enrooy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
abi süper olmuş ellerine sağlık çok iyi ve geniş bi çalışma yapmışsın nasip olursa bende benim kasayı boyarım belki biraz adama benzer
:mrgreen:

abi süper olmuş ellerine sağlık çok iyi ve geniş bi çalışma yapmışsın nasip olursa bende benim kasayı boyarım belki biraz adama benzer:mrgreen:
kaHEN yine döktürmüşsün ya![]()
Vallahi hocam bu iş artık benden çıkmaya başladı. Çünkü istediğim şeyleri kendim yapamıyorum. Kromda kimse bireysel olarak başarılı olamıyor, sprey boya konusunda falan. Tutmuyormuş boya, kararıyormuş ne bileyim.:sleep: Bende böyle bir çare buldum. Zımparayı kendim yapıp götürdüm, ve çok iyi sonuç çıktı ortaya. Kısmen benim emeğim var bu iştede:tongue:
O bahsettiğin siyah nikel hoşuma giderse kasayı komple zımparalayıp götürürüm. Çok pis gaza geldim zaten :biggrin:
Kasa olmaz. İyi zımpara yaparsan boyanın tutmama gibi bi ihtimal yok. Kararma olayına gelince ; lak denilen bir kaplama daha var sanayide. Vernik gibi bişey. Malın kararmasını önlüyor. Onlarada verebilirsin parçaları banyodan sonra. Lakçı diye geçer isimleriZımparayı ellemi yapıyorsun ?
Hatta hiç bir yerde söylemiyordum burda söyleyeyim. Babam lak kuruyor. Yani dükkanı aldı kendi ürettiği malları lak yapacak..
Uh sana da işimiz düşebilir o zaman:flowers:. Zımparayı makineyle yapiyorum. Dremel ile. Harika iş görüyor. Küçük ama her işe yatkın bir alet. Kasa neden tutmaz![]()
Zımpara yapmakta zorlanırsın diye dedim. Birde kaplamacıların makineleri küçük olabliyor kasa sığmayabilir.
evet yaa:blink:Sonucu Görebilecek miyiiz?