Kapanmasını en çok istediğiniz TV kanalları hangileri?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
ne içiyosanız söyleyin bizde içelim :D bizimkiler dizisi bildiğin kemal sunalın kapıcılar kralı filminin dizi halidir. acaba kemal sunal da mı ergenekoncu :) cia nerede biliyormusun bazı cemaatlerin içinde. rusya iran gibi ülkeler cemaat okullarında ingilizce öğretmeni kılığındaki abd vatandaşı öğretmenleri tutukluyor.. cia ajanları artık badem bıyık bırakmış ışık evlerde şakirt yetiştiriyor.
kanuninin nasıl mübarek bir adam olduğundan bahsetmişsin, kendi oğlunu "baba kurtar beni" çığlıklarını dinleye dinleye öldürtebilecek kadar sapık gaddar ve şerefsiz bir adamdır. bir adam kendi oğullarını boğdurtabilecek kadar sapkınsa o adamdan her türlü sapıklığı beklerim. evladını sevmeyen adamdan ne vatanını ne tebasını sevmesini bekleyemezsin
Sizin amacınız tartışmak değilkii horoz dövüşü yapmak.. Resmen köpürüyorsunuz.. Bi insan karşıt görüşlü olabilir ama önce karşısındaki insanın düşüncelerine görüşlerine ve değerlerine saygı duymayı bilmeli.. Ben oldum olası sizin gibi insanlardan nefret etmişimdir..

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu dizi CIA masasında düzenlendi.. Bu diziden geçtik eski dizilerde bile dış güçlerin etkisi vardı.. Süper baba, Bizimkiler gibi ünlü dizilerin bundan 6 ay önce Ergenakoncular kendi ağızlarıyla itiraf etmediler mi??.. Siz başınızı kuma gömmüşsünüz diğer taraflarınız açıkta böyle devam edin..

super baba amerikadan geldi diyosun yani :P ?
demek ki super baba aslinda kilik degistirmis supermenmis :D

neyse...

kaygisizlar cok guzeldi ya espirileri. filmden nefret ediyodum ama espirileri felaketti :P turkiye standartlarinin cok ustunde bi kalitede espirileri vardi :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Sizin amacınız tartışmak değilkii horoz dövüşü yapmak.. Resmen köpürüyorsunuz.. Bi insan karşıt görüşlü olabilir ama önce karşısındaki insanın düşüncelerine görüşlerine ve değerlerine saygı duymayı bilmeli.. Ben oldum olası sizin gibi insanlardan nefret etmişimdir..

Bir nasihat veriyorsan önce ona kendin uymalısın. Yorumların beğenilerin hep gözüme çarpıyor. Bir yorum görüyorum adam ırkçılık , yobazlık , ayrımcılık , dincilik , faşistlik yapmış, nefret dolu, anti demokratik söylemlerde bulunmuş, tüm kabahati din ve ırksal farklılıklara bağlamış, kendi gibi olmayan insanları her türlü çirkinliğin sorumlusu görmüş, işte o yorumların altında genelde sen ve senin gibi birkaç kişinin beğenisi mutlaka var. Ben bu devletin okullarıda büyüdüm, televizyonlarını seyrettim gazetelerini okudum, sokaklarında dolaştım, insanlarını tanıdım ve sizin gibileri gördükçe acaba bu kişiler nasıl yetiştirildi, ülkemiz üzerinde kirli oyunlar mı oynanıyor diye kara kara düşünmeye başlıyorum.

Kalbinde bu kadar çok nefret, aklında bu kadar çok bulanıklık olan kişilerin içinde sevgiye, mantığa, hoşgörüye ne yazıkki çok fazla yer kalmıyor.

Senden nefret mi ediyorum, hayır. Belki bir zamanlar çok kızıyordum ama artık morfin yemiş gibiyim.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aslinda programlari kapatmak daha makbule gecer mahzun filmleri oldum olasi kil olmusumdur. sonra memoli ruhsr dadi bas agrisi yapiyodu bence ama silah zoruyla izlettiriyolardi :P

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Adam gibi yorum yapıyorum. Adamlığı senden öğrenecek değilim.
adamlığı ben dahil herkesten öğrenirsin ancak bir görüşe karşıysan iğneleyici tavır sergilemeyeceksin adam bu kanallar kapansın demiş sen geliyorsun sen dedin diye kapanmaz ben sormuşum yakın bir tavırla neden beğenmiyorsun diye sen gelmiş bana atarlanıyorsun insaf ya insaf iğneleyici ve sert üsluptan uzak duralım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence flash tv o ne ya saçma saçma adamlar etek giyiyomuş internette gördüm :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ulusal tv, avrasya tv, halk tv, bide kanalbiz kapanmasını isterdim

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
normal evin onu dahil dir dir dir herkes gurultu yapiyp duruyo. aciyorum ulusal kanal bi bakmissin ortada kimse kalmamis :P sivrisinek kovucu cihaz gibi birebir :D
o acidan en iseyarar kanallardan biri bence :D
ilgili ilgisiz herkesi tedirdigin ediyo kaciriyo :D

daha sonra sessiz sakin huzurlu bi ortam olusuyo :D

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11

birşeye köpürdüğüm yok inanın. benim kızdığım tek şey "kapatalım" zihniyeti. kapatmak ne kadar da gerici bir düşünce tarzı. sanki askeri yönetim var tepemizde beğenmediğimiz hoşumuza gitmeyen ne varsa kapatalım.. eğer bir diziyi bir programı şeklen yada fikren beğenmiyorsanız izlemezsiniz, ama yayından kaldırılsın diye propaganda yapmak gericiliktir, o yayını fikri sevenlerin o programı izleme haklarına tecavüzdür.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
birşeye köpürdüğüm yok inanın. benim kızdığım tek şey "kapatalım" zihniyeti. kapatmak ne kadar da gerici bir düşünce tarzı. sanki askeri yönetim var tepemizde beğenmediğimiz hoşumuza gitmeyen ne varsa kapatalım.. eğer bir diziyi bir programı şeklen yada fikren beğenmiyorsanız izlemezsiniz, ama yayından kaldırılsın diye propaganda yapmak gericiliktir, o yayını fikri sevenlerin o programı izleme haklarına tecavüzdür.
Zaten konuyu açan arkadaşta teorik olarak kapanmasını istediğiniz kanallar diye açmış konuyu.. Biz kapansın dedik diye kanallar kapanacak değil yaa. Klavye başında darbe yapacak halimiz yok herhalde..:D

www.bosmezar.com-bordo-bereliler.jpg

dewrim30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün Tv , Flash Tv , Samanyolu , Dünya Tv (Kürtçe) .

Hepsi Dindarcıların tvleri , din üzerinden insanları sömürüyorlar.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Zaten konuyu açan arkadaşta teorik olarak kapanmasını istediğiniz kanallar diye açmış konuyu.. Biz kapansın dedik diye kanallar kapanacak değil yaa. Klavye başında darbe yapacak halimiz yok herhalde..:D

valla balyoz davasındaki cezaları gördün. sanki o adamlar gerçek darbe yaptı. hepsi klavye üzerinden darbeci :D sanal verilerle almadılar mı cezayı..

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bordo klavyeliler olayi anlamli olmus :P da gerci onlar kizil klavye orgutu gibi bisey olarak yargilaniyolar sanki daha cok ,en azindan oyle goruluyolar :P kizilordunun ozel klavye timi :P

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yalan yanlış taraflı haber yapan tüm kanallar kapansın.

emekli56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hiçbiri kapanmasın.Ben zaten istediğim kanalı kapatıp açabiliyorum.

apache0990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samanyolu , Kanal 7 , Flash TV , A9 , Elif TV gibi sacma sapan yayin yapan kanallar.

Karlo

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Cine5,Maxi TV,Viva (bu kanalların eski hali gerçekten çok güzeldi,ne durumdalar şimdi)Fazlalık haber kanallarıİlaç,chat gibi bir dolu gereksiz kanallar.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hala bu konu devam ediyor on sayfa olmuş rekor Cinsel performans ürün reklamı yapan bütün kanalları listeden sildim cut.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsi birden kapansın işte, televizyon kullanımı yasaklansın. Ciddiyim. Bizim evde televizyon yok.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Kesinlikle Yumurcak TV.Bu yaşıma geldim hiç bir kanalın 20 dakika aralıksız reklam yayınladığını görmedim. 3-5 yaşındaki bebelerin zihinlerini reklamlarla nasıl yıkadıklarını gördüm.Aydın doğanın kanalları bile bu kadar reklam koymuyor.Dünyanın neresinde 20 dakika reklam yayınlanıyormuş. İnanmayan Yumurcak TV'yi açsın baksın, her gun saat 18:10 - 18:30 arası aralıksız reklam var açın bakın.