Kasa Boyama ve Modifiye Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaHEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
abi süper olmuş ellerine sağlık çok iyi ve geniş bi çalışma yapmışsın nasip olursa bende benim kasayı boyarım belki biraz adama benzer:D:mrgreen:

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi süper olmuş ellerine sağlık çok iyi ve geniş bi çalışma yapmışsın nasip olursa bende benim kasayı boyarım belki biraz adama benzer:D:mrgreen:

Teşekkürler:) Değişiklik her zaman iyidir. Sende başla boyamaya fırsat bulunca.:thumbup1:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Vallahi hocam bu iş artık benden çıkmaya başladı. Çünkü istediğim şeyleri kendim yapamıyorum. Kromda kimse bireysel olarak başarılı olamıyor, sprey boya konusunda falan. Tutmuyormuş boya, kararıyormuş ne bileyim.:sleep: Bende böyle bir çare buldum. Zımparayı kendim yapıp götürdüm, ve çok iyi sonuç çıktı ortaya. Kısmen benim emeğim var bu iştede:tongue:
O bahsettiğin siyah nikel hoşuma giderse kasayı komple zımparalayıp götürürüm. Çok pis gaza geldim zaten :biggrin:

Kasa olmaz. İyi zımpara yaparsan boyanın tutmama gibi bi ihtimal yok. Kararma olayına gelince ; lak denilen bir kaplama daha var sanayide. Vernik gibi bişey. Malın kararmasını önlüyor. Onlarada verebilirsin parçaları banyodan sonra. Lakçı diye geçer isimleri:) Zımparayı ellemi yapıyorsun ?

Hatta hiç bir yerde söylemiyordum burda söyleyeyim. Babam lak kuruyor. Yani dükkanı aldı kendi ürettiği malları lak yapacak..

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasa olmaz. İyi zımpara yaparsan boyanın tutmama gibi bi ihtimal yok. Kararma olayına gelince ; lak denilen bir kaplama daha var sanayide. Vernik gibi bişey. Malın kararmasını önlüyor. Onlarada verebilirsin parçaları banyodan sonra. Lakçı diye geçer isimleri:) Zımparayı ellemi yapıyorsun ?

Hatta hiç bir yerde söylemiyordum burda söyleyeyim. Babam lak kuruyor. Yani dükkanı aldı kendi ürettiği malları lak yapacak..

Uh sana da işimiz düşebilir o zaman:flowers:. Zımparayı makineyle yapiyorum. Dremel ile. Harika iş görüyor. Küçük ama her işe yatkın bir alet. Kasa neden tutmaz :(

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Uh sana da işimiz düşebilir o zaman:flowers:. Zımparayı makineyle yapiyorum. Dremel ile. Harika iş görüyor. Küçük ama her işe yatkın bir alet. Kasa neden tutmaz :(

Zımpara yapmakta zorlanırsın diye dedim. Birde kaplamacıların makineleri küçük olabliyor kasa sığmayabilir.

kaHEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zımpara yapmakta zorlanırsın diye dedim. Birde kaplamacıların makineleri küçük olabliyor kasa sığmayabilir.

Haklısın zımparada zorlanırım iç kısımlarda özellikle o yüzden eğer kafama yatarsa kasayı komple parçalayacağım perçinlerini söküp, o şekilde zımparalayacağım. Ama eğer kafama yatarsa. Olmadı zaten kasa siyah kalsın öyle:biggrin:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Siyah iyi iyi :D Perçinleri sökersen 1 senede eski haline getiremezsin :D

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sonucu Görebilecek miyiiz?

Beatzy

Öğrenci