-Yağız-
Asistan
95 Megabit internetim var telefonda 47-34 arası megabit veriyor fakat bilgisayarda 95 megabiti veriyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuk bedavaya gelip bakıcaklar fakat kablo değişimine v.s para istiyorlar mı ?
bilgisayar internet kablosuylamı bağlı ?95 Megabit internetim var telefonda 47-34 arası megabit veriyor fakat bilgisayarda 95 megabiti veriyor. Müşteri hizmetleriyle konuştuk bedavaya gelip bakıcaklar fakat kablo değişimine v.s para istiyorlar mı ?
evetbilgisayar internet kablosuylamı bağlı ?
O zaman internetiniz de sorun yok demektir. Wifi kablosuz bir teknoloji olduğu için bu kayıp normal. Hiç bir şekilde telefonda tam performans alamazsınız. Ve bildiğim kadarıyla eğer kablo değişirse parası sizden alınıyor.
Arıza olmadığın tekrar söyliyeyim. Telefon kablosuz olduğu için o kadar kayıp olması normal. Önemli olan kabloluda çıkan sonuçlar.arıza kaydını iptal ettirdim sorun yok herkese teşekkürler
Galaxy J4 (J400F) Youtube a falan girmiyor hep hata veriyor hız önemli değil ki . Geç gördüm kusura bakmaTelefonun marka ve modeli nedir !
Belki telefonun o kadar yüksek interneti desteklemiyor.
Not: Ayrıca telefondan 95 megabit internet alıp ne yapacan sankiTelefona ne indirebiliyon bu kadar hız nerede lazım olacak !
J4 almaz tabi bi s20 fln olacakki tam alsınGalaxy J4 (J400F) Youtube a falan girmiyor hep hata veriyor hız önemli değil ki . Geç gördüm kusura bakma
DesteklemiyormuşTelefonun destekliyor ise modemin 5G ağına bağlan. O zaman 100 mbpts leri görürsün kayıp yaşamadan.