- Reaksiyon puanı
- 2,136
Tabiri caizse tabi bi cümle vardI "SEN EĞİTİLMEZ BİR ÇOMARSIN" gerçekten o kadar doğru bir söz ki anlatamam.Beyin yoksunluğu neye sebep oluyor?
Eğitim şart.
Hapse girse ne olacak?Diyecek bişey yok. Umarım hapse girer.
Abartma be hocam Azrail gibi adamın canını aldın sende Yaptırım uygulanması şart.Hapse girse ne olacak?
Bence bu tarz insanlar yaşamamalı.
Umursamaz oldukları için kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar ve ölümde bir yaptırımdır sadece kısa biter.Abartma be hocam Azrail gibi adamın canını aldın sende Yaptırım uygulanması şart.
Kesinlikle cinayete teşebbüsten içeriye girmeli. Ucunda ölüm olan bir hastalığı bile bile şehir şehir gezdirip insanlara bulaştırmak başka nedir?
Umursamaz oldukları için kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar ve ölümde bir yaptırımdır sadece kısa biter.
Öldürmesek bile kasten adam öldürmeden yargılanmalı, bütün enfektelerin ölümünden yargılanmalı bu kişi gibiler.Bir insanın, bir hayvanın yada bir canlının canını almak bize mi düşer hocam? Yada bu olay kime düşer?
Aslında olay ne kadar büyük bu adam gittiği yer, bulaştığı ve görüştüğü yer vb bir ton problem gerçekten yargılanmalı bu arkadaşUmarım yakında nefes alamaz duruma düşer. Böyle cahillerin temizlenmesi lazım dünyadan.
Kesinlikle öyle olmalı, yargılanmalı ve bu suçlar düşük olmamalıdır.Öldürmesek bile kasten adam öldürmeden yargılanmalı, bütün enfektelerin ölümünden yargılanmalı bu kişi gibiler.
İhtimal çok düşük gibime geliyor ama inşallah yardımcı olur.Korona virüs beyninizi tüketen bir virüs dememişti kimse inşallah Allah bu şahsiyete akıl verir.
Yani bunu yaparken amacı neydi ben gerçek düşüncelerini merak ediyorum ya bunu arkadaşın. Hani amacı neydi? Psikolojisi mi bozuktu yok bir şeye garezimi vardı.Dün akşam haberi izledim bu şahsiyet bana testinin pozitif çıktığı söylenmedi diyerek kendini kurtarmaya çalışmış kendisini utanmaz adam yatacak yerin yok valla.
beyin yoksunluğundan dolayı düşünmeden hareket etmiş olabilirYani bunu yaparken amacı neydi ben gerçek düşüncelerini merak ediyorum ya bunu arkadaşın. Hani amacı neydi? Psikolojisi mi bozuktu yok bir şeye garezimi vardı.
birde bizim Türklerde bana bişey olmaz algısı varbeyin yoksunluğundan dolayı düşünmeden hareket etmiş olabilir
İlla birini kapıya bekçi mi yapmak lazım?bence sorun devletin tedbirsizliğindede var kapıya 1 görevli dikmeleri lazımdı
bilmiyorlar işte herkes kendini düşünüyor bana birşey olmaz kafasında takılıyorlarİlla birini kapıya bekçi mi yapmak lazım?
Otokontrol nedir onu bilmeli kişiler de bunun bir sebebi eğitimden geçiyor.
Umarım ilk başta bu tiplerin başına bir şey gelir.bilmiyorlar işte herkes kendini düşünüyor bana birşey olmaz kafasında takılıyorlar
umarımUmarım ilk başta bu tiplerin başına bir şey gelir.
Elbette çeker kasten adam öldürmek, virüsü yaymak vb suçlamaları hak ediyor suanda bile.Ya işte karantinada beynini evde unutmuş "çık çık çık" kontrol et beynin yerinde mi diye.
Şaka bir yana Ahirette bunun cezasını çeker bence.
Hocam ev karantinasında o kadar insan var ki hangi birine takacaklar? Bu tür durumlarda panik ortamı oluşuyor ne yazık ki.bence sorun devletin tedbirsizliğindede var kapıya 1 görevli dikmeleri lazımdı