Kill Amvo Virus!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _taha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bilgisayarla uğraşan hemen hemen herkesin bu virüs ya da bu tip virüslerle başı derde giriyor buyrun size kökten çözüm daima ihtiyaç duyabiliceğiniz küçük bir yazılım :)
genelde usb disklerden bulaştığını biliriz sonra bütün disklere dağılırlar antivirüslerle kolay kolay silinmezler gizli dosya halindeler .. bu yazılımı sadece bir defa tıklayın bırakın kendisi hepsini silsin siz sadece aşamaları tıklayın... Kolay gelsin ;)
buyrun ;

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Pek anlamadım ama yinede teşekkürler kardeş..:)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
noldu şimdi oldu mu temizlendi mi?

ya da neyden temizlendi?

disenfectec dedi bide sonuna shiftdelete yazdı ve gitti...:)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
elde meşaleler taha nın peşine düşmeyelim şimdi:)

yahu zaten 7,83kb lık bi dosya.anca tamam dediklerimizin boyutu kadar bişe gibi geldi bana.

neyse hayırlara vesile olsun inşallah biz bişi anlamadık ama:)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar O siliyor otomatik çıkan sorulara tamam diyorsunuz evet diyorsunuz okadar bende bunukullanıyorum.

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve bu arada gizli dosyalarıda görünür hale getiriyor ve tekrar kapatamıyoruz dimi bu programcıkla?

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kapatabilirsin istersen.

sırayla

denetim masası

klasör seçenekleri

görünüm

korunan işletim sistemi dosyalarını gizle

butonunu tıklayıp uyguladığın anda gizlenmiş sistem dosyalarını görünür olmaktan çıkarabilirsin.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
yaw arkadaşlar kendisi kaç tane diskiniz varsa otomatik temizliyor amvo viruslerinden size kalan tamam lara basmak en son Shiftdelete.net çıktığında da iş bitmiştir demektir makina temizlenmiştir anlamındadır. tabi virusler gizli olduğu için gizli dosyaları görünür hale getiriyor en son siz kendiniz gizli dosyaları tekrar kapatabiliyorsunuz ;) Eğer makinanınıza söz edilen virüs bulaşmadıysa kullanmanıza gerek yok :) ve boyutuna bakmayın icraatına bakın :D kullanımında hiç bir tehlike yoktur!!!

Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm penceresinden gizli dosyaları kapatabilirsiniz :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bu da var :D

design_man79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kesinlikle süper paylaşım... program kendi kendine çalışıyor siz sadece tıklıyorsunuz,10-15 sn sabır göstermeniz yeterli ... ben daha önce de kullanıyordum.burada da yoksa diyerek ekliyecektim ama arkadaşımız önce davranmış :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Teşekkür ederim arkadaşım ;)
ama arkadaşlar görecekler farkını :)

muhosoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazen pc de gizli klasörleri göster dediğinizde çalışmaz tekrar eski haline gelir birde sürücüleri açarken ayrı pencerede açar yada birlikte aç ekranı gelir bu onları temizliyor yapmanız geren sürekli tamam demek gelen uyarılara

bsozer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işe yaramı bilmiyoruminşallah yarar

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
boyutuna göre oldukça faydalı bir yazılımmı desem programmı desem programcık mı desem bilemiyorum ama çok faydalı ama combofix çıktıktan sonra onu kullanmaya başladım en azında fazladan haşere varsa onlarıda temizliyor :D

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
valla işe yaradığını görmedim ne zaman tarama yaptırsam virüsler bulundu siliniyor lütfen çıkan kutucuğa tamam deyiniz.. ee tamam dedik programı kapattık gizli dosyalar(monica belluci)resimleri filmleri açığa çıktı (hatuna yakalandık) sonra tekrar o programla açıyorum yine virüs buldu diyor :) işe yarıyorda olabilir bende bir sürü çeşidi var

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
e sende (monica belluci)ler varsa tabi her türlü virüste olur. gizli dosyaların açığa çıkmasının sebebi amvo virusleri gizli olarak kendilerini saklarlar tabi silmek için önce gizli dosyaları aktif ediyor.

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler gecenin bu saatinde fellik fellik bu virüsten kurtulmaya çalışıyordum hızır gibi yetiştin Taha kardeş saol, eline emeğine sağlık...

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bu dosyanın dışında combofix daha ayrıntılı bir temizleme yapıyor sanırım. Çünkü dün kurtulduğum bu sorun bugün nüksetti ve kill amvo ile virüsü gayet güzel bir şekilde silmesine rağmen her bilgisayar açılışında o amvo virüsü tekrar çıkıyordu. Ben de combofix'i indirdim. Artık bilgisayar açılınca amvo yeniden türemiyor. Ayrıca kurulum da istemiyor aynı kill amvo gibi işliyor, dezavantajı yaptığı işlem biraz uzun sürüyor 20 dk. civarında. Ama kesin çözüm sağlıyor. İsteyenler bu combofix programını da deneyebilir. Bu arada tekrar teşekkürler Taha paylaşımın için...

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde arşivimde olan bişey benim bildigim kadarıyla şu işi görüyor...dah önceden ben gizli dosya ve klasörleri göster dedigimde tamam diyordum göstermiyordu işaret tekrar gizli olarak kalıyordu... bu program ile yanında bir ufak script vardı ikisini kullanınca sorun çözülmüştü bu da o işe yarıyor sanırsam...

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde arşivimde olan bişey benim bildigim kadarıyla şu işi görüyor...dah önceden ben gizli dosya ve klasörleri göster dedigimde tamam diyordum göstermiyordu işaret tekrar gizli olarak kalıyordu... bu program ile yanında bir ufak script vardı ikisini kullanınca sorun çözülmüştü bu da o işe yarıyor sanırsam...
Evet kesinlikle öyle.