Merhaba öncelikle. Maks 3600 olacak şekilde bir bütçem var. Gün içinde telefonu sık kulanan,oyun bağımlısı olmasa da tek işi sosyal medya olmayan biriyim. Aynı şekilde kamera da benim için telefonun en önemli özelliği değil. Kısacası telefonu her konuda az çok kullanan biriyim. Baktığım modeller oppo reno 4 huawei p40 lite samsung galaxy m51 xiaomi redmi 9s/pro(çok hakim değilim onlara siz daha iyi bilirsiniz hangisi daha iyi). Benim vardığım kanı şu,en performanslısı p40 lite(kirin 810 sayesinde) kamerası en iyi reno 4.batarya olarak en iyi xiaomi redmiler. Şimdi yukarıda belirttiğim gibi benim için telefonun her yeri hemen hemen aynı derecede önemli bu yüzden çok arada kaldım. Ama bir yanım oppodan yana hem kamerası iyi hem rami 8 olduğu için p40 lite a yaklaşıyor hem de tasarımı hoşuma gitti ama şu da var aralarında bataryası en kötü de o. Bana ne önerirsiniz sizce de reno 4 en mantıklısı mı(özellikle reno 4 bataryası soru işareti) yardım ederseniz sevinirim ha unutmuşum tabi ki bu şartlarda telefonun uzun ömürlü olması da bir kriter. Bu fiyatlarda başka önerdiğiniz cihaz var mı sizce hangisi. Yanıt veren herkese teşekkür ederim şimdiden. (Her öneriye açığım realme dışında bana çok çakma çin telefonları andırıyor
)