Soru Kız arkadaş yapmak mantıklı mı?

NessGhest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim okuldan bir sürü arkadaşım ve düzenli bir hayatım var. Şu an herhangi bir kız arkadaşım yok. Bizim servise binmeden önce bir kız ile biniyorum ve kız benimle sürekli konuşmaya çalışıyor ve bana hiç flört ettin mi diye sordu, daha sonra hiç sevgilim olup olmadigini sordu. Buna cevap verdikten sonra kız benden Instagram hesabimi istedi fakat erteledim, eğer sevgili olursak, bu durum benim akademik başarımı ya da zamanımı etkiler mi? Diğer sınıf arkadaşlarımla aram. Bozulur mu?
Deneme sıralamam düşer mi?
Yaşım 17 ve daha önce hiç yapmadım bilgim yok. Bu konuda bilgili olan hocalarim varsa rica ediyorum.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,741
Arkadaşların ile aran bozulması tamamen duruma bağlı. Sırf kız arkadaş yaptın diye aranız bozulacaksa şimdiden bozulsun zaten. Onun dışında eğer çok fazla aşkım cicim diye takılıp hayatını boşlarsan evet derslerin falan kötüleşir. Ama genel olarak sevgili yapmak güzel bir şey yani. Hayatının geri kalanını boşlamayacaksan yapmanı tavsiye ederim. Karşı cinsle iletişim halinde bulun ki hayatının devamında afallama.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
193
Bu soruların hepsini aslında kendiniz cevaplamanız lazım. Arkadaşlar güvenilir mi? Ne kadar odaklanıyorsun falan

NessGhest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Derslerime odaklaniyorum.tatillerde pek çok zamanım oluyor.ama Depresyon pek iyi gelmez herhalde

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,834
Derslerime odaklaniyorum.tatillerde pek çok zamanım oluyor.ama Depresyon pek iyi gelmez herhalde
Depresyonluk durum yok ki, dostum. Konuşursun, kız iyi hoş ise derslerini bile daha iyi bir hale getirebilir. Karşılıklı birbirinizin eksikliklerini tamamlarsınız vs. Üst tarafta arkadaşımın dediği gibi, ileride eksikliğini ve sıkıntısını çekersin bu durumun. Rahat ol, canın o an neyi istiyorsa atla.

NessGhest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Depresyonluk durum yok ki, dostum. Konuşursun, kız iyi hoş ise derslerini bile daha iyi bir hale getirebilir. Karşılıklı birbirinizin eksikliklerini tamamlarsınız vs. Üst tarafta arkadaşımın dediği gibi, ileride eksikliğini ve sıkıntısını çekersin bu durumun. Rahat ol, canın o an neyi istiyorsa atla.
Sadece tatillerde yüz versem (bulussak vs)
Terk eder mi kalır mı sizce,kendiside ders çalışıyor çünkü

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,834
Sadece tatillerde yüz versem (bulussak vs)
Terk eder mi kalır mı sizce,kendiside ders çalışıyor çünkü
Okul içinde konuşursun zamanının çok olmadığını falan söylersin o da anlayışla karşılar karşılamazsa da baştan olmamış olur kafan rahat eder dert etme bunları

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,409
Hayatını yaşa dostum. Ertelemenin anlamı yok. En güzel şeyleri yaşayacak yaştasın, ertediğin zaman çok pişman olursu. Git konuş, el ele gez, sinemaya git, beraber ders çalışın... şu eylemlere haram diyenleri de dinleme.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,113
Benim okuldan bir sürü arkadaşım ve düzenli bir hayatım var. Şu an herhangi bir kız arkadaşım yok. Bizim servise binmeden önce bir kız ile biniyorum ve kız benimle sürekli konuşmaya çalışıyor ve bana hiç flört ettin mi diye sordu, daha sonra hiç sevgilim olup olmadigini sordu. Buna cevap verdikten sonra kız benden Instagram hesabimi istedi fakat erteledim, eğer sevgili olursak, bu durum benim akademik başarımı ya da zamanımı etkiler mi? Diğer sınıf arkadaşlarımla aram. Bozulur mu?
Yaşım 17 ve daha önce hiç yapmadım bilgim yok. Bu konuda bilgili olan hocalarim varsa rica ediyorum.
Şöyle düşünelim ; yaşın 47 ve o kızın babası sensin; Sen kendine bir baba olarak okula yolladığın kızının elin erkek oğluyla flört etmesini yedirebiliyorsan o zaman et

NessGhest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şöyle düşünelim ; yaşın 47 ve o kızın babası sensin; Sen kendine bir baba olarak okula yolladığın kızının elin erkek oğluyla flört etmesini yedirebiliyorsan o zaman et
Kızın babası birşey demiyor.onceki konuştuğu bir arkadaşıni babasına soylemis babasi kizmamis.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,001
sevgili işinde mantık arıyorsan sen çok yanlış seviyosun. ileride eksikliğini çekersin o yüzden liseden başla bu tür işlere. üniversitede daha kız eli tutmamış çok adam tanıdım onlar gibi olma

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,113
Kızın babası birşey demiyor.onceki konuştuğu bir arkadaşıni babasına soylemis babasi kizmamis.
Birşey dememesinden bahsetmiyorum
Kendini onun babasının yerine koy ve o kızın babası olduğunu düşün; kızını okula yolluyorsun elin oğluyla flört ediyor

Ayrıca sana yaklaşam bir kız başkasına da yaklaşma yapar veya yanaşır ben olsam böyle birini yanımda istemem

Emin ol bu kızın varya 3-4 tane sevgilisi vardır 5 numarayı arıyordur 🤣🤣

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
131
Akademik başarını etkilemesi senin elinde, kız yakın arkadaşın değilse arkadaşlarınlada bir problem olmaz, şahsen bi konuş kafalar uyuşuyorsa devam.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
372
Yakın zamanda 4.5 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak sadece ilk zamanların çok güzel oldugunu ve o zamanlar bir azimle çalışıp birşeyler yapabildiğimi görüyordum. Sonrasında ise aşk ve sevgi bitti sadece alışkanlıklar kaldı. Uzun süre bu ilişkiyi bitirmeye cesaret edemedik sonrasında ise onun olgun olmayan ve abartı istekleri yüzünden (100 000 tl lik telefon,150 bin liralık koltuk vs) ilişki bitti. Yani dostum kiminle yol yüreyeceğine dikkat etmelisin. Cebinde pek paran yoksa ilişkinin pek bir anlamı kalmıyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,567
Arkadaşlar bu gün size kız arkadaşı yapma tarifini anlatıcam.

2 kürek Balçık, Yarım kürek Lav, 10 adet acı biber, 3 adet hiç durmadan havlayan köpek dili, At kuyruğu uzun olsun saçları için, 1 kaşık bal, 2 adet Karpuz, 1 adet fındık, 2 Portakal, 1 adet tüysüz domuz derisi bembeyaz.

Bunları karıştırıyorsunuz ve kafanızı ütüleyen bir kız arkadaş çıkıyor ortaya.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
131

2 kürek Balçık, Yarım kürek Lav, 10 adet acı biber, 3 adet hiç durmadan havlayan köpek dili, At kuyruğu uzun olsun saçları için, 1 kaşık bal, 2 adet Karpuz, 1 adet fındık, 2 Portakal, 1 adet tüysüz domuz derisi bembeyaz.

başka bir tarif varmı ?

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,409

Ulan günah günah.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,613
Sevgili de yap mutsuz da ol mutlu da ol hepsini deneyimle. Iliski yasamak, ayrilmak, sevmek, sevilmek bunlar insana deneyim katar ve karakterini olgunlastirir. 25-30 yasina geldiginde iliskilerde nasil davranacagini bilemeyen dengesiz birisi olma. Iliskiler hem kendini daha net anlamani saglar hem de karsi cinsten istediklerini netlestirir. Ayrica senden hoslanan bir kizin sana yaklasmasi kadar dogal bir sey yok boyle bir sey yapiyorsa baskalarina da yapiyordur kafasina girme sakin dag basinda yasamiyoruz artik gayet normal bir durum bu.