Kaynağı belli olmayan şey

MonKeeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhabalar benim görev yöneticisinin başlangıç bölümünde browser diye birşey var bilgizayarıma lightshot diye bir program yükledim ve bu programla birlikte yandex geldi yandex i sildim acaba ondan kalan birşey olabilirmi çünkü bilgisayarımda browser i aratıyorum ve hiçbirşey bulamıyorum viüs olmasından şüpheleniyorum virüs taraması yapıyorum birşey çıkmıyor.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Sağ tıklayıp dosya konumunu aç derseniz kaynağını görebilirsiniz.

MonKeeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Denedim tıklanmıyor browseri devre dışı bırakmıştım etkinleştirmem mi gerekiyor?

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Görevi nasıl genişletebilirim böyle bir seçenek bulamadım
Uygulama simgesine iki kere tıklayın ya da yanında olan oka tıklayın. Eğer doğrudan dosya konumunu açamıyorsanız illaha alt görev vardır.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5182577)

Son düzenleme:

MonKeeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Uygulama simgesine iki kere tıklayın ya da yanında olan oka tıklayın. Eğer doğrudan dosya konumunu açamıyorsanız illaha alt görev vardır.
Yanında ok yok çift tıklatınca birşey açılmıyor bu şey zaten başlangıç kısmında işlemler kısmında olsaydı yapılabiliyordu ama ne kadar uğraştıysam yapamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım buldum bilgisayardan yandexi kaldırdım sanmıştım programlar bölümünden kaldırdım fakat geride birsürü dosya bırakmış resmen virüs gibi yayılmış bilgisayara bircok farklı dosyaya ilişmiş onları sileceğim olmazsa birdaha yazarım teşekkür ederim.

Son düzenleme: