Kırmızı Kart Yemişim Sebebi ise Çok komik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar Bendemi Hata Var Paylaşayım Sizle.!

Benim Açtığım konu Bu
http://forum.shiftdelete.net/sdne-o...daki-gidishattin-farkindasinizdir-umarim.html

Sonra Ordaki İlk Postlardan PC MERAKLISI ile yazışmalarımızı Görebilirsiniz

Sonra Bana Atılan Özel Mesaj.!
PC MERAKLISI dedi ki:
benle bi durumun mu var anlamadım seni

ben senle alay etmedim gayet ciddi bi şekilde gereken yapılır dedim
bi açıklar mısın bana burdan :mellow:

Benim Verdiğim Cevap ise Bu :

Giden mesajlarda Göremiyorum Her nedense

Ama Şöyle yazmıştım . - "Senin le ne Durumum Olabilir Seni Tanımam Etmem.
Sen Verdiğin Cevabı ne Kadar Doğru Buluyorsan , Bende Benim verdiğim Cevabı O Kadar Doğru buluyorum"

Sonra ise Ceza Almışım Sebeb ise Diğer üyeleri Rahatsız Etmekden Kimi Rahatsız etmişim Sorması Ayıp Ceza Alıyorum . Sembolik de olsa Bir Ceza Veriliyor Bana

PC MERAKLISI dedi ki:
Dear NikeSteeL,

You have received an infraction at SDN.

Reason: Diğer Üyeleri Rahatsız Etmek
-------
benimle alay etmeni istemiyorum
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
http://forum.shiftdelete.net/sdne-o...attin-farkindasinizdir-umarim.html#post768842
Bende sizden Farklı Düşünmüyorum ama

Teknoloji Forumu Siyasallaşırsa O zaman En azından Daha Caydırıcı Önlemler Almak Lazım Gelmezmi . kişisel Fikrimdir Tabi Katılan/Katılmayan olabilir .! En Son Kararı SDN Yönetimi verecektir Ama Bu Söylemleride Göz önünde Bulundurursunuz umarım .!

PC MERAKLISI Seni pek ciddiye almıyorum zaten . Şimdide Bu Alaycı ifadenle de Almıyorum.!
All the best,
SDN

Şimdi Benmi Haksızım da bana Ceza Veriliyor . Biraz Febri Davranmamış mı Bu Arkadaş , Afişe Etmek için Değil Yaptığı Yanlışı Düzeltmesi için bu Konuyu Açıyorum . !

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadasim kusura bakma ama bence sen haksizsin. Senelerce forumlarda adminlik dahil yoneticilik yaptim. Her ne kadar yonetcilerde senin benim gibi olsada belirli gorevleri var. Sen onlara sikayetini iletiyorsun ilgilensinler diye ancak sana verilen cevap olumsuz degilken tabiri caizse seni sallayan yok diyorsun. Forumlarda belirli bir saygi düzeni vardir. Ceza aciklamasi üyeleri rahatsiz etmekten degil bence yoneticiye saygisizliktan olabilirdi.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
PC MERAKLISI Seni pek ciddiye almıyorum zaten . Şimdide Bu Alaycı ifadenle de Almıyorum.!

" NikeSeeL ben de seni hiç ciddiye almıyorum. Karşılıklı tartışmalarda saçmalıyorsun... "

NikeSteeL üstüne alınmadın umarım.

( Sadece örnek verdim )

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadasim kusura bakma ama bence sen haksizsin. Senelerce forumlarda adminlik dahil yoneticilik yaptim. Her ne kadar yonetcilerde senin benim gibi olsada belirli gorevleri var. Sen onlara sikayetini iletiyorsun ilgilensinler diye ancak sana verilen cevap olumsuz degilken tabiri caizse seni sallayan yok diyorsun. Forumlarda belirli bir saygi düzeni vardir. Ceza aciklamasi üyeleri rahatsiz etmekten degil bence yoneticiye saygisizliktan olabilirdi.

Senin kadar O Mod'luğu bende Yaptım . Özel Mesajdan nicklerimi ve Forumları Verebilirim sana Günde 10.000 Hit'i olan Forumlarda var 1000 Hit i olan Forumlarda . Biz Febri Davranmıyorduk Kimseye En azından ben Hangi Durumda nasıl Davranılacağını Az çok biliyorum . Ama Bana Sen Haksızsın Diyosan Saygı Duyarım sana

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben burda bir saygısızlık görmedim. Şimdi bende böle düsünüyom diye insallah kırmızı kart görmeyiz:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
" NikeSeeL ben de seni hiç ciddiye almıyorum. Karşılıklı tartışmalarda saçmalıyorsun... "

NikeSteeL üstüne alınmadın umarım.

( Sadece örnek verdim )

Olabilir K-C ne Diyeyim Sana Göre Saçmalık Bana Göre Doğru . Çeşitlilik Burdan Çıkar Zaten

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Senin kadar O Mod'luğu bende Yaptım . Özel Mesajdan nicklerimi ve Forumları Verebilirim sana Günde 10.000 Hit'i olan Forumlarda var 1000 Hit i olan Forumlarda . Biz Febri Davranmıyorduk Kimseye En azından ben Hangi Durumda nasıl Davranılacağını Az çok biliyorum . Ama Bana Sen Haksızsın Diyosan Saygı Duyarım sana

Saygı duymana sevindim. Evet dedigim gibi bana gore bir saygisizlik durumu var. Benden sonra mesaj yazan arkadasta ornekle aciklamis. Forum onemliyse tekil hiti 25000 olan forumda yoneticilik yaptigimi belirteyim :) Aylik 1000 tl küsür para kaldiriyorduk reklamlardan falan :)

Ama bu yoneticilik statüsü ile alakali birsey degil bana bir üye bu tarz kelimeler soylese yani seni sallamiyorum diye acikcasi belki yanlis belki dogru ben banlar sallamadigin kisinin yöneticilik yaptigi forumda ne isin var diye sorardim birde :)

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
pc meraklısının o lafı kötü bir sebeple söylemediğine eminim. ancak yanlış anlaşılabilecek bir durum. nikesteel'e de lafım yok çünkü son günlerde benim de rahatsız olduğum bir durumu dile getirdi. dün bir sorunum oldu (win7 ile ilgili) ama 2 dakika sonra anasayfadan düştü konu.niye? çünkü zıttırık kopyala-yapıştır haberler ve siyasi çekişmelerin olduğu konular çok fazla yorum aldı.. halböyleyken insan sinirleniyor ve sövüyor..

nikesteel'in o konuyu açmasındaki bir diğer sebebin yönetim-üyeler kafa kafaya verip bir şeyler üretmesi olduğunu düşünüyorum.. ancak pc meraklısı öyle deyince ters anlaşılmışş.hafif kalmış bir yorumdu.. yinede ortada haklılık yada haksızlık diye bir durum yok(tu)..

ancak kırmızı kart vs vermekle bence pc meraklısı yanlış yapmış.

@NikeSteel
kırmızı kart verse ne olur vermese ne olur.. tırt!
salla bence..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
kırmızı kart ne işe yarar ki :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu olayda ikinizin de hatası var.

NikeSteeL, kırıcı bir söz söylemekte hata yapmışsın.
PC MERAKLISI, bu söze karşılık moderatörlük gücünü kullanmakta hata yapmışsın.

( Benim görüşüm)

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Böyle bir olaya da ceza verilecekse , foruma tek kelime bile yazmayalım o zaman değil mi ?

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende kırmızı kart yemişim =) salla ne olcak.. Reason: Spam Reklam yazıyor bende de ama konu şurda ve reklamla alakası yok..

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bende NoneTheLess'ten ceza almışım cezanın ne oldugunuda bilmiyorum gerekçe ise popo diyince normal sayılan ama günlük agızda söyledigimiz ismi küfür sayılan ki ilk iki harfini yazmayıp yerine (.) koymuştum Mesajda şuydu (Koy ....... rahvan gitsin takma kafana(ilk iki harfi yoktu son dört harfi vardı)).Bu küfür sayılmış bunu benim haricimde yazan bi çok kişi var forumda hatta ondan çıkan dışkıyı bile oldugu gibi yazan var ama piyango bize vurmuş.

öylesineüye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T.c Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Sevmek Ban Sebebiymiş Arkadaşlar DİKKAT...!! Ben Yedim Ban...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende NoneTheLess'ten ceza almışım cezanın ne oldugunuda bilmiyorum gerekçe ise popo diyince normal sayılan ama günlük agızda söyledigimiz ismi küfür sayılan ki ilk iki harfini yazmayıp yerine (.) koymuştum Mesajda şuydu (Koy ....... rahvan gitsin takma kafana(ilk iki harfi yoktu son dört harfi vardı)).Bu küfür sayılmış bunu benim haricimde yazan bi çok kişi var forumda hatta ondan çıkan dışkıyı bile oldugu gibi yazan var ama piyango bize vurmuş.

kırmızı kart yiyince ne oluyor ki?? hayır 1-2 saat önce yedim bi kırmızı kart da ondan soruyorum.. ayrıca bendeki reason ise spam reklam mışş.. ne spam ne de reklam yaptım o konuda. sadece soru sorduğum konu zıttırık konular(bkz: sevişirken sahnede yastık koyuyoruz vs. vs) sebebiyle anasayfadan düştü, ben de yeni yorum yaptım ki tekrar görülsün..
hadi reason flood olsa gam yemem. 2 tane de kırmızı verebilir.. ama spam reklam ne alaka yani !!!

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
kırmızı kart yiyince ne oluyor ki?? hayır 1-2 saat önce yedim bi kırmızı kart da ondan soruyorum.. ayrıca bendeki reason ise spam reklam mışş.. ne spam ne de reklam yaptım o konuda. sadece soru sorduğum konu zıttırık konular(bkz: sevişirken sahnede yastık koyuyoruz vs. vs) sebebiyle anasayfadan düştü, ben de yeni yorum yaptım ki tekrar görülsün..
hadi reason flood olsa gam yemem. 2 tane de kırmızı verebilir.. ama spam reklam ne alaka yani !!!
Senin olay daha saçmaymış.Enteresan işler oluyor :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bende Yedim Sarı Kart 3. Msn Buluşması Yapılsın Mı? Konusunda (Bilgisizlikten Kaynaklanıyor)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bende kırmızı kart yemişim =) salla ne olcak.. Reason: Spam Reklam yazıyor bende de ama konu şurda ve reklamla alakası yok..
bende sarı kart yedim spam reklam dolayısıyla ve şöyle açıklanmış art arda yazılan mesajlar nedeni ile yani flood yada olayı ben öyle anladım.doğru, kabul ediyorum olayı, itirazım yok :D yanlış bişeydi yaptığım ama konuyu güncellemek için yapmıştım:blush:

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim de var bir kartım :)

Spam mesaj diyor. Flood yapmışım ama zaten moderasyondan geçirilen mesajlar yüzünden iyice yavaşlamış bir konuda bir de editleme hakkını kullanıcıdan alırsanız flood yapmaktan başka da çare kalmıyor. :)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
moderasyon şaşırmış sıcak yaramamış moderasyona :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Nike steel öncelikle madem yöneticilik yaptın bu konunun buraya açılmayacağını ö.m ya da mail yoluyla globallere ya da admin'e bildirileceğini bilmen gerekmez mi?

Pc meraklısı sana ilgileneceğini söyledi orada ama sen kalkıp ciddiye almıyorum seni diye cevap verdin ona. Herkesin içinde yöneticimizi küçük düşürücü bir söz bu. Hoş değil..

Bir daha böyle bir şey olursa lütfen ö.m yoluyla bizlere bildir, konu açma... İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...