Blent872
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Felsefe yapmaMükemmel telefon yoktur.
Felsefe yapmaMükemmel telefon yoktur.
Z3+ kullanmış ve o sıcaklığı hissetmiş gibi yazıp kötülemişsin.hTC'nin en çok eleştiri aldığı ultrapixel kameraya sahip One m8 bile 4 ultrapixel ile m9'a taş çıkarıyor.
Böyle düşün derim. M9+ FHD ekran olsa ve fiyatı daha uygun olsa kesin al derdim ama M9 baştan bitik. Boomsound hoparlörler en iyisi ses çıkışı Sony ile lider de. Kamera konusunda hTC hiçbir zaman liderliğe oynamadı.
O yüzden G4 dışında şu an iddialı bir telefon yok pazarda. Z3+'a lafım yok ama hala gelmedi. Ve fiyatı 2500'den aşağı olmaz. Ama böyle giderse soğutmalı boru sistemi bile kurtaramayacak Z3+'ı.
Umarım bu Qualcomm s810'da düştügü hatayı tekrar etmez.
Mükemmellik göreveli bir kavramdır. Arkadaşa göre mükemmeldir bana göre iyidir sana göre kötüdür.Mükemmel telefon yoktur.
O kadar inceleme izledim ama o dediğiniz m8 m9 dan iyi lafını hiç kimse söylemedi bilakis m9 onun çok gelişmiş hali denildihTC'nin en çok eleştiri aldığı ultrapixel kameraya sahip One m8 bile 4 ultrapixel ile m9'a taş çıkarıyor.
Böyle düşün derim. M9+ FHD ekran olsa ve fiyatı daha uygun olsa kesin al derdim ama M9 baştan bitik. Boomsound hoparlörler en iyisi ses çıkışı Sony ile lider de. Kamera konusunda hTC hiçbir zaman liderliğe oynamadı.
O yüzden G4 dışında şu an iddialı bir telefon yok pazarda. Z3+'a lafım yok ama hala gelmedi. Ve fiyatı 2500'den aşağı olmaz. Ama böyle giderse soğutmalı boru sistemi bile kurtaramayacak Z3+'ı.
Umarım bu Qualcomm s810'da düştügü hatayı tekrar etmez.
s 810 da aşırı ısınma sorunu var ısınıncada performansını düşürüyor o yüzden tercih edilmiyor bu işlemcili telefonlar...Neden ki
Kötülemek için güzel teori.s 810 da aşırı ısınma sorunu var ısınıncada performansını düşürüyor o yüzden tercih edilmiyor bu işlemcili telefonlar...
Bencede her telefonun kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Tabi bu insanın zevkine görede değişebilir.Mükemmel telefon yoktur.
doğruyu söylüyorum. iyi olan şeyi kötülemiyorum...Kötülemek için güzel teori.
Benim alacaklarım zaten yurtdışından getirme telefonlar onun için sorun yok.Telefonlar için vergi geliyor almak istiyorsan hızlı davranmalısın.
Ben G4 almanızı öneririm çünkü Samsung'un güncelleme desteğini ve Touchwiz arayüzünü iyi bulmuyorum. G4'ün arayüzü daha sade ve Samsung'a göre daha stabil. Ayrıca G4'ün gerçek deri tasarımı Note 4'e göre daha iyi.Bende Note 4 ve G4 arasında kaldım beyler bayanlar. Daha önce S4 kullandım memnundum ama Note 4'de çekim sıkıntısı felan varmış bana da denk gelir diye korkuyorum![]()
Ben note 4 kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kamerası zaten çok iyi. Ama kamerası daha iyi olsun, telefon kavisli olsun tasarımıda iyi olsun dersen g4 daha iyi tabii ki. ikisininde belirgin farklılıkları var. Mesela Note 4 Spen ile farklı bir boyut kazanıyor. İkiside güzel cihazlar bence ikisinide al eline incele. Hangisi hoşuna giderse onu al, ikiside pişman etmezBende Note 4 ve G4 arasında kaldım beyler bayanlar. Daha önce S4 kullandım memnundum ama Note 4'de çekim sıkıntısı felan varmış bana da denk gelir diye korkuyorum![]()
Kamera olarak G4, performans olarak m9. Ayrıca şunu da belirtmem lazım ki; G4 ün tek sorunu sesleri algılama kalitesi. Biraz tiz algılıyor ve bazı tonlar patlamalar yaratıyor.
Zaten iyi performanslı telefonların hepsi ısınma sorunu yaşıyor. Güncellemeyle iyileştirilebileceğini düşünüyorum.M9 da aşırı ısınma var HTC bile kabul etti
Zaten iyi performanslı telefonların hepsi ısınma sorunu yaşıyor. Güncellemeyle iyileştirilebileceğini düşünüyorum.
O halde şöyle diyeyim; gülü seven dikenine de katlanacak. Zira şuan yapılan testlere göre en çok ısınan telefon İphone 6 serisi. Ama kim iphone 6 hatalı, kötü telefon diyebilir?Kardeş bu kronik sorun işlemcinin kendisi hatalı