Kıza Açılamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
e96b27bf13afcb08bbcde714e17bdc3c.jpg

Böyle triplere gir 1 haftaya kadar kız sana gelir. ;)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kizi tani vakit gecir.sinemaya cagir kafeye cagir ne biliyim gel taksime cikalim de.baya bi gezin zaman gecirin zaten baskasini sevmiyosa kiz seni sever.bide 2niz icinde diyorum birazda olsa tip lazim.yoksa kiyafet lazim farkli kiyafetler ama.oyle siradan kot fakan deil.vucudunuza gore bi tarziniz olsun yuzunuze gorede bi sac yapin tamamdir fizik halledildi.sonra ozguven lazim ki ikinizdede yok.netten arastirin biraz.istediginiz kadar tip olsun yani ister justin bieber olsun ister bradd pitt ozguven yoksa kiz bakmaz ona.ozguven sart beyler.
Tip konusunda sıkıntım yok geçen gün bambaşka bir tarzla gittim okula, yaz sezonunu açtım saç yaptım yeni kıyafetler giydim falan kız beni süzüyordu
Ama işte gelgelelim özgüven meselesine, kızlara karşı hiç özgüvenim yok şu sıralar

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Özgüvenle alakası yok bence git konuş sonra daha önce niye konuşmadım diyeceksin :)

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim de kendime güven sorunum oldu. Ama iyikide fazla üstüne gitmedim, kız benden çok farklı.
Önce kantinde baktım kıza o da farketti, sonraki bikaç gün aynı şekilde. Ama bana ters bi tip olduğunu öğrendim sonradan bakmamaya başladım, artık o da bakmıyor. Ara sıra görüyorum ama okul ortamı mecburiyetten. Zaten lys var bundan sonra okula gitmem. Hayırlısı.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende çekinirdim zamanında ancak reddedilmek işin doğasında var sonra alışıyorsun. Benim demek istediğim kendini yiyip bitireceğine konuş muhabbet et en kötü arkadaş olarak kalırsınız

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Mesele şu ki onu çok seviyorum ve kaybetmek benim kitabımda yazmıyor. Fakat ddayanamıyorum artık kız bana göre değil ama ondan başka şey aklıma gelmiyor şu an karşıma çıksa ona gider söylerim ama başka zaman yine yapamam. Şu an ona mesaj atmak istiyorum ama öğleden beri çevrimiçi olmamış. Bu bir bakıma iyi bir şey tabi ama aman neyse ne ne olacak benim bu halim çok seviyorum laaaannnn

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Akışı kalmadı zaman azalıyor yazın onunla görüşemeyeceğim seneye de bana karşı bir şey hissediyorsa da hissetmez halde olur bu iki hafta içinde halletmem lazım yoksa bütün yıl sevgim boşa gidecek

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu konu bana ile lordare'e yaradı ha, ben de yaza kadar bitirmem lazım yapamazsam da yazın yapacam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Konu adı abaza grup olarak değişip sabitlensin :mrgreen: [emoji14]

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] ne dersin bu işe?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ya acaba yakın arkadaşlarımdan ve kzın yakın bir arkadaşından fikir mi alsam?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ben aldım kızın sürekli takıldığı en yakın arkadaşı erkek ona söyledim vazgeç dedi acaba diyorum kızla sadece arkadaşça değil mi.
Bir dost kazığı yemediğimiz kalmıştı bu kıza ulaşana kadar o da oldu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ben aldım kızın sürekli takıldığı en yakın arkadaşı erkek ona söyledim vazgeç dedi acaba diyorum kızla sadece arkadaşça değil mi.
Bir dost kazığı yemediğimiz kalmıştı bu kıza ulaşana kadar o da oldu

Ben geçen sene birinden istemiltim "Benim pek yakınlığım yok, ayrıca o işlerle uğraşmaz" dedi. Şimdi kızla yedikleri aynı yemedikleri aynı. Ama ben hala seviyorum kim be derse desin!

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kızı boş bulsam bir yerlere davet edecem de işte benden başka herkes boş buluyor ben yine bulamıyorum kızın takıldığı erkeklerden birinin ortamına gireyim dedim geceye kadar takıldık en son bütün herkes dağıldık bu sefer de gece benden ayrıldıktan sonra bu kıza ulaşmış onunla takılmışlar geç vakitte yok hacı yine yok o saatte ben çağırsam gelmez anlamıyorum unutmak en iyisi diyorum yapamıyorum daha çok canım yanıyor yeni kız bulayım onunla takılayım unuturum diyorum yok hayır ben başka kıza bakamam diyorum fakat ne olursa olsun bildiğim bir şey var
O hiçbir zaman bu kadar sevilmemiş olacak!