Kilo Vermek İçin Ne Yapabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Önerilerinizi bekliyom. Hergün düzenli koşumu yaparım ve akşamları 2-3 basketbol oynarım. Günde minimum 10 km yürüyorum. 1.78 boyum 82 kg'yum göbek baya ileride.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Önerilerinizi bekliyom. Hergün düzenli koşumu yaparım ve akşamları 2-3 basketbol oynarım. Günde minimum 10 km yürüyorum. 1.78 boyum 82 kg'yum göbek baya ileride.
Kardeşim senin ilk demen gereken şey yağlarımı nasıl yakarım. Öyle günde 10 km ile koşmak ile olmaz düzenli beslenmeni yapman lazım sabah kahvaltısını çok iyi yapıp akşam yemeğini abartmaman lazım ve öncelikle ekmeği azaltmalısın. 75 kilo civarı olsan iyi olursun senin yapman gereken şey ağırlık kaldırman ama düzenli bir şekilde yapman 1 gün yapıp 1 hafta yapmaman değil bir fitness merkezine yazılmanı tavsiye ediyorum kilo vermek önemli değil yağları yakıp kalıbını koruman önemli. Demişsin ki göbek baya ilerde :D göbek içinde şunu söylebilirim fazla kafeinli şeyler içme kola çay kahve vs. zaten o göbeği eritince six pack'in çıkmayacak sadece sen yağlarını yakmaya odaklan bak gör daha iyi olacaksın

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Kardeşim senin ilk demen gereken şey yağlarımı nasıl yakarım. Öyle günde 10 km ile koşmak ile olmaz düzenli beslenmeni yapman lazım sabah kahvaltısını çok iyi yapıp akşam yemeğini abartmaman lazım ve öncelikle ekmeği azaltmalısın. 75 kilo civarı olsan iyi olursun senin yapman gereken şey ağırlık kaldırman ama düzenli bir şekilde yapman 1 gün yapıp 1 hafta yapmaman değil bir fitness merkezine yazılmanı tavsiye ediyorum kilo vermek önemli değil yağları yakıp kalıbını koruman önemli. Demişsin ki göbek baya ilerde :D göbek içinde şunu söylebilirim fazla kafeinli şeyler içme kola çay kahve vs. zaten o göbeği eritince six pack'in çıkmayacak sadece sen yağlarını yakmaya odaklan bak gör daha iyi olacaksın
Sorun sadece göbekte zaten 2 sene milli takım altyapım var geceleri yemek yediğim için böyle oldu. Yaza hazır girmem lazım :D

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Göbek eritmek için sadece mekik çeksen ve bisiklete binsen yeterli...Bende de vardı mekikle baya azaldı ama tam gitmedi...Boy kilo oranın iyi...

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Mekik güzel fikir. Bisikletime araba çarptı arka tekerlek yok o olmaz :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Böyle devam et. 3 beyazı hayatından çıkar.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hergün şekersiz 1 büyük bardak nescafe classic iç çok iyi yağ yakar.Evde bir sopa al dik oturuş pozisyonunda sopayı başının arkasında ellerini açarak tut dik duruşu bozmadan bir sağa bir sola toplamda 500 yap her set 100 tane şeklinde bunu koşudan yada yürüşten gelince yap göbek düşmanı harekettir.Ekmeği azalt akşam 7den sonra ağır yemek yeme.Aklıma gelen tavsiyeler bu şekilde başarılar dilerim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Evet bırakılır. Ben 3 ayda 16 kilo verdim. İrade meselesi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
belli ki beslenmene dikkat etmiyorsun.
yağlı şekerli beslenme durumun nedir?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Koşmak aslında iyi değil yürümek iyidir diyor Canan Karatay hanımefendi...Koşmak yerine günde iki defa Harputa yürüyerek çıkıp insen hiç bişeyin kalmaz aslında :) O yokuşta az yorulmadık :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
O gelsin benim..... Biz bilmiyoruz zaten salonda boşu boşuna kardiyo yaptırıyoruz. Boşu boşuna squat yaptırıyoruz. O haklı da biz hatalıyız.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Koşmak aslında iyi değil yürümek iyidir diyor Canan Karatay hanımefendi...Koşmak yerine günde iki defa Harputa yürüyerek çıkıp insen hiç bişeyin kalmaz aslında :) O yokuşta az yorulmadık :)
Oraya zaten bi yürüyerek çıksam :D Ne göbek kalır ne başka bişey