iyi niyeti kötüye kullanma var kötü amaçla yapılan dolandırıcılık var abd'de suç en azından polisle gitsin gözünü korkutsun.Polisin yapabileceği bir şey yok ki. Ortada yasal olmayan bir şey yok. Ürün fiyatını bilerek almışınız. Almadan önce bir araştırma yapmalıydınız. Geçmiş olsun.
Türkiye'de yemez bunlariyi niyeti kötüye kullanma var kötü amaçla yapılan dolandırıcılık var abd'de suç en azından polisle gitsin gözünü korkutsun.
Basına silah mı dayadılar satarken? Zorladılar mı bu fiyata alacaksın diye ? Eğer bunları yapmadıysalar polis değil savcı gelse hiçbir resmi işlem başlatamaz.polis amcayla ziyaret etsin polis amca atarlansın kartı iade etsin parayı kurtarsınlar.
Vicdani olsa o ürünü o fiyata satmazdı diye düşünüyorum.Gerçek değeri 170 TL olan bir kart iste. Vicdanı varsa teklifi kabul eder.
İyide kartı ne zaman aldın ve ne kadar süre sonra geri vermek istedin? mesajında öyle bir yazmışsınki sanki eve gidip geri gelmiş iade etmek istiyormuşsun gibi anlaşılıyor.bilgisayarcıdan 2.el nvidia gt430 aldım geri vermek istiyorum 170 tl vermiştim 70 e alırım diyor ne yapacağım zatn ekran kartının değeri 80 100 lira felanmış kazık da yedim