gel taksime cikalim de.baya bi gezin zaman gecirin zaten baskasini sevmiyosa kiz seni sever.bide 2niz icinde diyorum birazda olsa tip lazim.yoksa kiyafet lazim farkli kiyafetler ama.oyle siradan kot fakan deil.vucudunuza gore bi tarziniz olsun yuzunuze gorede bi sac yapin tamamdir fizik halledildi.sonra ozguven lazim ki ikinizdede yok.netten arastirin biraz.istediginiz kadar tip olsun yani ister justin bieber olsun ister bradd pitt ozguven yoksa kiz bakmaz ona.ozguven sart beyler.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bir başkası senden önce davranır pişman olursun. Elinde tutmaya bak. :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kizi tani vakit gecir.sinemaya cagir kafeye cagir ne biliyim gel taksime cikalim de.baya bi gezin zaman gecirin zaten baskasini sevmiyosa kiz seni sever.bide 2niz icinde diyorum birazda olsa tip lazim.yoksa kiyafet lazim farkli kiyafetler ama.oyle siradan kot fakan deil.vucudunuza gore bi tarziniz olsun yuzunuze gorede bi sac yapin tamamdir fizik halledildi.sonra ozguven lazim ki ikinizdede yok.netten arastirin biraz.istediginiz kadar tip olsun yani ister justin bieber olsun ister bradd pitt ozguven yoksa kiz bakmaz ona.ozguven sart beyler.

Ya ben o hatayı yapmadan önce iyi bir sohbetimiz vardı. Hafif göbek var ama boyum uzun(baya uzun) bir de saçımı sağ tarafa fönlüyorum iyi bir tipim var yani. Benim olayım kızın beni affetmesi...

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya ben o hatayı yapmadan önce iyi bir sohbetimiz vardı. Hafif göbek var ama boyum uzun(baya uzun) bir de saçımı sağ tarafa fönlüyorum iyi bir tipim var yani. Benim olayım kızın beni affetmesi...

Kizin ya sevdigi biri vardi yada sen kardes gibi oldun ona.arada bi +18 bakislar at (forumda yazamiyom simdi) ama bu dediklerim onceden gecerliydi sonradanda gecerli olcak.kiza simdi watsaptan deki sacmaladim kusura bakma falan de ozur dile.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kizin ya sevdigi biri vardi yada sen kardes gibi oldun ona.arada bi +18 bakislar at (forumda yazamiyom simdi) ama bu dediklerim onceden gecerliydi sonradanda gecerli olcak.kiza simdi watsaptan deki sacmaladim kusura bakma falan de ozur dile.

Aklımda bir proje var. Özür videosu hazırlasam arkadaşlarımdan da birkaç laf söylemesini istesem. Sonra bunu öğlen arası bir arkadaşı vasıtasıyla izlettirsem video bitince elimde bir çicek özür dilesem olur mu?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aklımda bir proje var. Özür videosu hazırlasam arkadaşlarımdan da birkaç laf söylemesini istesem. Sonra bunu öğlen arası bir arkadaşı vasıtasıyla izlettirsem video bitince elimde bir çicek özür dilesem olur mu?

Yasa bagli ? Senin yas kac kizin yasi kac ?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sakin oyle bisey yapma.ya yuzune gidip ozur dile yada vatsaptan secim senin (kizi tanimiyom ne tepki verceginide bilmiyom o yuzden secim senin)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yüz yüzr konuşmak daha mantıklı geliyor ama cesaret yok

Ahh o cesareti kazanman lazim.yoksa hayat zaten insani mahvediyo boyle cesaretsiz olursan hayar hepten zehir olur (bu yasadiklarin daha hic bisey aynilarini bende yasadim) o yuzden cesaret kazanman lazim git disarda kizlarla muhabbet kur siniftaki kizlarla konus cesaretin acilir.bide bisey daha diycem;simdi soylesen olcen mi tabikide hayir ama soylemezsen korkarsan yine olmiyceksin ama icindeki bazi seyler olucek.kizlar ozguveni dusuk erkeklerle konusmayi sevmezler.bide kizlarin soyle bi huyu var hepsi boyle;kolay elde ettikleri seyleri sevmezler aslinda erkeklerde oyle hatta butun insanlar.sen kolay sekilde ettigini mi daha degerli bulursun zorlukla mucadele ettigin seyimi daha degerli bulursun.iste boyle isler.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ahh o cesareti kazanman lazim.yoksa hayat zaten insani mahvediyo boyle cesaretsiz olursan hayar hepten zehir olur (bu yasadiklarin daha hic bisey aynilarini bende yasadim) o yuzden cesaret kazanman lazim git disarda kizlarla muhabbet kur siniftaki kizlarla konus cesaretin acilir.bide bisey daha diycem;simdi soylesen olcen mi tabikide hayir ama soylemezsen korkarsan yine olmiyceksin ama icindeki bazi seyler olucek.kizlar ozguveni dusuk erkeklerle konusmayi sevmezler.bide kizlarin soyle bi huyu var hepsi boyle;kolay elde ettikleri seyleri sevmezler aslinda erkeklerde oyle hatta butun insanlar.sen kolay sekilde ettigini mi daha degerli bulursun zorlukla mucadele ettigin seyimi daha degerli bulursun.iste boyle isler.

Başıma ne geldiyse bu özgüvenden geldi. Sınıfta tenefüslerde yapayalnızım sadece en iyi arkadaşlarım yokluyor beni. Bizim sınıftaki erkekler ve kızlar sanki 10 yıldır arkadaşlar

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Whatsappdan özür dileyip bunu okulda pekiştireyimmi?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Peki yüz yüze diyelim ama gevşek arkadaşlarım yüzünden o da olmaz

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Peki yüz yüze diyelim ama gevşek arkadaşlarım yüzünden o da olmaz

Arkadaslarin yaninda deme sende.cek bi kenara kimse yokken.bide oyle kizla konusurken hala laf atan kaldimi ya oyle gevseklerin nesli tukendi saniyodum.biri bisey derse dov ertesi gun