DaBonziBuddy99768852
Öğrenci
Merhaba şimdi benim çalışan kaspersky birden kendini kapatmaya başladım. manuel açınca kapanıyo combofix felan da taradı güvenli modda yok olmuyor. Ben ne yapıcam onarma da çalışmadı
Evet. Kaspersky Total Security şubatta aldım.Kaspersky'nin Full sürümü mü??
Tekrar kurmayı deneyin.Evet. Kaspersky Total Security şubatta aldım.Kaspersky'nin Full sürümü mü??
Kaldırma işlemi başlamıyor. Revo da çalışmıyor.Tekrar kurmayı deneyin.
İşletim sisteminiz ne idi?Kaldırma işlemi başlamıyor. Revo da çalışmıyor.Tekrar kurmayı deneyin.
Windows 7 Home Premium orjinal Sp1 Özellikler: 4 GB Ram İntel Core i5 2.50 GHZ 260 GB hddİşletim sisteminiz ne idi?
Tavsiyem yedeğinizi alın win10'a geçin ve öyle deneyin.Windows 7 Home Premium orjinal Sp1 Özellikler: 4 GB Ram İntel Core i5 2.50 GHZ 260 GB hddİşletim sisteminiz ne idi?
kavremover aracını kullanarak Kaspersky güvenlik programını kaldırabilirsin.Kaldırma işlemi başlamıyor. Revo da çalışmıyor.
Ben tek lisans almıştım ve çok pahalıydı lisansı kurtarmanın herhangi bir yolu var mı?kavremover aracını kullanarak Kaspersky güvenlik programını kaldırabilirsin.
Şu linkten bu aracı indirebilirsin, şurada da kullanım rehberi (İngilizce) mevcut.
Önemli:
"Kavremover aracını kullanarak bir ürünü kaldırdığınızda, lisans bilgileri de kaldırılır. Lisans anahtarını veya etkinleştirme kodunu mutlaka not alın, böylece daha sonra tekrar kullanabilirsiniz."
"Kaspersky Total Security başlatılamıyorsa (veya uygulama penceresi açılmıyorsa), koruma çalışmaz veya yanlış çalışır. Bu durumda, Çevrimiçi mağazadan aldığınız e-postada, yükleyiciyi indirmek için bağlantıyı tıklayın. Ürünü yeniden kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın" diyor, şurada.Ben tek lisans almıştım ve çok pahalıydı lisansı kurtarmanın herhangi bir yolu var mı?