Kaspersky bilgisayarımda kasma yapar mı ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar virüs programı araştırıyodum ve sonunda kaspersky de son buldum ama söyle bir sıkıntı var çogu kişi sistemi yoruyor ve kasma yapıyor demiş bunun hakkında fikri olan varmı ?
birde sistemim şu şekilde ; i7 islemci 16 gb ram nvdia 720m bir sorun olur acaba ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
kasmaz ama.
bilgisayarı yavaşlatmayan antivirüs programı yok.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Önemli olan sistemin , sistemin gayet iyi ise antivirüslerin çalışması sistemi etkilemez ama bazı antivirüsler gerçekten çok ağır mesela panda ve kaspersky ne zaman yüklesem gözle görülür yavaşlık var ama dediğim gibi sistemin iyiyse istediğin antivürüsü kurabilirsin.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ben 3 gb ram core2duo 6300 1,86 mhz ile 1 yıllık aldım, kaspersky pure 3.0 kullanıyorum sorun sıkıntı yok.. i7 işlemcin ve 16 gb ramın var, güldürme beni :D hiçbirşey olmaz kullan, 3.0 ı öneririm.. kaspersky ram canavarıydı bir zamanlar, gerçekten ağır ve hantaldı. ama pure 3.0 da bunu aşmışlar.. eğer istersen ne kadar ram yediğini ne yağtığını da atayım sana, ama 16 gb ram var ayıptır yahu :D

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar virüs programı araştırıyodum ve sonunda kaspersky de son buldum ama söyle bir sıkıntı var çogu kişi sistemi yoruyor ve kasma yapıyor demiş bunun hakkında fikri olan varmı ?
birde sistemim şu şekilde ; i7 islemci 16 gb ram nvdia 720m bir sorun olur acaba ?
i7 İşlemcin ve 16GB Ram var Kaspersky kasar mı diyorsun? Abi ayıp yaa :D O sisteme 10 tane antivirüs kursan ne olur :D Güldürdün beni :D

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
adamın biri abarta abarta "şöyle bir olaya karıştım polisler yakaladı tam 400 sopa vurdular"
dinleyenlerden biri-Hemşehrim sen;ya hiç sopa yemedin,VEYA SAYI SAYMASINI BİLMİYORSUN...
uzun yıllar kaspersky ve ccleaner olmazsa olmazdı..ne zamanki kritik bir yerde ekranı stop ettirip "kaspersky reklamı"yapılana kadar..hemde pure vede 3.0..türkçe ..
hemen kaldırdım..herşeyi sildim..birkaçgün sonra öfkem dindi..tekrar kuracağım;"kurulum limitini aştınız"uyarısı ve kurdurmadı..
göstermelik KASPERSKY LAB TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİni aradım benden key istediler..vede mail gönderdiler..
resimler çekecekmişim faturasını bulacakmışım.vs.vs..bende rafa kaldırdım yaklaşık 270 veya 280 günüm vardı..
birde microsofta casusluk yaptığı ayrı konu..yanlış uygulama yaptığım iş.sistemine kurdurmadı;geçersiz iş.sistemi dedi..
32 üzerine 64 kurmuştum-yasal w8...kolay gelsin..

Romeo_Must_Die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem farketmez tarama yapınca kasma yapar ama kaspersky dan daha iyisi bence yokk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kararı sen vereceksin.
-virüs programı mı bilgisayarı kassın ?
-program yüklemeyip direkt virüs mü kassın ?

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
o pc yi kasan bir antivirüs proğramı varmı çok merak ettim.ama en iyisi kesinlikle kaspersky ve o bilgisayarada rahat gider

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iyi bir pc yi hic birsey kasmas :-) . Ozellikleri dusuk ise ne kurarsan kur kasilir. Amd pc vardi 2 sayfa internet acmak icin islemcinin % yuzlere ciktigini ama sayfalarin bir turlu gelmedigini biliyorum. 3-5 yil onceki q6600 ile suan bile deneme amacli 30-40 sayfa aciyorum ayni anda firefox ile 30-60 saniye arsinda aciyor. Ornek vermek gerekirse.

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama her sekilde antivuris programlari bir sekilde pc yi kasar. Kendisi bir kontrol etmeden senin actigini yaptifini aninda gostermez.

orhun102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem özelliklerim:
RAM: 4 GB
İşlemci: AMD Athlon ll x4 640
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6850

Beyler benimkinde kasma yapar mı? Cevap verin nolur.