- Konuyu başlatan
Hiçbir şey yapmadım azalma falanda olmadı galiba ben kendi kendime kuruntu yaptım.Bende senin yaşındayım seyrek saçım çözüm olarak birşey buldun mu
Hiçbir şey yapmadım azalma falanda olmadı galiba ben kendi kendime kuruntu yaptım.Bende senin yaşındayım seyrek saçım çözüm olarak birşey buldun mu
Anladım bende yağ kullanmaya başladım ama belki başka bişey yapmışsınızdır diye sordum teşekkür ederimHiçbir şey yapmadım azalma falanda olmadı galiba ben kendi kendime kuruntu yaptım.
Dostum sanıyorumki saçında kepek var. Bu dökülmeye sebep olan bir etken diye biliyorum. Eskiden benim saçım da kepekliydi. Yararı olmuş mudur bilmiyorum ama kepeğe karşı etkili şampuanlar kullanmıştım zamanında. Şu an kepek olmadığı gibi dökülme şikâyetim de yok. Normal olarak, elimi saçıma attığımda biraz gelebiliyor ama önemli miktarlarda değil. Yine de, bende işe yarayan bir şey sende de işe yarayacak diye bir şey yok. Ki, işe yarayıp yaramadığını da tam olarak hatırlamıyorum.Konuyu açtığım zamanda hiç saçlarımda seyreklik yoktu yada ben hiç fark etmedim ama şimdi seyrelmeyede başladı doktora da gidemedim malum pandemi sanırım kel olucam en azından 20 yaşlarında başlasaydı hemen saç ektirirdim
Bendeki dönemsel değil maalesef doğuştan kuruluk hastalığım var ondan dolayı kepek fazla oluyor o yüzden nemli tutmam gerekiyor şampuan pek işe yaramıyor pek çok çeşidini denedim bi tek badem yağlı şampuan biraz etki etti ama yine hala kepek fazlaydı şimdi yağ kullanmaya ve zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım umarım faydası olurDostum sanıyorumki saçında kepek var. Bu dökülmeye sebep olan bir etken diye biliyorum. Eskiden benim saçım da kepekliydi. Yararı olmuş mudur bilmiyorum ama kepeğe karşı etkili şampuanlar kullanmıştım zamanında. Şu an kepek olmadığı gibi dökülme şikâyetim de yok. Normal olarak, elimi saçıma attığımda biraz gelebiliyor ama önemli miktarlarda değil. Yine de, bende işe yarayan bir şey sende de işe yarayacak diye bir şey yok. Ki, işe yarayıp yaramadığını da tam olarak hatırlamıyorum.
Arkadaşların da dediği gibi, bir uzmana görünmekte fayda var. MHRS üzerinden cildiye randevusu almak çok kolay. Belki de dönemsel ve basit bir şeyi kafana bu kadar takıyorsundur. Sağlıcakla kal.
Cildiye uzmanına gittin mi? Onun söyleyecekleri daha yararlı olacaktır. Çok kolay iş ya gitmek.Bendeki dönemsel değil maalesef doğuştan kuruluk hastalığım var ondan dolayı kepek fazla oluyor o yüzden nemli tutmam gerekiyor şampuan pek işe yaramıyor pek çok çeşidini denedim bi tek badem yağlı şampuan biraz etki etti ama yine hala kepek fazlaydı şimdi yağ kullanmaya ve zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım umarım faydası olur
Küçükken çok gittim en az 5 6 hastaneye gitmişimdir bi çözümü yok nemli tutmam gerekiyor yediklerime dikkat etmem lazım bi ilacı vs yok krem sürüp nemli tutmak çözümü o da saçda anca yağ ve şampuanın içindekiler önemli oluyor aktara da gittim o dedi mesela yediklerime dikkat etme meselesini ve çok işe yarıyor doktar bahsetmemişti bundan hazır gıda, dondurma yoğurt gibi karaciğeri soğuk tutacak şeyleri, abur cubur yememeliyim yada nemli bölgede yaşamalıyım adana Antalya gibi o da şuan mümkün değilCildiye uzmanına gittin mi? Onun söyleyecekleri daha yararlı olacaktır. Çok kolay iş ya gitmek.
Bıoxsıne saç serumu ve şampuanını saç dökülmesinin var olan şiddetine göre kullanırsanız çok düzenli olarak kullandığınız sürece bu aşırı dökülmeleri önleyebiliyor, ancak yeni saç çıkarma gibi olağanüstü olan etkileri de pek yoktur, bir zamanlar bunu ben kullandım. Tabi en başta cildiye kısmına gidip saçın zayıf oluşunun gerçek nedeni öğrenilerek buna göre çözüm yolları bulunmalıdır. Bioxsine bitikisel kökenli bir saç ilacıdır, bitkisel kökenli olup zayıf saçları kuvvetlendiren formüller de aslında çok çeşitli olup mevcuttur, ama en doğrusu işin tıbbi boyutuyla bir cildiyeciden asıl gerekli bilimsel (tıbbi) yardımı alabilmektir.Özür dilerim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Bugün berbere gittim ve berber bana saçımın güçsüz olduğunu söyledi ve saçımın döküleceğini söyledi yasım daha 15 sizce ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.
Evet genle alakalı ama benim saçım babamınkinden de seyrek kuruluktan dolayı onun için biraz da olsa geciktirmek için uğraşıyorum dökülmesiniBaban kelse babandan gelen genler baskın çıkarsa senin DNA'na işlenir buda senin fenotipini etkileyebilir bu durumda hiçbir kimyasal madde bu olaya engel olamaz
Benim yaşım 22, benim saç dökülmesi 17 yaşında falan başladı genetikse kullanması zahmetli ve yan etkili ilaçlar ile ertelersin kesin çözümü sadece ekim. Ama sana tavsiyem bu yaşta takma bunları benım şimdi ki aklım olsa 17 yaşında dökülürken falan umursamazdım.Özür dilerim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Bugün berbere gittim ve berber bana saçımın güçsüz olduğunu söyledi ve saçımın döküleceğini söyledi yasım daha 15 sizce ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.
Eyvah benim saçlarım aynı anneme çekmiş annemin tarafında erken yaşta saç beyazlama sorunu var ? allahtan babama çekmedi ordada kellik sorunu baş gösteriyorBu arada saçla ilgili genler genellikle anne tarafından gelir dayı varsa ona bak yoksa anne tarafı dedene bak
O zaman ben direk kelim dayım kel en azından babama çekse seyrek ama kel değilBu arada saçla ilgili genler genellikle anne tarafından gelir dayı varsa ona bak yoksa anne tarafı dedene bak