yaw arkadaşlar kendisi kaç tane diskiniz varsa otomatik temizliyor amvo viruslerinden size kalan tamam lara basmak en son Shiftdelete.net çıktığında da iş bitmiştir demektir makina temizlenmiştir anlamındadır. tabi virusler gizli olduğu için gizli dosyaları görünür hale getiriyor en son siz kendiniz gizli dosyaları tekrar kapatabiliyorsunuzEğer makinanınıza söz edilen virüs bulaşmadıysa kullanmanıza gerek yok
ve boyutuna bakmayın icraatına bakın
kullanımında hiç bir tehlike yoktur!!!
Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm penceresinden gizli dosyaları kapatabilirsiniz![]()
gizli dosyaları kapatmasına kapatıyoruz da ben attrib yaparak klasörleri gizlemiştim şimdi onlar da gözüyor onun çözümü var mıyani daha önceden araçlar seçenekler gizli dosya ve klasörleri göster dediğimde benim gizlediğim dosyalar gözükmüyordu ancak d'nin iiçne girip adres satırına klasör ismini yazarsam öle gözüyordu...
bak tabibakalım
what? neyi anlamadın??ben bişe anlamadım adam gibi bi açıklama yok mu
Usb den eksik olmuyor. Bir bu bir de görev yöneticisini devre dışı bırakan var ya sinir ediyor beni. İş yerinde birçok bilgisayar olduğundan dert oluyor.Yanımda bu programı taşıyorum ama sadece gizlenen klasörleri gösteriyor.amvo.exe virüsü genellikle USB taşınabilir bellekler ile bilgisayar sistemine girerek sistemi yavaşlatan ve çeşitli sistem hatalarına sebep olan bir virüstür.Aynı zamanda bilgisayarınızdaki gizli dosyaların görüntülenmemesine sebep olarak gizli dosya görüntülememe sorunu yaratmaktadır. Vb. sorunlar işte![]()
Evet doğru diyon. ama kaldığı yer zaten flash diskler onun çift tıklandıktan sonra aktif olup her yere dağılıyorlar. Bir pc ye bulaştığında ona bağlanan bütün flash disklere bulaşıyorlar. Bu gizli+salt olan virusleri aktif ediyor ve sende elle silebiliyorsun. tabi devre dışı olan görev yöneticisini ve aktif olamayan gizli klasörleride aktif edebiliyor. geçmiş olsunUsb den eksik olmuyor. Bir bu bir de görev yöneticisini devre dışı bırakan var ya sinir ediyor beni. İş yerinde birçok bilgisayar olduğundan dert oluyor.Yanımda bu programı taşıyorum ama sadece gizlenen klasörleri gösteriyor.