Kardeşim senin ilk demen gereken şey yağlarımı nasıl yakarım. Öyle günde 10 km ile koşmak ile olmaz düzenli beslenmeni yapman lazım sabah kahvaltısını çok iyi yapıp akşam yemeğini abartmaman lazım ve öncelikle ekmeği azaltmalısın. 75 kilo civarı olsan iyi olursun senin yapman gereken şey ağırlık kaldırman ama düzenli bir şekilde yapman 1 gün yapıp 1 hafta yapmaman değil bir fitness merkezine yazılmanı tavsiye ediyorum kilo vermek önemli değil yağları yakıp kalıbını koruman önemli. Demişsin ki göbek baya ilerdeÖnerilerinizi bekliyom. Hergün düzenli koşumu yaparım ve akşamları 2-3 basketbol oynarım. Günde minimum 10 km yürüyorum. 1.78 boyum 82 kg'yum göbek baya ileride.
Sorun sadece göbekte zaten 2 sene milli takım altyapım var geceleri yemek yediğim için böyle oldu. Yaza hazır girmem lazımKardeşim senin ilk demen gereken şey yağlarımı nasıl yakarım. Öyle günde 10 km ile koşmak ile olmaz düzenli beslenmeni yapman lazım sabah kahvaltısını çok iyi yapıp akşam yemeğini abartmaman lazım ve öncelikle ekmeği azaltmalısın. 75 kilo civarı olsan iyi olursun senin yapman gereken şey ağırlık kaldırman ama düzenli bir şekilde yapman 1 gün yapıp 1 hafta yapmaman değil bir fitness merkezine yazılmanı tavsiye ediyorum kilo vermek önemli değil yağları yakıp kalıbını koruman önemli. Demişsin ki göbek baya ilerdegöbek içinde şunu söylebilirim fazla kafeinli şeyler içme kola çay kahve vs. zaten o göbeği eritince six pack'in çıkmayacak sadece sen yağlarını yakmaya odaklan bak gör daha iyi olacaksın
Geceleri emin ol ben senden daha fazla yiyorum ama spor yaptıktan sonra kolaySorun sadece göbekte zaten 2 sene milli takım altyapım var geceleri yemek yediğim için böyle oldu. Yaza hazır girmem lazım![]()
Şekeri çıkaramıyorum diğerleri yok gibiBöyle devam et. 3 beyazı hayatından çıkar.
Hergün biraz daha azaltmaya çalış. ben de işe yaradı, âniden bırakamazsın.Şekeri çıkaramıyorum diğerleri yok gibi
Yağ yok şeker az.belli ki beslenmene dikkat etmiyorsun.
yağlı şekerli beslenme durumun nedir?
Oraya zaten bi yürüyerek çıksamKoşmak aslında iyi değil yürümek iyidir diyor Canan Karatay hanımefendi...Koşmak yerine günde iki defa Harputa yürüyerek çıkıp insen hiç bişeyin kalmaz aslındaO yokuşta az yorulmadık
![]()