Karakterim çalındı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
steam de en azından bundle geliyor 100 dolar verip bir milyarlaık oyun alıyorsun

Bende az para çok oyun alan lar arasındayım da arkadaş yukarda steam calculator diye bir site paylaşmıştı baktım oyunlara en çok para veren kullanıcılar ismi paylaşılıyordu ona yuh dedim hani oyuna para verilirde 24300 € çok para be ama adam zengin olabilir.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bende az para çok oyun alan lar arasındayım da arkadaş yukarda steam calculator diye bir site paylaşmıştı baktım oyunlara en çok para veren kullanıcılar ismi paylaşılıyordu ona yuh dedim hani oyuna para verilirde 24300 € çok para be ama adam zengin olabilir.

Normalde dolar yada rus parası ile alan ülkeler dahil her yeri euro üzerinden gösteriyor. Bana da 2,320.08€ diyor. O kadar vermemişimdir Belki 1000 dolar falan anca vermişimdir.

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
farmville'dan kendimi zor kurtardım
online oyun mu ama diyem uzak dursun

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bildiğim 8 ay oynadıktan sonra knight online de karakterini 10.000 dolara satan var. siz neyden bahsediyosunuz beyler. toplamda 20.000 tl yatırmış birisi ayda 5.000 tl rahat kazanır. bu iş oyun ama "çocuk oyuncağı" değil... ;)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bu Oyunlar Kumar Gibi Hırs Yapıyorsun Bir Zamanlar Bende Oynuyordum Baktım Olucak Gibi Değil Bıraktım

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lisede bir arkadaşım vardı annesiyle birlikte oynuyorlardı Metin 2'yi. Arkadaş kız bu arada :D Yanlış bilmiyorsam onlar da epey para harcadılar bu oyuna. Ama 20 bin lira değildir o paraya öküz alınır :lol: Onu geçtim de bir insan niye Metin 2'ye para yatırır bu kadar. Hadi WOW olsa neyse en azından açıklanabilir nedenleri :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Karaktersiz kaldılar öylede devam edecekler.Bi online oyuna 20.000 verilirmi millet bin tl ye ev geçindiriyo bunlarda oyuna 20 bin veriyor.

Mamikqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zamanind benda oynuyordum iyi para var işte :) adamlar internet kafelere ' satilik çar xxx tl ' diye yazi asiyor gören gidip satin aliyo düşünün boyle bir oyun ama asla oynamanizi tafsiye etmem bagimli oluyorsunuz geceleri yatamiyorsunuz falan fistan... :)