Kaç Kişiyi Linux'a Geçirdiniz?

Kaç Kişiyi Linux'a Geçirdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
zelenga teşekür ederim dostum windows zaten her alanda yeterince dayatılmakta bizler linuxu dayatma yerine anlatarak denenmesini sağlamalıyız.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
314 farklı linux sürümü varken dayatmanın gerçekleşme ihtimali biraz daha zor :)

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
realmanager tabiki katılıyorum sana benim demek istediğim daha çok insanların sürekli her yerde windowsla karşılaştıklarından evde cafede komşuda bilgisayar mağazasında sürekli windows tan farklı bir şey görmediklerinden ister istemez aşinalık kazanıyorlar onu daha kolay kullanabileceklerini düşünüyorlar o yüzden birden onu sil bakim kaka o gibi yaklaşmamalıyız manasında

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
bu forumda olmak bana çok keyif veriyor çünkü çevremizde herzaman donanım yazılım konuşacak insanlar bulamıyoruz ekran kartlarındaki nanometrik küçülmenin farklarını yada işletim sistemlerinin avantaj dezavantaj karşılaştırmalarını konuşabileceğiniz insanlara reastlamak çok zor müşteri birtakım şikayetlerini dile getiriyor şu oyunu oynayamıyorum gibi ekran kartının modeli ne diyorum 512 mb diyor:) bu yüzden burda olmak güzel benzer frekansta düşünebilen fikirlerini beyan eden bilgilerveren karşı fikirler oluşturan arkadaşlarla bir arada olmak çok güzel iyiki sdn var emeği geçen herkese teşekkür ederim.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Linux +1 :)
Arkadaşın eski dizüstüne Zorin OS ile başlangıç yaptık

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
babamla kardeşimi geçirdim. fakat kendim geçemiyorum çok istememe rağmen. adobe ürünleri elini kolunu bağlıyor insanın

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İş yerinde 4 bilgisayarda linuxa geçtik, bunlar sayılır mı? :)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Kısaca, geçmek isteyipte geçemeyen herkesi geçirmişiz. :)

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
kimse kızmasın ama geçen gün arkadaşın birinin kafasını tuttum monitöre geçirdim. çünkü linux vardı :D bu sayede birini daha linuxe geçirdim :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
1 kişiyi geçirdim O da farklı tatlar aradığı için benden seçenekler istedi :) şimdi ubuntu kullanıyor. oldukça memnun.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
geçen sene okulda here köşede Pardus'u, Ubuntu'yu, Linux'u anlattım çoğu güldü geçti hatta "pardüse, pardüş... " vb saçma sapan isimler uydurarak dalga geçmeye bile çalıştılar ama yılmadım işletim sistemleri dersinde Ubuntu ve Pardus kurdum anlatım benim sayemde Linux'a geçen bir arkadaşla doğru dürüst dinlemediler bile ama biz yılmadan anlatık 25 tane Pardus 25 tanede Ubuntu cd sini kendimiz sınıfa dağıttık ama yinede kimseye yaranamadık biz Linux'un artılarını anlattıkça onlar kendilerince Windows'un artılarını anlatmaya çalıştı neticesinde ben ve arkadaşım çok kırıldık ama yılmadık o zaman serptiğimiz tohumlar hala yeşermeye devam ediyor o zaman bizimle dalga geçen arkadaşlardan zaman zaman Linux hakkında sorular duyuyorum elimden geldiğince cevaplamaya onları yönlendirmeye çalışıyorum Linux'a geçirtiğim kişi sayısını tam olarak bilmiyorum ama adam gibi kullanan 2 arkadaşım var birde ben 3 :D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
kimse kızmasın ama geçen gün arkadaşın birinin kafasını tuttum monitöre geçirdim. çünkü linux vardı :D bu sayede birini daha linuxe geçirdim :D

:D:D:D
:4:+:4:
Adamı linuxlu yapmak bu kadar zor işte:D:D
Kaba kuvvet iyi bir şey değil:):)
Microsoft gibi şefkatli olmak lazım.....

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Henüz kendimi bile linux'a geçirebilmiş değilim :D aradalarda windows'u formatlayıp 1-2 ay kullanıyorum sonra olmazsa olmaz birkaç program yüzünden windowsa geri dönüyorum. Linux daha iyisini yapana kadar şimdilik windows deyip konuyu bağlayalım :D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Linux biraz özveri istiyor.Ama alışma süresi aşıldımı tavsiye edemeden duramazsınız!

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Benim tamamen linuxa geçmemi windows sağladı :D (İnternete bağlanmama konusunda ısrar edince aklıma şu söz geldi dostumundu teklif düşmanındı ısrar dedim ve tamamen linux a geçtim :D )

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
alt yapiyi hazirlidigim 3-5 kisi var ama gecen ve aktiv kullanan kimse yok ;)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
valla benim çevremde kimse linux a sıcak bakmıyor
hepsi kendini kaptırmış winzort büyüsüne
ama şimdilik sdn slax remix ile gönülçelen olmaya çalışıyorum :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bende 3 gün önce pc de değil ama telfonda linux a geçtim :D malumunuz andorid :D ben froyo 2.2 2.6.32.9 kernele sahip sürümü kullanıyorum mükemmel olmuş çok seri ve sorunsuz 1 kere hata vermedi :D bilgisayar ne ise telefonunuz o oluyor :) en kısa zamanda sırf linux için netbook alıp kullanacağım :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
valla bende 3 gün önce pc de değil ama telfonda linux a geçtim :D malumunuz andorid :D ben froyo 2.2 2.6.32.9 kernele sahip sürümü kullanıyorum mükemmel olmuş çok seri ve sorunsuz 1 kere hata vermedi :D bilgisayar ne ise telefonunuz o oluyor :) en kısa zamanda sırf linux için netbook alıp kullanacağım :)
Yani işe kendinizden başladınız :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bir yakınımı güç bela Linux'a geçirdim, nerdeyse dövecektim. :D Şimdi ise Linux'a aşık...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bir yakınımı güç bela Linux'a geçirdim, nerdeyse dövecektim. :D Şimdi ise Linux'a aşık...
Kendimden biliyorum, baştan alışması biraz zor gelse de zaman herşeyin ilacı :)
Hele benim gibi oyun sevmeyenler için alışma süreci daha da kısalıyor..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yok kendimden başlamadım ama logitech z5500 olunca x-fi ses kartı olunca sorun çıkarıyor :( linux kullanmaya teşfik ettiğim kişi sayısı 200 ün üstündedir :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Varan 2 oldu dün de bir arkadaşa Unity Linux yükledim.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
linuxa geçirmeyi bırak arkadaşlarımı firefoxa file geçiremedim. insanlar ilk öğrendiklerinden başkasını kullanmıyor. alışkanlıklardan vaz geçemiyorlar

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
labta pazartesinden itibaren pardus yükeleycem. yaklaşık 20 kişiyi geçirecem yıl sonuna kadar. tabi önce kendim daha sık kullansam iyi olacak:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de geçtim. :D

Reaksiyon puanı
68
linux dağıtımları hoşuma gidiyor ama ben kullandığım işletim sistemi üzerinde çalıştırdığım yazılımların işimi görmesi için win7 kullanıyorum...

İşletim sisteminden daha çok kullandığım yazılımların çalışması ve işimi görmesine önem veririm:)