Kendim kaşındım bunu kabul ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
TTNET faturamı ödemek için santrale gittiğimde oradaki görevli arkadaşa indirme hızım 1200 KB/sn bunu biraz daha arttırabilir miyiz diye sordum (Kendim kaşındım bunu kabul ediyorum). Bir şeyler denedi hattınız gayet iyi diye cevap verdi. Eve gidip kontrol ettiğimde 850 KB/sn ye düşmüş hız. Nasıl düşürdülerse tekrar düzeltirler diye dün santrale gittim, yarın teknik ekip bakacak dendi, az önce geldim eve hıza bakınca iyice şok oldum. 850 KB/sn olan indirme hızım 420 KB/sn ' ye düşmüş. Akşam olduğu için çağrı merkezini aradım tekrar 850 KB/sn 'ye çektiler hızı, ancak 1200 nerede 850 nerede.

Şu olanlara bakınca şaka gibi geliyor insana. 2 senedir bu indirme hızıyla uğraşıyorum yeter ama artık yemin ediyorum bıktırdınız !

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynı durum bende de olmuştu. Download hızım 1500 kb/sn e kadar vurduruyordu :) Fakat hal böyleyken online oynadığım cs türü oyunlarda ve normalde ping oluyordu yani minimum 70 civarı pingim oluyordu oyun oynatmıyordu ve bende ttnetdestek e bir maille durumu ifade ettim. Hızımı tekrar 8 mbps ye sabitlediler ve download hızımda dediğin gibi 850-900 civarı şu an :/ Eski hali özlüyor musun diye sorarsan elbette oyunlarla eskisi kadar ilgilenmiyorum çünkü.

NOT: Tarifem Netlimitsiz 8mb

Şekil A:

fUBY0.jpg

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şükretmeyi bilmek gerek yoksa elimizdekileride alıyorlar :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Çalışan, hattınızda bir sorun görünmüyor diyor ama anlatamıyorum ki yada anlamıyorlar. İndirme hızımı düzeltin diyorum düşürüyorlar. Böyle bir rezillik herhalde sadece Ttnet te vardır. Oturduğum etaba Superonline gelecekmişte ne zaman gelir Allah bilir. Geldiği gün ttnet sana elveda.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam ya tesaduftur yada onlar hızda kopma oluyor anlayıp hızı sabıtlemıslerdır ama bencede dediginiz gibi kendınız kaşınmıssınız :D O hızı bı daha vermezler 850 kbit almanız 8 mbit uzerınden gayet ıyı gıbı bı cevapla karsılasırsınız

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Zaten başka verdikleri bir cevap yok ki. İçime oturdu valla, yarın gideceğim santrale tekrar. Nasıl hızı düşürdülerse öyle eski haline getirirler :sleep:

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı durum bende de olmuştu. Download hızım 1500 kb/sn e kadar vurduruyordu :) Fakat hal böyleyken online oynadığım cs türü oyunlarda ve normalde ping oluyordu yani minimum 70 civarı pingim oluyordu oyun oynatmıyordu ve bende ttnetdestek e bir maille durumu ifade ettim. Hızımı tekrar 8 mbps ye sabitlediler ve download hızımda dediğin gibi 850-900 civarı şu an :/ Eski hali özlüyor musun diye sorarsan elbette oyunlarla eskisi kadar ilgilenmiyorum çünkü.

NOT: Tarifem Netlimitsiz 8mb

Şekil A:

fUBY0.jpg
böyle modem hızımıza nasıl bakıcaz acaba ?

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
benim 16 mbit gözüküyor ama en fazla 12 çekiyorum 4mbit hakkımı yiyolar aylardır..

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
8 mbtlik paketle 10 goruyorum hizimdan memnunum hic oynayamam ;) ve ayrca harbiden kasinmissin :)

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=1184]MURAT[/MENTION] sanırım azerisiniz video için teşekkür ederim :)