Kıza Açılamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Lisedeyken bende çok çektim bu konularda :D. Son 2 sene nasıl olduysa o kadar , kızlara karşı tutumum değişti çok daha rahat ve argo sözler hariç her istediğimi Söyler hale gelmiştim. Tabii benimde o zamanlar Sevdiğim birileri vardı hatta 9. Sınıftan beri gözüm ondan Başkasını görmüyordu. Ben 2 yıl boyunca konuştum, kötü gününde ağlayacak omuz iyi gününde birlikte güldüğü , birlikte saçmaladığımız biri oldum. Ben bu arada ona açılmaktan hep çekindim. O da o zamanlar başkasıyla konuşuyordu ama aralarındakinin bir adı yoktu. Her neyse daha sonra baktık böyle olmayacak okul çıkışlarında evine kadar eşlik ediyordum evimle alakasız biryerde olmasına rağmen. Tam o sıralarda başka bir kız bana ilgi göstermeye başladı. Hoşlandığım kişi bunu Görünce durumlar birden Değişti :D. Tabii ben bunu görünce zoru oynamaya başladım Her gün ilk Mesajı ben atarken o atmaya başladı. Okulda teneffüslerde onun yanına giderdim arada özellikle sınav haftalarında destek olmak için onlarıda biraz azalttım. Bu sefer işler tersine döndü mesaj atmaya başladı, okulda yanına gitmediğimde bugün yine görüşemedik diye mesaj attığı zamanlar oldu. Çıkışlarda işim olduğumda onunla eve gidemiyordum ondan sonra işim bitine kadar beklemeye başladı :D. Diğer kızı Yanımda gördüğünde Yanımda biter olmuştu :D. En sonunda seni çok seviyorum biliyor musun Demişti :D. Sonu pek mutlu bitmemiş olsada ne zaman hatırlasam yüzümde bir Gülümse olur ilk aşklar unutulmaz sonuçta :D. Çok uzun oldu bu konuyu görünce anlatayım dedim bende :D. Özetlersek benim durumum nadir olur seni sevdiğini düşünüyorsan söyle direk benim gibi uzun süre beklersin yoksa. Son olarak seven kıskanır yanında birini görüyorsa onunla ilgili birşeyler ima etmeye çalışıyorsa seviyordur :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Odun olacaksın. Huyu suyu düzgün biriyle zaten millete gidip bu bana çıkma teklifi etti de kabul etmedim diye yaymaz. Diyeceksin gel konuşalım. Anlatacaksın. En çok da reddedilirsin. Yoksa eline mahkum yaşarsın. Unutma ki kızlar çok seksi görünenle veya çok kaslı olan tiplere baksalarda öküz gibi heriflerle çıkıyorlar. Tek olgu konuşması bilmek.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Benim hikayem dönmüş burada :P

Benimde sevdiğim bi kız vardı. Bizim sınıfta. Bir ödev vesilesiyle konuşma fırsatı bulmuştum. 1-2 hafta konuşma sürecinden sonra odunlugum sayesinde bütün muhabbetimiz bitti. Özguvenim olmadigi için sadece sanal da konusabiliyordum reelde yanina bile yaklasamiyordum. Simdi noldu derseniz üstünden 1 sene geçti ve ben hala kızı seviyorum ama muhabbet etmeye cekiniyorum. Kizin sevgilisi varmı yokmu bilmiyorum çünkü kızla konuştuktan kısa sure sure çok değişti erkeklerle felan takılmaya başladı..

Yani kısaca sunu demeye çalışıyorum. O da bir insan ve hayır demesi senin sonunu getirmez, ancak samimi iki dostsaniz muhabbetinizin sonu gelebilir (hayır derse). başkaları atak yapmadan sen yap şansını dene.

Tabi bunu benim yazmamda manidar :D

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yav arkadaş açtırdınız bana eski defterleri damara bağlandım bak gece gece [emoji5] [emoji3]

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben 900 kilometre mesafeden aşkımı ilan etmiştim :P

aga aynen benim de o kadar mesafe var :(

Bende yaşamıştım böyle şeyler ben de asla açılmam kimseye eskiden bir kız vardı beni sevdiği besbelliydi ama ben sevmiyordum taşındı unuttuk ondan önce de benim sevdiğim kız vardı ama o beni sevmedi ismail yk'nın dediği gibi benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem. Hiç şanslı olamadım bu konularda ama san andreas'ta kumarda hep kazanırdım. :laugh:Artık bıktım bu işlerden bekar ölmeyi düşünüyorum zaten öyle vıcık vıcık aşkım canımlar filan hiç bana göre değil iğrenç geliyor bana

bende evlenmeyi düşünmüyorum çünkü çocuklarımda benim çektiğimi çekmesin istiyorum ha durumum çok mu kötü değil aksine istediğim herşeyi az bi gayretle yapabilirim alabilirim ama yaşamak gerçekten zor geliyor hele bir sevenin yoksa daha zor gerçi bazi cakallar kızları hep evlenecez ayağına kandırıyor ama ben istemiyorum hangi kız evlenmek istemeyeni kabul eder ki :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Herkesin varmış bi kuyruk acısı :D dun okusaydim bunları gider konusurdum yav

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
İyi geceler kardeşim. Playboysun sende belli
Yok be ne playboyluğu benim sevgilim bile yokki benim demeye çalıştığım benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem bir türlü bir kız bulamadık diyorum

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Dostum kızın manitası olup olmadığını çevresinden öğreneceksin baktın ki kız yalnız hemen gidip bir şekilde tanışacaksın. Hoşlandığını söylemek vatani görevin değil arkadaşlık kurarsanız gerisi gelir zaten o da kısa bir süre içerisinde anlamış olur. Kendini sevdirirsen şanslısın.
Ama şunu sakın unutma onu bir sex aracı olarak değilde bir arkadaş olarak gör ve öyle yaklaş. Sıradan olmaya çalış yani.
Herşey daha kolay olur

Hiçbir şekilde araç olarak görmedim ve görmem de sanırım
Kızla çok iyi anlaşıyoruz ama işte kız aynı anda 8 kişiyle daha yazışıyor :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç düşünme bile söyle gitsin hayır dese bile en azından onu sevdiğini öğrenir belki o da sana açılamıyordur nereden biliyorsun ben sana diyeceğimi dedim sonra üzülme de hayırlısı olsun ne diyelim
Belki de kız teklif etmemi bekliyor ama ben yapamıyorum :(

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Klasik bir söylem olacak ama şunu sor kendine
Öncelikle karar ver pazara kadarmı mezara kadarmı.

Yani kullanıp atımlık birşey yapma eğer heves ise veya elde ettikten sonra monotonlaştı monotonlaşacak hesabı kuracaksan hiç başlama ne kendi nede onun hayatını mahvetme. Şahsen bir insan biriyle ya birlikte olmak için yada onunla bir ömür yaşamak için birliktelik yaşar.
Bu yüzden eğer yarı yolda bırakıcaksan iyi düşün ve kendini onun yerine koy veya çevrendeki eş dost akraba herhangi birinin başına gelseydi tepkin ve hareketin ne olurdu dşye düşünerek karar ver.

Bu aşamayı geçtiysek arkadaşım,

öncelikle kendin ol, ona bakınca neler hissettiğini, ne kadar aydınlandığını (içinde ve çevrende ne denki ışık saçtığını) hisset,
kısaca hoşlanıyorum diyorsunya bunun sendeki karşılığını tanımla, yani aynaya bakınca karşında gördüğün suretin ne olduğunu ona bakınca ne olduğunu düşün ve bunları sözelleştir. Akabinde onun iç dünyasını keşfetmeye çalış. Herşeyinde samimi ol tıpkı ilk cümlede dediğim gibi kendin ol ve sırf etkilemek için sana aşt olmayan bi ür tutum ve davranış sergileme.

Aklındaki sorulara gelince bunu en iyi öğrenebile ve içinin rahatlamasını istiyorsan bizzat sor varsada yoksada sorulardan önceki hissiyatını ona açıkla, açıkla ki senin ondan onunda senden haberi olsun
yoksa söylenmeyenler yüzünden bi bakmışsın kuruntular, kuşkular, sorular derken boş yere zaman akıp gitmiş ve sen yerinde saymışsın.

Toparlarsak, atacağın adımın adını biliyorsan gerisini sen başlatırsın o tamamlar, o başlatır sen tamamlarsın.

Ya tamamına erer ya da tamam mı devam mı misali tamam olur ...

Dipnot : Kiminle olursan ol kusurlar er yada geç farkedilir ama aradaki sevgi onu sana sevdirir yada görmezden görememezlik getirir.
birşey hissetmiyorum gibi kuruntulu düşünceler gelirse bi zaman sonra
bilki o düşüncenin içi boştur çünkü tek vucut olan bir durum söz konusudur monoton süreçler yaşanır ama hissiyatsızlık sadece kandırmacadır.

Ne isteyip aldığını bilenin bu kuruntu ve vesveselere prim vermeyeceğini kişi kendisi bilir ve buna göre bu tarz düşüncelere ehemmiyet vermeksizin yaşar ...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bana bu tarz konular çok saçma geliyor, kız benden hoşlanıcak bende anlayacam açılmaya çalışıcam vs vs. Kız hoşlansa bile hiç belli etmez ha çok ufaktan belli eder yine tereddütte kalırsın.

Çok basit git konuş anlat yoksa kaybedersin nokta.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Şu sıralar melankoliğe bağladım hal böyle olunca kızla sevecen de konuşamıyorsun espiri yapamıyorsun hatta direk belli ediyorsun çaktırmadan trip atıyorsun bu da kızın soğumasına vesile oluyor
En iyisi unutmaya çalışmak sanırım..
Olacağı varsa olur, yoksa da yapacak bir şey yok acı çekilmez en azından
Size önerim çıkmadan önce aşık olmamanız, biriyle çıkıp onun ardından aşık olmaya çalışmanız ..

кяαℓ тυяк

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaş kaç bilmiyorum ama beni dinlerseniz bir kaç tavsiye vermek isterim.
Eğer bir kıza gerçekten bağlanp sevmek istiyorsan sabret ve onun sana ulaşmasını bekle.İlk adımı atma kesinlikle. Hep ağır ol.Çünkü bu kız sana ömrünün sonuna kadar bağlı kalabilir. Ha senin niyetin başkasysa, gideyim biraz takılıyım, eve falan atayım diye düşünüyorsan vay efendim karakterim düzgün olsun, efendi olayım, yok küfür etmeyim kızların yanında vs diye düşünme. Yavşak olacak o zaman, her işte elin olacak, sapık sapık muhabbetler edeceksin kızların yanında. Eğer bu tür olursan sürüyle kız bulursun ama yaş kemale erince de dersin ki ben ne mal adammışım.O kadar boş işle uğraşmışım ki..
Sözüm ona gerçekten aşkı arıyorsan, sevgiyi arıyorsan hak edip hak etmediğini test et, zaman ver.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
кяαℓ тυяк;3603821 dedi ki:
Yaş kaç bilmiyorum ama beni dinlerseniz bir kaç tavsiye vermek isterim.
Eğer bir kıza gerçekten bağlanp sevmek istiyorsan sabret ve onun sana ulaşmasını bekle.İlk adımı atma kesinlikle. Hep ağır ol.Çünkü bu kız sana ömrünün sonuna kadar bağlı kalabilir. Ha senin niyetin başkasysa, gideyim biraz takılıyım, eve falan atayım diye düşünüyorsan vay efendim karakterim düzgün olsun, efendi olayım, yok küfür etmeyim kızların yanında vs diye düşünme. Yavşak olacak o zaman, her işte elin olacak, sapık sapık muhabbetler edeceksin kızların yanında. Eğer bu tür olursan sürüyle kız bulursun ama yaş kemale erince de dersin ki ben ne mal adammışım.O kadar boş işle uğraşmışım ki..
Sözüm ona gerçekten aşkı arıyorsan, sevgiyi arıyorsan hak edip hak etmediğini test et, zaman ver.
Çok doğru :thumbup:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kadınların aşık olma oranı;
- Güldüren erkeğe %20
- Ağlatan erkeğe %80
- Reddeden erkeğe %100
Tecrübeyle sabittir. Yüzde 20 lik kardeşlerime selamlar :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
adınların aşık olma oranı; - Güldüren erkeğe %20 - Ağlatan erkeğe %80 - Reddeden erkeğe %100 Tecrübeyle sabittir. Yüzde 20 lik kardeşlerime selamlar
Aleykum Selam :D Tespit cok dogru bence :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tercrubeyle sabittir :D aleykum selam kardeşim :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bir sey elde etmek istiyorsan girisken olacaksin bu hayatta.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

Ne gibi bir girişkenlikten bahsediyorsunuz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocamız diyorki git konuş en fazla reddedecek ve seni reddetmesi bir şeyi değiştirmeyecek onunda gönlü varsa kabul eder zaten etmezse kendi bileceği iş ;)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ne gibi bir girişkenlikten bahsediyorsunuz?

Hedefledigin bir seyi elde etmek istiyorsan o hedef ugrunda caba sarfetmen gerekiyor. Ondan hoslandigini söylemek neden bu kadar zor? En fazla hayir der, bu is olmaz der gecer gider. Bu da dünyanin sonu degil..

Hislerini gizlemene, bastirmana gerek yok. Senin agzindan bir kelime cikmadiktan sonra bu yolda bir ilerleme kaydedemezsin.

Sana kolay bir yöntem: Yüz yüze konusamiyorsan al eline bir kagit kalem güzel bir mektup yaz vesselam.

Susmayla hicbir sey elde edemezsin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hedefledigin bir seyi elde etmek istiyorsan o hedef ugrunda caba sarfetmen gerekiyor. Ondan hoslandigini söylemek neden bu kadar zor? En fazla hayir der, bu is olmaz der gecer gider. Bu da dünyanin sonu degil..

Hislerini gizlemene, bastirmana gerek yok. Senin agzindan bir kelime cikmadiktan sonra bu yolda bir ilerleme kaydedemezsin.

Sana kolay bir yöntem: Yüz yüze konusamiyorsan al eline bir kagit kalem güzel bir mektup yaz vesselam.

Susmayla hicbir sey elde edemezsin.
Aslında haklısın hocam ama mesela kız beni reddetse o şehri hatta mümkünse ülkeyi terk etmem gerekir yoksa o kişiye olan sevgim sonra kine dönüşür sonra neler olur ben bile bilemem :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION]

Seni sevmeyen biri icin kendini paralamaya degmez :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
@Mussolini

Seni sevmeyen biri icin kendini paralamaya degmez :)

Eğer sen seviyorsan, kızın peşinden koşuyorsan, sürekli mesajlar atıyor özlüyorsan; bu iş olmaz. Neden çünkü soğukkanlılığı korumak gerekir. Ne kadar zor olsa da o soğukkanlılığı sağlayamıyorsan kız seninle sadece oyun oynar.
Bu durumda taktik değiştirmek şart. Ne kadar acı çeksen de ilk mesajı onun atmasını bekleyeceksin. Son görülmesi gece saat 5 olacak ama sen sadece bunu bilecek ve ona hiçbir şey yazmayacaksın. Eğer seni sevmeyen biri için kendini paralamak istiyorsan; bu işi layıkıyla yapman gerekecek. Bir yandan unuturken diğer yandan kıza arkadaş gibi yaklaşmaya kendini zorlayacaksın. Sevmeyen birinin düşüncelerini hatırlamaya çalışacaksın ve kıza karşı o yaklaşımda yaklaşacak, kıza kendini o yaklaşımla sevdirmeye çalışacaksın.
Öncelikle kalbine söz geçireceksin kardeşim! O sevemiyorsa kendini bitirmeden sevgini bitirmek zorunda kalacaksın.
Öncelikle slow müzik dinlemeyi bırakmakla başlamak gerek :)

Ne konuşmuşum be, kendime öğüt vermiş gibi oldum. Bunlara kendim uymakla başlıyım işe :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Aynı derdimi söyle rahatla konusunda konuştum ve yapacağım şeyi buldum

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Biraz cesaret gerekiyor kardeşim. Bak biz açıldık ta ne oldu. 10 seneden beri evliyiz. :D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
:thumbup1: Birde 5 aylık böcek var. (Yakında fırlama olacak o ayrı mesele.)