Hocam bu gidisle baska kanserlere de davetiye yolluyorsunuz. Bu meret öldürse gene iyi. Süründürüyor. Nasil oldugunu anlatmama gerek yok. Biliyorsunuzdur. Ne kadar zamandir sigara iciyorsunuz?
yanlış yazmışım hocam yeri gelir 3 dal yeri gelir 2-3 paket.@neet sen çoktan bağımlı olmuşsun da haberin yok1 paketi 3 günde anca tüketiyorum. Hiç içmezsem daha iyi ama canım çekiyor işte.
Kardeşim aç karna 3 dal sigara çok değilmi ya .Yazık değilmi midene akciğerlerine
3 saat önce zaten bırakmıştım umarım sonu olan bir bırakma olmaz bu da diğerleri gibi..
Nasıl bıraktım?
Kendime dedim ki bunu içmeden önce ne kadar enerjiktim ve doğru şeyler yapıyordum bunu içmeye başladım her şey tersine döndü her şeyden çok çabuk sıkılır,yorulur biri oldum.
En basitinden eskiden halı sahada en çok koşan isim bendim şimdi en az koşandan çok daha az koşuyorum(çünkü koşamıyorum),oksijen yerine karbonmonoksit solumaya ihtiyaç duyar oldum..
Hepsini geçtim en başına döndüm olayın ve ben buna neden başladım dedim?
16 yaşımda kimlik arayışı içinde bununla bir halt olur sandım çok yanlış bir düşünce ile o zamanlar işe yaradı kısmen istediğim kimliğe girmeme yardımcı oldu ama artık ne o kimlik para ediyor ne de sigara keyif veriyor.Artık ona hiç bir şey için ihtiyacım yok.
Uzun zamandır hayatımın en huzurlu 3 saatini yaşıyorum odamda duman yok kafam rahat baş ağrısı yok,uzun süredir ilk defa sindirim sorunu çekmeden eskiden ağır gelen bir yemeği yedim pis kül kokusu yok uzar gider bu sadece 3 saat içinde bile baya değişiklik oldu.(son 1 haftadır günde 1.5 paket içiyodum).
Lisedeki arkadaşlarıma selamlar..
son durum ne? tekrar başlamadın inşallah![]()
hocam kusura bakma ama çok pis kahkaha attım yason posttan sonra en az 3 paket bittiiradem zayıf yapacak bir şey yok
ben onu bıraksam o beni bırakmıyor
lisedeki arkadaşlarıma yine selamlar
![]()
o yazdıklarım bir kenara vücudumun sürekli ihtiyaç duyması bir kenara artık direnç geliştiği için vücudumda nikotine karşı hep daha fazlasını istiyorum bağımlılık bağımlılıktır bir kalıba girmez alıştırmayacaktık en başından bünyeyi![]()
+9 Konu hortlatma yorumlarıÇok kötü bir alışkanlık umarım en yakın zamanda tamamen bırakırsınız