- Reaksiyon puanı
- 510
Sizin amacınız tartışmak değilkii horoz dövüşü yapmak.. Resmen köpürüyorsunuz.. Bi insan karşıt görüşlü olabilir ama önce karşısındaki insanın düşüncelerine görüşlerine ve değerlerine saygı duymayı bilmeli.. Ben oldum olası sizin gibi insanlardan nefret etmişimdir..ne içiyosanız söyleyin bizde içelimbizimkiler dizisi bildiğin kemal sunalın kapıcılar kralı filminin dizi halidir. acaba kemal sunal da mı ergenekoncu
cia nerede biliyormusun bazı cemaatlerin içinde. rusya iran gibi ülkeler cemaat okullarında ingilizce öğretmeni kılığındaki abd vatandaşı öğretmenleri tutukluyor.. cia ajanları artık badem bıyık bırakmış ışık evlerde şakirt yetiştiriyor.
kanuninin nasıl mübarek bir adam olduğundan bahsetmişsin, kendi oğlunu "baba kurtar beni" çığlıklarını dinleye dinleye öldürtebilecek kadar sapık gaddar ve şerefsiz bir adamdır. bir adam kendi oğullarını boğdurtabilecek kadar sapkınsa o adamdan her türlü sapıklığı beklerim. evladını sevmeyen adamdan ne vatanını ne tebasını sevmesini bekleyemezsin