Karasız telefon seçimim

Hangisi

• LG G4

Kullanılan: 12 75.0%
  • Htc One M9

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hTC'nin en çok eleştiri aldığı ultrapixel kameraya sahip One m8 bile 4 ultrapixel ile m9'a taş çıkarıyor.

Böyle düşün derim. M9+ FHD ekran olsa ve fiyatı daha uygun olsa kesin al derdim ama M9 baştan bitik. Boomsound hoparlörler en iyisi ses çıkışı Sony ile lider de. Kamera konusunda hTC hiçbir zaman liderliğe oynamadı.

O yüzden G4 dışında şu an iddialı bir telefon yok pazarda. Z3+'a lafım yok ama hala gelmedi. Ve fiyatı 2500'den aşağı olmaz. Ama böyle giderse soğutmalı boru sistemi bile kurtaramayacak Z3+'ı.

Umarım bu Qualcomm s810'da düştügü hatayı tekrar etmez.
Z3+ kullanmış ve o sıcaklığı hissetmiş gibi yazıp kötülemişsin.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hTC'nin en çok eleştiri aldığı ultrapixel kameraya sahip One m8 bile 4 ultrapixel ile m9'a taş çıkarıyor.

Böyle düşün derim. M9+ FHD ekran olsa ve fiyatı daha uygun olsa kesin al derdim ama M9 baştan bitik. Boomsound hoparlörler en iyisi ses çıkışı Sony ile lider de. Kamera konusunda hTC hiçbir zaman liderliğe oynamadı.

O yüzden G4 dışında şu an iddialı bir telefon yok pazarda. Z3+'a lafım yok ama hala gelmedi. Ve fiyatı 2500'den aşağı olmaz. Ama böyle giderse soğutmalı boru sistemi bile kurtaramayacak Z3+'ı.

Umarım bu Qualcomm s810'da düştügü hatayı tekrar etmez.
O kadar inceleme izledim ama o dediğiniz m8 m9 dan iyi lafını hiç kimse söylemedi bilakis m9 onun çok gelişmiş hali denildi

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonlar için vergi geliyor almak istiyorsan hızlı davranmalısın.

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Note 4 ve G4 arasında kaldım beyler bayanlar. Daha önce S4 kullandım memnundum ama Note 4'de çekim sıkıntısı felan varmış bana da denk gelir diye korkuyorum :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende Note 4 ve G4 arasında kaldım beyler bayanlar. Daha önce S4 kullandım memnundum ama Note 4'de çekim sıkıntısı felan varmış bana da denk gelir diye korkuyorum :D
Ben G4 almanızı öneririm çünkü Samsung'un güncelleme desteğini ve Touchwiz arayüzünü iyi bulmuyorum. G4'ün arayüzü daha sade ve Samsung'a göre daha stabil. Ayrıca G4'ün gerçek deri tasarımı Note 4'e göre daha iyi. :) (Tabi bu tamamen zevk meselesi aslında. )

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu arada bende z3 compact var ekranın küçük olması nedeniyle lg g3 veya m8 ile takas düşünüyorum hangisi önerirsiniz? Veya meizu mx5 i mi beklemeliyim?

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Bu ıkı Telefondan Tabıkı G4 . Fakat yapıcan ıslevlerde cok onemlı zamnında bende 2 bın lıra vererek almıstım telefonu ama sımdı goruyorumkı 1 bin tl lık telefonlada yaptıgım ıs aynı onun ıcın cok buyuk mevla vremeye gerek yok dıyorum.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon da hem çok fotoğraf çekerim hemde whatsapp tarzı uygulamalar kullanırım müzik dinlerim aşırı şekilde

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ben note 4 kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kamerası zaten çok iyi. Ama kamerası daha iyi olsun, telefon kavisli olsun tasarımıda iyi olsun dersen g4 daha iyi tabii ki. ikisininde belirgin farklılıkları var. Mesela Note 4 Spen ile farklı bir boyut kazanıyor. İkiside güzel cihazlar bence ikisinide al eline incele. Hangisi hoşuna giderse onu al, ikiside pişman etmez :)

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera olarak G4, performans olarak m9. Ayrıca şunu da belirtmem lazım ki; G4 ün tek sorunu sesleri algılama kalitesi. Biraz tiz algılıyor ve bazı tonlar patlamalar yaratıyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kamera olarak G4, performans olarak m9. Ayrıca şunu da belirtmem lazım ki; G4 ün tek sorunu sesleri algılama kalitesi. Biraz tiz algılıyor ve bazı tonlar patlamalar yaratıyor.

M9 da aşırı ısınma var HTC bile kabul etti

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bu kronik sorun işlemcinin kendisi hatalı
O halde şöyle diyeyim; gülü seven dikenine de katlanacak. Zira şuan yapılan testlere göre en çok ısınan telefon İphone 6 serisi. Ama kim iphone 6 hatalı, kötü telefon diyebilir?

Hrisaor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg kullanicisi olarak g4u denedim tavsiye ederim ..