Karar Veremedim Hangisini Alsam ?

mesut129

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın Telefon Alcam ama bi turlu karar vermedi galaxy w mu yoksa t20 mi alsam diye sizce hangisi daha iyi bide turkcell yada vodafone a bakcam telefon almak için kredi kartı gerekiyo mu ? ne gerektiğini yazarsanız çok sevinirim simdiden tesekkur ederim :) :)

uygulamalar icin yani faceye girmek oyun oynamak için en iyi telefon

mesut129

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birazcık bilgi verin turkcellden nasıl alcam kredi kartıyla mı yoksa normal mi almak icin bişey gerekiyo mu meselaa turkcell de galaxy w 24 aylık ayda 50 lira
vodafone da I phone 3gs 1 tl yazıyo t20 ayda ne kdr nolr son gun bı karar veriyim bari

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
24 ay x 50 TL = 1200 TL eder.

Kredi kartıyla 700TL ye bulabilsin.

mesut129

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kredi Kartım yok iste o yuzden yoksa bulasmam telefonu almak için tarife kullanman gerekıyoms telefonu almak icin

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kredi Kartım yok iste o yuzden yoksa bulasmam telefonu almak için tarife kullanman gerekıyoms telefonu almak icin

çıkartmak çok zor değil ama emin ol 24 ay o cihaza o kadar para verilmez hiç gerek yok aynı fiyata s2 alırsın ne gerek var

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben t20 den hiç memnun değilim tavsiyede etmem

osmangeyik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operatör lerden alma bence daha pahalıya mal olur (tarife haricinde alırsan) ama genelde kredi kartı istenir, cihaza gelince kesinlikle samsung, daha fazla destek bulabilirsin.