Kis 2010 ve Gdata Total Care..

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bende mi bi gariplik va yoksa bunlarda mı anlamadım..
Sorun şu öncelikle bi antivirüs satın almak istedim ama başlıkta yazdığı üzere Kis ve Gdata arasında kararsız kaldım. Dedim ki kendi kendime ikisinin de bi deneme sürümü vardır onları indiriyim hangisi hoşuma giderse alırım. Önce Gdata yı indirdim ve kurdum, çok da güzel çalıştı sistemi yormadan güzel güzel. Ertesi gün bilgisayarı bi açtım ki ne göreyim Bizim Gdata 30 günlük deneme süresinin bittiğini söylüyor.(Daha 24 saat tam olarak dolmamıştı bile) Tabi bende hemen kaldırdım onu.

Gelelim Kis 2010`a onunda deneme sürümünü dün indirdim ve kurdum deneme sürümünü aktifleştirdim buraya kadar sorun yok. Daha sonra dedim ki bi tarama yaptırayım yaptırdım ve birkaç virü buldu sanırım. Sanırım çünkü temizlemeye tıkladığım zaman bana tam sürüm almam gerektiğini söyleyen bi uyarı penceresi açıldı ve virüseri temizlemedi.

Bu ne saçma iştir anlamadım düzgün bi şekilde test edemediğim bi programı satın almamı nasıl beklerler. :cursing:

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
En son güncelleme yaptınız mı?

Zararlıyı Kaspersky Lab'a bildirdiniz mi?

KiS zararlıları silmediğine emin misin? Karantina almışda olabilir!

Bir resim koyabilir misin buraya?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
temizlemeye tıkladığım zaman bana tam sürüm almam gerektiğini söyleyen bi uyarı penceresi açıldı ve virüseri temizlemedi.

Burada bir yanlışlık var eğer ayarları ile oynamadı iseniz.temizlemeye çalışır olmadı siler silemedi,silemiyorum die uyarır. ticari lisans almanıza dair uyarı çıkabilir ama lisans dolayı silemiyorum demez.

gdata konusunda bir fikrim yok. hiç denemedim o programı..

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
uyarı çıkabilir ama lisans dolayı silemiyorum demez.]

Deneyimlerime göre bende böyle birşeyin imkansız olduğunu söyleyebilirim. Kaspersky'nin silemediği zararlıları hakkında buraya bilgi verir misiniz? Bir araştırma fırsatı buluruz...