Burk.Clik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Lisedeyken bende çok çektim bu konularda
. Son 2 sene nasıl olduysa o kadar , kızlara karşı tutumum değişti çok daha rahat ve argo sözler hariç her istediğimi Söyler hale gelmiştim. Tabii benimde o zamanlar Sevdiğim birileri vardı hatta 9. Sınıftan beri gözüm ondan Başkasını görmüyordu. Ben 2 yıl boyunca konuştum, kötü gününde ağlayacak omuz iyi gününde birlikte güldüğü , birlikte saçmaladığımız biri oldum. Ben bu arada ona açılmaktan hep çekindim. O da o zamanlar başkasıyla konuşuyordu ama aralarındakinin bir adı yoktu. Her neyse daha sonra baktık böyle olmayacak okul çıkışlarında evine kadar eşlik ediyordum evimle alakasız biryerde olmasına rağmen. Tam o sıralarda başka bir kız bana ilgi göstermeye başladı. Hoşlandığım kişi bunu Görünce durumlar birden Değişti
. Tabii ben bunu görünce zoru oynamaya başladım Her gün ilk Mesajı ben atarken o atmaya başladı. Okulda teneffüslerde onun yanına giderdim arada özellikle sınav haftalarında destek olmak için onlarıda biraz azalttım. Bu sefer işler tersine döndü mesaj atmaya başladı, okulda yanına gitmediğimde bugün yine görüşemedik diye mesaj attığı zamanlar oldu. Çıkışlarda işim olduğumda onunla eve gidemiyordum ondan sonra işim bitine kadar beklemeye başladı
. Diğer kızı Yanımda gördüğünde Yanımda biter olmuştu
. En sonunda seni çok seviyorum biliyor musun Demişti
. Sonu pek mutlu bitmemiş olsada ne zaman hatırlasam yüzümde bir Gülümse olur ilk aşklar unutulmaz sonuçta
. Çok uzun oldu bu konuyu görünce anlatayım dedim bende
. Özetlersek benim durumum nadir olur seni sevdiğini düşünüyorsan söyle direk benim gibi uzun süre beklersin yoksa. Son olarak seven kıskanır yanında birini görüyorsa onunla ilgili birşeyler ima etmeye çalışıyorsa seviyordur