Kapanmasını en çok istediğiniz TV kanalları hangileri?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TRT Çocuk- TRT Bebek olsun içinde ne erkek çocuklarının izleyebileceği birşey var,ne de kült yapım.
Maxi TV-İlk çizgifilm kanalımızın beceriksiz bir kuruluş tarafından alınıp video kanalı olması. Çok güzel içeriği vardı bunun.
Samanyolu-Terörist dizilerinden dolayı.Öyle bir anlatılış varki sanki oradaki teröristler marslı.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kapanmak yerine 3-5 tanesinin birleşip adam akıllı dünya ile yarışabilecek diziler yapmasını istiyorum. amerikan dizileri ile bizimkileri karşılaştırınca arada büyük prodüksiyon farkları var. amerikan dizileri bizim filmlerden daha büyük prodüksiyona sahip.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tv kanalları değil asıl şu aptal türk dizileri kaldırılsın komple

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
A9,Flaş kapatılmalı.Kamera israfından başka birşey değil.

ekhestos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genel olarak bakmak lazım olaya faşist misiniz siz beğenmediğiniz şeyleri kapatarak silerek zorla engelleme yoluna giderek çözüm yoluna varmaya çalışıyorsunuz o kadar çaresiz misiniz

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
atv,kanal d gibi bilindik kanallar dışında hepsi kapatılsın :D

genel olarak bakmak lazım olaya faşist misiniz siz beğenmediğiniz şeyleri kapatarak silerek zorla engelleme yoluna giderek çözüm yoluna varmaya çalışıyorsunuz o kadar çaresiz misiniz
ne alakası var

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kanal 7, STV, Ülke TV ve gibileri duygu ve din sömürüsü yapanlar.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
TRT Ve Vadiyi veren kanal hariç, hepsi olabilir.

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
İzlenecek bana göre taş çatlasa 25 kanal var gerisi umurumda değil.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teledünyada en az 50 kanal var temiz yayın yapıyorlar SD bile olsa mozaikleşmeden çamurlaşmadan yayınlıyorlar... henüz 1080i yayın yok ama çok yakında başlar... SD kameralar azaldıkça maliyeti artacak... HD yayın sistemleride ucuzluyor... HD yayına geçmekten kaçamazlar...

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu bal reklamı yapan kanalların hepsi

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hemen herkesin ortak paydasi flash tv galiba ki bencede kapansin.

Diger turlu herkes biraz da siyasi gorusuyle ve/veya dunya gorusuyle alakali olarak bazi kanallarin kapatilmasini istemis ki bu baska bi arkadasin da burada belirttigi uzere fasistlikdir. kendin gibi olmayanlari izlemek istemeyebilirsin normal ama kapansin sesi solugu cikmasin demek fasizanliktir.

bunun haricinde bence lig tv kapansin. ama bu futbolu temizlemez.
bal reklamlari yada insanlari kek yerine koyan enayileri kendine ceken reklamlar/programlarda yasaklanmalli. devlet dedigin enayinin kerizinde hakkini koruyup kollamali :)

izlemedigimiz halde izlenmesine engel olamadigimiz bazi diziler -ki bi arkadas samanyolunun dizilerinden ornek verdi- bence de kapatilmali.

A 9 a lafim yok insallah masalllah :)

fasist olmayalim kardeslerim. ozgurlugun temeli ozgur dusunce. ver herkesin buna hakki var. ben aslinda ideolojime yakin olmasina ragmen o ideolojiyi temsil ettigini iddia eden kanallari diger kanallardan daha beter goruyorum mesela. ideoloji kör etmesin de mazaALLAH.

son sozumde iyiki haberturk diye bi kanal var yaf :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
hemen herkesin ortak paydasi flash tv galiba ki bencede kapansin.

Diger turlu herkes biraz da siyasi gorusuyle ve/veya dunya gorusuyle alakali olarak bazi kanallarin kapatilmasini istemis ki bu baska bi arkadasin da burada belirttigi uzere fasistlikdir. kendin gibi olmayanlari izlemek istemeyebilirsin normal ama kapansin sesi solugu cikmasin demek fasizanliktir.

bunun haricinde bence lig tv kapansin. ama bu futbolu temizlemez.
bal reklamlari yada insanlari kek yerine koyan enayileri kendine ceken reklamlar/programlarda yasaklanmalli. devlet dedigin enayinin kerizinde hakkini koruyup kollamali :)

izlemedigimiz halde izlenmesine engel olamadigimiz bazi diziler -ki bi arkadas samanyolunun dizilerinden ornek verdi- bence de kapatilmali.

A 9 a lafim yok insallah masalllah :)

fasist olmayalim kardeslerim. ozgurlugun temeli ozgur dusunce. ver herkesin buna hakki var. ben aslinda ideolojime yakin olmasina ragmen o ideolojiyi temsil ettigini iddia eden kanallari diger kanallardan daha beter goruyorum mesela. ideoloji kör etmesin de mazaALLAH.

son sozumde iyiki haberturk diye bi kanal var yaf :)
Hem burda böyle demişsin..

Sonrada Samanyolu tv yi suçlamışsın..

Bu çelişkiyi nasıl açıklarsın??..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Flash TV ve Düğün TV hiç sevmiyorum :D

ey89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayıptır yahu yıl olmuş 2013 tartıştıştıgınız konuya bak

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hem burda böyle demişsin..

Sonrada Samanyolu tv yi suçlamışsın..

Bu çelişkiyi nasıl açıklarsın??..

ben kanal kapansin demedim sacma sapan programlari kapatsinlar dedim. cok sacma berbat dizi yapiyorlar. olmuyor yani bence fikir beyan ettim kardesim. ben herhangi bi gorus yuzunden suclamadim diziyi cok sacma sapan bisi oldugunu dusundugum icin dedim umarim anlatabilmisimdir.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
SD yayın yapan kanalları kapatıp minimum HD yayına zorlamalı ama 16:9 formatta...

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Her kanalın kendine göre bir izleyici kitlesi var. Kimse kimseye zorla izlettirmiyor. Hiçbiri kapatılmamalı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TRT Çocuk
TRT 6 (Bu varsa Çerkesçe,Arnavutça,Boşnakça,Lazca,Rumca-Yunanca,Hemşince-Ermenice,Süryanice,İbranice,Abazaca,Gürcüce yayın yapan kanallarda TRT tarafından açılsın!)
TRT Anadolu (Anadolu hariç herşeye yer veren kanal)
Chat ve İlaç kanalları
Maxi TV (Satılsa işe yarar)
Viva (Satılsa işe yarar)
Gala (Satılsa işe yarar)
Cine5 (Satılsa işe yarar)
Dünya TV(Samanyolu Grubunun grubu yansıtan kanalı.)
Samanyolu TV
Yumurcak TV(Bir ara Caillou'yu çocukların dini haline getiren kanal.)
Show TV(Satılsa birşeyler olur.)
Karamel TV(2 senedir aynı içerik)
Disney Channel
ATV (Şu sözde kültürümüzü yansıtmaya çalışıp rezil eden programları kaldırmadığı sürece gözümde -lerde)