- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,931
Son durum ne kardeşimAynı derdimi söyle rahatla konusunda konuştum ve yapacağım şeyi buldum

Son durum ne kardeşimAynı derdimi söyle rahatla konusunda konuştum ve yapacağım şeyi buldum
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] Bir yıl geçti ben de aynı durumdayım
Tam son kademeye yaklaştığımı hissediyorum kızdan bir darbe yiyorum takmıyor mesajımı görüp cevap vermiyor bir şey oluyor yine başa dönüyoruz
Son kademeye yaklaştım diyelim yakında da son aşamaya kadar ulaştım diyelim ben nalet olası cesaretimi aynı şekilde ben de toplayamam, kıza iki laf arasında hoş olduğunu söyledim vermediğim mesaj bakmadığım zaman yok bunu o da biliyor ama yine açılamıyorum yine açılamıyorum belki de en büyük sıkıntı bizi reddettiği anı düşünemiyor bile olmamız
Madem sanal ortamdayız kimse kimseyi tanımıyor, peki sorayım bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?Ben gittim whatsappdan söyledim kız benle konuşmuyor
Madem sanal ortamdayız kimse kimseyi tanımıyor, peki sorayım bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?![]()
Kızla bir yıla yakın zamandır sürekli olarak görüşüyoruz ama ben teklif etsem benim de kabul edeceği hakkında hiçbir fikrim yokKizka yeteri kadar zaman gecirmeden birbirinizin guvenini kazanmazsaniz tabi konusmaz.bide kiz watsaptan istemiyodu belki.kizlarin huyuna gore degisir bazisi watsaptan daha iyi olur bazisi yuz yuze.
Kızla bir yıla yakın zamandır sürekli olarak görüşüyoruz ama ben teklif etsem benim de kabul edeceği hakkında hiçbir fikrim yok
Belki de kız o kadar zamandır teklif etmemi bekliyordur, belki de bana en ufak hissiyatıy yoktur hiç ama hiç anlamıyorum bu kızı ben. Bir bakmışım çaktırmadan beni süzüyor bir bakmışım sürekli bir yerlerde geziyor, bir bakmışım gecelere kadar whatsappı açık ama görüştüğü kişi "ben değilim!"
Ya bazen kız işaret çakıyırmuş gibi oluyor ama yine yapamıyorum
Kizi tani vakit gecir.sinemaya cagir kafeye cagir ne biliyim gel taksime cikalim de.baya bi gezin zaman gecirin zaten baskasini sevmiyosa kiz seni sever.bide 2niz icinde diyorum birazda olsa tip lazim.yoksa kiyafet lazim farkli kiyafetler ama.oyle siradan kot fakan deil.vucudunuza gore bi tarziniz olsun yuzunuze gorede bi sac yapin tamamdir fizik halledildi.sonra ozguven lazim ki ikinizdede yok.netten arastirin biraz.istediginiz kadar tip olsun yani ister justin bieber olsun ister bradd pitt ozguven yoksa kiz bakmaz ona.ozguven sart beyler.
Ya ben o hatayı yapmadan önce iyi bir sohbetimiz vardı. Hafif göbek var ama boyum uzun(baya uzun) bir de saçımı sağ tarafa fönlüyorum iyi bir tipim var yani. Benim olayım kızın beni affetmesi...
Kizin ya sevdigi biri vardi yada sen kardes gibi oldun ona.arada bi +18 bakislar at (forumda yazamiyom simdi) ama bu dediklerim onceden gecerliydi sonradanda gecerli olcak.kiza simdi watsaptan deki sacmaladim kusura bakma falan de ozur dile.
Aklımda bir proje var. Özür videosu hazırlasam arkadaşlarımdan da birkaç laf söylemesini istesem. Sonra bunu öğlen arası bir arkadaşı vasıtasıyla izlettirsem video bitince elimde bir çicek özür dilesem olur mu?
Yasa bagli ? Senin yas kac kizin yasi kac ?
Sakin oyle bisey yapma.ya yuzune gidip ozur dile yada vatsaptan secim senin (kizi tanimiyom ne tepki verceginide bilmiyom o yuzden secim senin)
Yüz yüzr konuşmak daha mantıklı geliyor ama cesaret yok
Ahh o cesareti kazanman lazim.yoksa hayat zaten insani mahvediyo boyle cesaretsiz olursan hayar hepten zehir olur (bu yasadiklarin daha hic bisey aynilarini bende yasadim) o yuzden cesaret kazanman lazim git disarda kizlarla muhabbet kur siniftaki kizlarla konus cesaretin acilir.bide bisey daha diycem;simdi soylesen olcen mi tabikide hayir ama soylemezsen korkarsan yine olmiyceksin ama icindeki bazi seyler olucek.kizlar ozguveni dusuk erkeklerle konusmayi sevmezler.bide kizlarin soyle bi huyu var hepsi boyle;kolay elde ettikleri seyleri sevmezler aslinda erkeklerde oyle hatta butun insanlar.sen kolay sekilde ettigini mi daha degerli bulursun zorlukla mucadele ettigin seyimi daha degerli bulursun.iste boyle isler.
Whatsapp'ı karıştırma.Whatsappdan özür dileyip bunu okulda pekiştireyimmi?
Peki yüz yüze diyelim ama gevşek arkadaşlarım yüzünden o da olmaz
Peki yüz yüze diyelim ama gevşek arkadaşlarım yüzünden o da olmaz
Arkadaslarin yaninda deme sende.cek bi kenara kimse yokken.bide oyle kizla konusurken hala laf atan kaldimi ya oyle gevseklerin nesli tukendi saniyodum.biri bisey derse dov ertesi gun