Kahvaltıdan önce en az 3 sigara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ne kahvaltidan sonra ne de önce 3 yil oldu biraktim.
stress aliyor saniyordum. oysa stresi kendisi yapiyormus.

rawski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kahvaltıdan önce en az 3 sigara içmeden kendime gelemiyorum midem yemek yiyecek hale gelmiyor bu gidişle kaç seneye mide kanseri olurum ?
Nide rahatsızlığı baslar birkac seneye
Ben yemek yemeden icince midem kasiliyor

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yakinda allah rahmet eylesin deriz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Abi nasıl içiyorsunuz o mereti yaş. Arkadaşların ısrarıyla bir fırt çektim yeminle oluyordum. Ağzımda pis bir tat bıraktı 3 gün boğazım yandı. Sonra dedim babam bu pis şeyi nasıl içiyor diye, gerçekten nasıl içiyorsunuz.

çok güzel içiliyor
tumblr_me29u2VXr91qk1vko.jpg
bu güzel oluyor boğazım ağrıyordu 1 paket içtim tamam ağrı yok 2 günde tamam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaş 21 günde 3 paket sigara...iç oğlum iç . önce parmaklar sonra eller kollar kesilsin kangrenden çok ararsın o zaman bu sağlıklı bedeni.
ben çok adam kestim bu yüzden.

Gabriel.N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ölmek istiyorsan içebilirsin ... Ama bu dünyadaki güzellikleri kaçıracaksın .. Bırak .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Diyelim Evlendin Eşin var çocukların oldu ve sen sigara yüzünden hastalanıp öldün .... Eşin ve çocuklara ne olucak ?? .. Onları düşün yada evlenme

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Abi kısa süre sonra ses kısıklığı olmaya başlar. Allah korusun akciğer veye gırtlak kanseri olursan aletsiz konuşmazsın ya da daha kötü olabilir. Bence doktara gidin. Ama sigara bıraktırma ilaçları çok iyi değil bence.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Champix ile bırakabilirsin. Ben 2 yılı geçti bırakalı. Cevremde içip bırakanlarda var. Biraz istek olsun yeter. İlac midenize dokunursa mide ilacınile birlikte alın

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Saçma,buraya öncelikle bunu neden yazdığını bul sonra tekrar konuşalım ve sana hiçbir şey yardımcı olmaz.
Öncelikle kendinle barışıcaksın ne olduğunu kabul etmen gerek sigarayıda gerçekten istediğin zaman bırakabilirsin o yüzden kimse burada kendini kandırmasın.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Luck kötü ,mentollü sigarada en iyisi kent. :D Fiyatı 7 TL en iyi mentollü sigaradır :thumbup1:

6lira geçen gün aldım kk ile 6,25 oluyor 25kuruş için adamı haşlamanın alemi yok...
Baba parası ile bu meret alınmaz. Kendi param olsada almam. Günlük altı lirayı fukaraya veririm sevaba girerim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Luck kötü ,mentollü sigarada en iyisi kent. :D Fiyatı 7 TL en iyi mentollü sigaradır :thumbup1:

6lira geçen gün aldım kk ile 6,25 oluyor 25kuruş için adamı haşlamanın alemi yok...
Baba parası ile bu meret alınmaz. Kendi param olsada almam. Günlük altı lirayı fukaraya veririm sevaba girerim.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Çünkü kimse kimse hakkında yorum yapamaz.
Ne alacağına ne yapacağına karar verme lüksüne sahip değil hepimizin hayatında anlatmadığımız hikayeler ve bilinmeyenlerimiz vardır. Dediğim gibi bu yapılmaz şu yapılmaz gibi ithamda bulunarak ancak kendi güzel ağzımızı yorarız ona göre yapılıyor sana göre yapılmıyordur.Senin yaşam tarzındada ona göre yapılmayacak şeyler vardır ama sen yapıyorsundur.Böylece bir anlam karmaşasına saplanır kalırız.

EkranResmi2015-01-1023.19.03.png

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sağlıklı yaşamak çok güzel birşey öncede 2 paket sigara içerdim askerdeyken bırakdım. Askerliğim bitirdikten sonrada devam ettim. 1 sene full balgam attım hergün neredeyse. Arada bi içerim ama hiçte içmesemde olur. Ayda 1 iki dal bazen 3 ayda bir tekrarlarım ama onsuz yapamam diye birşey yok sağlam bi iradeye lazım gerçektende 3 sene çok çektim ama deydi şimdi ise diyorum sağlıklı yaşam gibisi yok ne yapın ne edin sizde kendinizle savaşmalısınız. Günde 10adet içiyorsan hemen değil bunu 10gün için uygula sonra 9a düşür dene kendini yada 1 ay dene he yok hala devam ediyorsan. Şimdiden geçmiş olsun. Daha önce yorumda bulunmuşum buraya da. Bende bi içici olarak bu şekil bıraktım hemen bırakmadım. Yavaş yavaş bir anda kesmeyin.

kararanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sen de "ne gerek var doktora" diyen kafadan mısın? Doktora git inat etme bırak şu meredi.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben de öyleyim, kahvaltıdan önce bir çay ve iki sigara mutlaka telliyorum :D Sonra da uğraş dur diş macunu, parfüm şu bu :D