Kill Amvo Virus!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _taha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Amvo için kullandığım ve her zaman işe yarayan bir tek programcık budur. Oldukça etkili bir çözümdür. Paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim.

Ekleme : Önemli bir programcık olduğundan alternatif indirme linki ekleyecektim ama dosya direkt SDN'den paylaşılmış. Gerek kalmadığını gördüm çünkü silinmeyeceği garanti. :)

f1help

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az önce tanıştım amvo ile bakalım çözebilecekmiyiz

çözmedi script :(

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw arkadaşlar kendisi kaç tane diskiniz varsa otomatik temizliyor amvo viruslerinden size kalan tamam lara basmak en son Shiftdelete.net çıktığında da iş bitmiştir demektir makina temizlenmiştir anlamındadır. tabi virusler gizli olduğu için gizli dosyaları görünür hale getiriyor en son siz kendiniz gizli dosyaları tekrar kapatabiliyorsunuz ;) Eğer makinanınıza söz edilen virüs bulaşmadıysa kullanmanıza gerek yok :) ve boyutuna bakmayın icraatına bakın :D kullanımında hiç bir tehlike yoktur!!!

Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm penceresinden gizli dosyaları kapatabilirsiniz :)

gizli dosyaları kapatmasına kapatıyoruz da ben attrib yaparak klasörleri gizlemiştim şimdi onlar da gözüyor onun çözümü var mı :) yani daha önceden araçlar seçenekler gizli dosya ve klasörleri göster dediğimde benim gizlediğim dosyalar gözükmüyordu ancak d'nin iiçne girip adres satırına klasör ismini yazarsam öle gözüyordu...

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tamamen command prompt'tan kendiniz yazacağınız güvenli kodlarla bu tip virüsçüklerden kurtulabilirsiniz. zaten amvo ckvo vb. virüslerin nerede ve nasıl bulundukları biliniyor.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
gizli dosyaları kapatmasına kapatıyoruz da ben attrib yaparak klasörleri gizlemiştim şimdi onlar da gözüyor onun çözümü var mı :) yani daha önceden araçlar seçenekler gizli dosya ve klasörleri göster dediğimde benim gizlediğim dosyalar gözükmüyordu ancak d'nin iiçne girip adres satırına klasör ismini yazarsam öle gözüyordu...

şimdi o sorun hal olmuş oldu artık gizli klasörleri istediğin gibi gizleyebilir istediğin gibi görünür hale getirebilirsin ;)

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dosyayı tıklayıp actığımızda herseye evet diyoruz hersey tamamdir

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
googleden arayanlar burayıda buluyor anlaşılan ama son yorum biraz anlaşılır olsaydı fena olmazdı yani ;)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
amvo vürüsünün belirtileri nelerdir pc nin neresine naapar anlamadı xD

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
amvo.exe virüsü genellikle USB taşınabilir bellekler ile bilgisayar sistemine girerek sistemi yavaşlatan ve çeşitli sistem hatalarına sebep olan bir virüstür.Aynı zamanda bilgisayarınızdaki gizli dosyaların görüntülenmemesine sebep olarak gizli dosya görüntülememe sorunu yaratmaktadır. Vb. sorunlar işte ;)

halis25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeğine sağlık kardeş inşallah temizlenir hepsi :)

---------- saat 21:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:05 eklenmişti ----------

vallaha old C ve D sürücülerime giremiyordum sağ tıklayıp araştır diyerek giriyordum tsk tekrar kardeş..

bycengiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saol dostum çalıştı rep olsa verirdim çok saol thx

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
amvo.exe virüsü genellikle USB taşınabilir bellekler ile bilgisayar sistemine girerek sistemi yavaşlatan ve çeşitli sistem hatalarına sebep olan bir virüstür.Aynı zamanda bilgisayarınızdaki gizli dosyaların görüntülenmemesine sebep olarak gizli dosya görüntülememe sorunu yaratmaktadır. Vb. sorunlar işte ;)
Usb den eksik olmuyor. Bir bu bir de görev yöneticisini devre dışı bırakan var ya sinir ediyor beni. İş yerinde birçok bilgisayar olduğundan dert oluyor.Yanımda bu programı taşıyorum ama sadece gizlenen klasörleri gösteriyor.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Usb den eksik olmuyor. Bir bu bir de görev yöneticisini devre dışı bırakan var ya sinir ediyor beni. İş yerinde birçok bilgisayar olduğundan dert oluyor.Yanımda bu programı taşıyorum ama sadece gizlenen klasörleri gösteriyor.
Evet doğru diyon. ama kaldığı yer zaten flash diskler onun çift tıklandıktan sonra aktif olup her yere dağılıyorlar. Bir pc ye bulaştığında ona bağlanan bütün flash disklere bulaşıyorlar. Bu gizli+salt olan virusleri aktif ediyor ve sende elle silebiliyorsun. tabi devre dışı olan görev yöneticisini ve aktif olamayan gizli klasörleride aktif edebiliyor. geçmiş olsun (:

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
:) Bir de dvd ye yazdığım,kendi kendine gizlenen o dosyalar hiç açılmıyor. Yedeğinde yedeklerini bulunduruyorum artık. Kurtuluşu yok ki bulaşsın sil,yine yine...

caneroncu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben şahsen combofix kullanıyordum ama sorun vermeye başladı
Ayrıca kullanımda bilgisayara zarar verebileceği söyleniyor
Birde tabi Dracula var.
Kesin tercihiniz hangisi?