Yardım Kilo ver ver diye diyenlerden bunaldım

SedatAb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba şu anda yaşım 13 kilom 65 70 civarında ama mahalledeki abiler kilo ver kilo ver diye her çöp attığımda diyorlar artık gına geldi sizene demiyorum artık eve gelince ağlıyorum bunlardan nasıl kurtulurum?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Seninle tam tersi durumu yaşıyorum. 45 kiloyum ve sürekli bana kilo al şişmanla diyorlar bıktım valla. Sana gelince, SANANE BENİM KİLOMDAN SANANE
dersen peşini bırakırlar bir süre sonra. Ama bir yandan haklılar. O yaşta o kilo bünyene zararlı. Ama sen bundan mutluysan kimsenin sana karışma hakkı yok. Bırak nasıl istiyorsan öyle kal. Daha mutlu olacaksın. :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Merhaba şu anda yaşım 13 kilom 65 70 civarında ama mahalledeki abiler kilo ver kilo ver diye her çöp attığımda diyorlar artık gına geldi sizene demiyorum artık eve gelince ağlıyorum bunlardan nasıl kurtulurum?
Gücünü ve cesaretini topla ve kilo verip düşmanlarını adeta çatlat.

Eğer senle dalga geçiyorlarsa hayatta bir daha onların yüzüne bile bakma ama kendine de bir iyilik yap çünkü kilo vermek mümkün bir durumdur, senden daha kötü durumda olanları düşün ve haline şükret ama ağlama yani ağlamakla hiç bir iş düzelmez.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
13 yaş daha ufak bir yaş Ergenlik ile birlikte boy atınca kilonda normala veya boyunla orantılı bir seviyeye gelebilir. ( Ama 13 yaş için 70 kg gerçekten yüksek dikkat etmezsen 18 de 100 ü geçersin. Yol yakınken dikkat etmeye çalış. )

Sen genede aburcubur kola gibi ürünleri tüketmemeye veya azaltmaya veya aşırı yememeye çalış biraz spor yapmaya hareket etmeye çalış bu sayede ileriye dönük hem sağlıklı olursun hemde bu tarz saçma sapan konuşan insanlarla muhatap olmamuş olursun psikolojinde bozulmamış olur.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,969
Söylemlerinin seni üzdüğünü ve bu konu hakkında konuşmamalarını iste. Hem onlara ne? Ayrıca insan doğuştan da kilolu olabilir. Eğer böyle bir problemin yoksa gerçekten sadece ''sağlık'' için kilo verebilirsin. Kendini her türlü sev fakat kendini seviyorsun diye sağlıksız bir vücutta kalma. İnsana hayatı sevdiren şeyler bunlar.