Kahvaltıdan önce en az 3 sigara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kahvaltıdan önce en az 3 sigara içmeden kendime gelemiyorum midem yemek yiyecek hale gelmiyor bu gidişle kaç seneye mide kanseri olurum ?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hocam bu gidisle baska kanserlere de davetiye yolluyorsunuz. Bu meret öldürse gene iyi. Süründürüyor. Nasil oldugunu anlatmama gerek yok. Biliyorsunuzdur. Ne kadar zamandir sigara iciyorsunuz?

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Fazla değil aga bugün yarın ölürsün :thumbdown:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bende tek dal kesin yakarım uyanınca , gün içinde yeri gelir 3 yeri gelir 2 paket içiyorum.
can sıkıntısı yada keyfime bağlı.
bağımlı değilim, canım isterse.
dostum sende azaltmaya bak yakmamaya çalış, yoksa işin yaş diyeyim. :sleep:

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
[MENTION=38650]neet[/MENTION] sen çoktan bağımlı olmuşsun da haberin yok :D 1 paketi 3 günde anca tüketiyorum. Hiç içmezsem daha iyi ama canım çekiyor işte.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hocam bu gidisle baska kanserlere de davetiye yolluyorsunuz. Bu meret öldürse gene iyi. Süründürüyor. Nasil oldugunu anlatmama gerek yok. Biliyorsunuzdur. Ne kadar zamandir sigara iciyorsunuz?

4 yıl oldu

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim aç karna 3 dal sigara çok değilmi ya .Yazık değilmi midene akciğerlerine

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim aç karna 3 dal sigara çok değilmi ya .Yazık değilmi midene akciğerlerine

artık geceden sigarayı bitiriyorum sabaha içecek bir şey kalmıyor :D kahvaltıdan sonra gidip alıyorum başka türlü önüne geçemezdim bunun

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
3 saat önce zaten bırakmıştım umarım sonu olan bir bırakma olmaz bu da diğerleri gibi..
Nasıl bıraktım?

Kendime dedim ki bunu içmeden önce ne kadar enerjiktim ve doğru şeyler yapıyordum bunu içmeye başladım her şey tersine döndü her şeyden çok çabuk sıkılır,yorulur biri oldum.
En basitinden eskiden halı sahada en çok koşan isim bendim şimdi en az koşandan çok daha az koşuyorum(çünkü koşamıyorum),oksijen yerine karbonmonoksit solumaya ihtiyaç duyar oldum..

Hepsini geçtim en başına döndüm olayın ve ben buna neden başladım dedim?
16 yaşımda kimlik arayışı içinde bununla bir halt olur sandım çok yanlış bir düşünce ile o zamanlar işe yaradı kısmen istediğim kimliğe girmeme yardımcı oldu ama artık ne o kimlik para ediyor ne de sigara keyif veriyor.Artık ona hiç bir şey için ihtiyacım yok.

Uzun zamandır hayatımın en huzurlu 3 saatini yaşıyorum odamda duman yok kafam rahat baş ağrısı yok,uzun süredir ilk defa sindirim sorunu çekmeden eskiden ağır gelen bir yemeği yedim pis kül kokusu yok uzar gider bu sadece 3 saat içinde bile baya değişiklik oldu.(son 1 haftadır günde 1.5 paket içiyodum).

Lisedeki arkadaşlarıma selamlar..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
3 saat önce zaten bırakmıştım umarım sonu olan bir bırakma olmaz bu da diğerleri gibi..
Nasıl bıraktım?

Kendime dedim ki bunu içmeden önce ne kadar enerjiktim ve doğru şeyler yapıyordum bunu içmeye başladım her şey tersine döndü her şeyden çok çabuk sıkılır,yorulur biri oldum.
En basitinden eskiden halı sahada en çok koşan isim bendim şimdi en az koşandan çok daha az koşuyorum(çünkü koşamıyorum),oksijen yerine karbonmonoksit solumaya ihtiyaç duyar oldum..

Hepsini geçtim en başına döndüm olayın ve ben buna neden başladım dedim?
16 yaşımda kimlik arayışı içinde bununla bir halt olur sandım çok yanlış bir düşünce ile o zamanlar işe yaradı kısmen istediğim kimliğe girmeme yardımcı oldu ama artık ne o kimlik para ediyor ne de sigara keyif veriyor.Artık ona hiç bir şey için ihtiyacım yok.

Uzun zamandır hayatımın en huzurlu 3 saatini yaşıyorum odamda duman yok kafam rahat baş ağrısı yok,uzun süredir ilk defa sindirim sorunu çekmeden eskiden ağır gelen bir yemeği yedim pis kül kokusu yok uzar gider bu sadece 3 saat içinde bile baya değişiklik oldu.(son 1 haftadır günde 1.5 paket içiyodum).

Lisedeki arkadaşlarıma selamlar..

son durum ne? tekrar başlamadın inşallah :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
son durum ne? tekrar başlamadın inşallah :)

son posttan sonra en az 3 paket bitti :D iradem zayıf yapacak bir şey yok :D ben onu bıraksam o beni bırakmıyor :D lisedeki arkadaşlarıma yine selamlar :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
son posttan sonra en az 3 paket bitti :D iradem zayıf yapacak bir şey yok :D ben onu bıraksam o beni bırakmıyor :D lisedeki arkadaşlarıma yine selamlar :D
hocam kusura bakma ama çok pis kahkaha attım ya :D :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ne yani coca-cola zero,efes malt'ın ,uludağ limonlu maden suyu,viski,rakı yanında sigara içmeyelim? çok saçma.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o yazdıklarım bir kenara vücudumun sürekli ihtiyaç duyması bir kenara artık direnç geliştiği için vücudumda nikotine karşı hep daha fazlasını istiyorum bağımlılık bağımlılıktır bir kalıba girmez alıştırmayacaktık en başından bünyeyi :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de kullanıyordum 4 ay önce bıraktım işte. Tütün balyası gibi geziyordum ortalıkta :D Sigara uyuşturucu sayılır. İnsanın ömründe bulaşacağı en pis şeylerden

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
o yazdıklarım bir kenara vücudumun sürekli ihtiyaç duyması bir kenara artık direnç geliştiği için vücudumda nikotine karşı hep daha fazlasını istiyorum bağımlılık bağımlılıktır bir kalıba girmez alıştırmayacaktık en başından bünyeyi :D

Sigara şeklinde bir alet var.Elektronik sigaramı diyorlar öyle bir şey.İçinde sadece nikotin var.
Başka hiçbişe yok saf nikotin.Onu içe içe bi müddet sonra sana sigara veriyorlar.Her zaman ki sigarandan bi yudum alıyorsun ve tükürüp çöpe atıyorsun tadı acı geliyor.İnanamıyorsun.O günden sonra elektronik sigarayı da bırakıp sağlıklı bir yaşam içinde oluyorsun.

Yöntem II : Tak diye bırakıcaksın.Aklına geldiğinde jelibon, sakız, çiğdem benzeri şeyler alıp yiyeceksin.
Bol meyve tüketip dişlerini fırçala bir müddet sonra sigaradan nefret ediceksin.Tabi az şişmanlıcaksın,
sigarayı unutmak için her bulduğunu yiyorsun sonuçta.Bu yöntemi amcam denedi işe yaradı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bunlar bende ters tepti şimdi sigara içesim geldi...
ben kahvaltıdan önce içmiyorum kek mek ayarlıyordum önce kek,çay sonra çay,sigara keyfi.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya ben zaten yemeyi içmeyi kessem sigarayı da kesicem bir şeye konsantre olduğum zaman 7-8 saat içmeden durabiliyorum aklıma bile gelmiyo canım çekmiyo ama sonunda karnım acıkıp yemeği yediğim zaman sil baştan işte bi ufak kek,bisküvi bile yesem ardına sigara içme ihtiyacı duyuyorum bir de tuhaftır ki tek tek aldığım 10 sigara paketinin en az yarısında cinsel iktidarsızlığa neden olur yazısı ve fotoğrafı denk geliyor acaba en çok bu fotoyu mu basıyolar ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
pislik olsun diye yapıyorlar yok öldürür yok kuşun kalkmaz...
[video=youtube;-SlYgHXU8Ks]http://www.youtube.com/watch?v=-SlYgHXU8Ks[/video]
göz korkutma vol...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler kendinize gelin.Ne biçim bi sigara içmek o öyle.Günde 3 paket ne demek Allah aşkına.Bedeninize, beyninize, ruhunuza yazık.Bende lise zamanında çok içtim ama okul bitince aklım başına geldi.Yıllardır içmiyorum.

En basit şekilde düşünürsek kanınıza oksijen vermek için tasarlanmış akciğerlerinize bir otun dumanını çekmek nasıl bir mantık hatasıdır !? Yanan bir maddenin dumanını çekmek hangi akla hizmet eden bir eylemdir anlamakta oldukça zorluk çekiyorum.Sigara ve alkol sağlığınızı ve paranızı çalmaktan başka hiçbir işe yaramaz.Sigara içtiğiniz zaman rahatladığınızı zannedersiniz.Halbu ki sigaraya ilk başladığınız zamanları hatırlayın.Arkadaş ortamınızda ortama uyum sağlamak, kendini bişey zannetmek ve hava atmak için hiç zevk almadan o sigarayı içtiğiniz zamanları hatırlayın.O zamanlar beyniniz nikotine bağımlı değildi.Siz sigara içtiğinizde sadece placebo etkisi yaşıyordunuz.Ama uzun vadede sigara günlük rutin bir eylem haline geldiğinde beyniniz sigaradaki nikotine bağımlı olmaya başladı.Kanınızdaki nikotin miktarı azaldığı vakit "sigara içmelisin" komutunu size vermeye başladı.Ve sigara içtiğiniz zaman nikotine bağımlı olan beyniniz size rahatladığınızı ve artık güvende olduğunuzu söylemeye başladı.Sigarayı içen aslında siz değilsiniz.Beyniniz.Bu yüzden olay sizde değil beyninizde bitiyor.Bilinç beyinde değildir.İkisi ayrı kavramlardır.Siz kendi benliğinizle beyninize "SİGARAYA İHTİYACIM YOK" demelisiniz.Beyninizi eğitmelisiniz.Nefsinizi kırmalısınız.Bu başarıyı yakaladığınız zaman asıl rahatlamayı ve mutluluğu o zaman yaşıcaksınız.Kendinize güveniniz gelicek.Özgüveniniz yükselicek.Bunların hepsi bizi, gençleri, insanları uyuşturmak için "DÜŞÜNMEMİZİ ENGELLEMEK" için üretilen maddelerdir.Bu maddeleri kullanarak sadece kendinizi kandırırsınız.Kendinize olan saygınızı bitirirsiniz.Kendisine saygısı ve güveni olan bir insan alkol, sigara ve bilimum zararlı maddeden uzak durur.İyi geceler.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben de kendine güven sorunu var işte biraz
eskiden çok alkol kullanıyordum 1 senedir ağzıma sürmedim ve hiç eksikliğini hissetmedim ama sigara başka boğulacak gibi oluyorum içmeyince boğazıma bir şey kitleniyor sanki

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Abi nasıl içiyorsunuz o mereti yaş. Arkadaşların ısrarıyla bir fırt çektim yeminle oluyordum. Ağzımda pis bir tat bıraktı 3 gün boğazım yandı. Sonra dedim babam bu pis şeyi nasıl içiyor diye, gerçekten nasıl içiyorsunuz.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
2 sene oldu bırakalı hiç ama hiç aramıyorum sigarayı ilaç ile bıraktım öncelikle bırakmaya azda niyetli olmalısın ama en önemlisi sigsranın zararlarını bilmelisin görmelisin kulakdan dolma değil raştır bak cevvrenden örnek bak vs vs. ilacın güzel yanı sakinleştiriyor ve ilaç kullandıgım gün içinde sigara pek aklına gelmiyor
champix al kullan 200 tl ama sigaraya veriyorsun 300 tl fiyatındert etme bırakınca her ay 300 tl cebinde zam yapılmış gibi ve cebindeki para bitmiyo :)

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok kötü bir alışkanlık umarım en yakın zamanda tamamen bırakırsınız