Kartuşlar Hakkında Bilenlerden [ yardım ]

bllacknick

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şİmdi Bende d1360 HP püskürtmeli yazıcı var

Ve kartuşları bitti ..

1-Ben şimdi bu kartuşları dolturtmalımıyım yoksa orjinal yeniden mi alayım (orjinalinin teki 30 tl)

2-Sadece siyah kartuş alsam renkli kartuş boş olsa yazıcı çalışırmı ?

3-Yazıcıyı diyelim 1 sene kullanmadım dolu kartuşlara Bişey olur mu ?

4-ayrıca neden çabuk bitiyor bu kartuşlar :D

haber84_hp01.jpg

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o yazıcının fiyatı ne ki yeni kartuş alacaksın:)
1-)doldurtmanı öneririm
2-)benim yazıcı da Hp biri boş olursa diğerini kullanamıyorum.belki sende de aynısı olabilir.
3-)eğer uygun bi ortamdaysa yazıcı bişey olmaz kartuşlarına.soğukta donabilir:)
4-)aldığın kartuş yazıcının yanında verilen ise onlar çok az dolu oluyor.dolum yaptırdın ise mürekkebini az koymuş olabilirler.ya da sen çok baskı alıyosun sana çabuk bitiyor da gelebilir:)

bllacknick

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o yazıcının fiyatı ne ki yeni kartuş alacaksın

Valla Yazıcı da 60 TL filan zaten Yani yeni yazıcı almış gibi olucam:D

doldurtmayı bende düşündüm ama Yazıcıya zarar verdiği ve mürekkebin aktığına dair söylentilerde var

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
doldurtmak yerine kendin doldurmanı öneririm...bunu için özel setler mevcut..20 tl civarı bir mebla ile 10'un üzerinde dolum yapabilirsin..siyah dolum daha çok yapılabilinir tabi..
uzun süre kullanılmadığında donduğu doğrudur..ancak o da solüsyon ile açılabiliyor.
ben gittigidiyor'dan almıştım..nerdeyse 1 sene kullandım..belki daha fazla
doldurmak pahalıya gelir söyleyim..

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kendin doldurabılırsın,gereklı malzemeler 1 adet şırınga ve 1 adet penguen murrekkep sıyah boya pecete gazete
yazıcının ıcınden sıyah kartusu cıkar
kartusun uzerındekı bantı cıkar
penguen murrekepten sırıngayla al sonra sıyah kartusun ıcındekı delıgı gorucen sonra ıcıne batır sık,fazla sıkma tasar
bukadar

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben en temizi bir laser yazıcı. 100 küsüra bir XEROX al 3binden fazla kağıt yazıyor.

Her seferinde sıfır kartuş alsan çok masraf; doldursan da sorun çıkacak. Damlıyor falan, düzgün yazmıyor.

Biz baktık olmuyor lazer aldık. 2 yılı geçiyor daha bitmedi toneri. :)

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben en temizi bir laser yazıcı. 100 küsüra bir XEROX al 3binden fazla kağıt yazıyor.

Her seferinde sıfır kartuş alsan çok masraf; doldursan da sorun çıkacak. Damlıyor falan, düzgün yazmıyor.

Biz baktık olmuyor lazer aldık. 2 yılı geçiyor daha bitmedi toneri. :)

dediğin gibi lazer yazıcılar daha iyi.hem daha ekonomik.onu da dolduruyolar 20-30 tl ye.çok da güzel oluyor.

y.karahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kartuş dolum işiyapıyorum:) kesinlikle doldurtmalısın eweteğer renkliyi kullanmıyorsan siyah doluysa kullanabilirsin sadece sana uyarı gelecektir renkli kartuşunuz mürekkebi az falan...eğer 1 sene kullanmadığını farzedersek kartuşların içindeki sıvının kartuşun ağzındaki kısmı kuruyor bunu kolonyalı selpakla (biz böyle açmıyoruz makinaları var)kartuşun metal olan yerini silebilirsin :)