li10sKing
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
kaleci kim acaba?
freydir büyük ihtimal
kaleci kim acaba?
Frey ise muhteşem olurfreydir büyük ihtimal
Buda patlayacak elimizde endişe etmeyin. 3 hafta oynar 13 hafta yatar.
yatsa da zarar etmeyiz en azından. bonservissiz almışlar.Buda patlayacak elimizde endişe etmeyin. 3 hafta oynar 13 hafta yatar.
Frey ise muhteşem olur
Böyle futbolcu türkiyede yok gidip yurtdışından bulduk helal bize. Ünal aysal futboldan anlamadığı ama paradan anladığı belli para vermeden ucuza yurtdışından transfer. Galatasaray alt yapısındaki oyuncular bile bundan iyi. Yazık transfer diye yapılmış.
Bu yorumu neye göre yaptın anlamadım. İki sene önce Touluse'da herkes ağzı açık seyrediyordu bu adamı. Takımın Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmasında en büyük pay onundu. Eleştirirken biraz araştırıp eleştirelim. Burada kimse Drogba kalitesinde bir adam aldık demiyor zaten, biraz insaf.Böyle futbolcu türkiyede yok gidip yurtdışından bulduk helal bize. Ünal aysal futboldan anlamadığı ama paradan anladığı belli para vermeden ucuza yurtdışından transfer. Galatasaray alt yapısındaki oyuncular bile bundan iyi. Yazık transfer diye yapılmış.
bu zihniyetle düşünürsen eğer Messi bile gelse "bizim alt yapıda ne Messi'ler var onları geliştireceğine verdiği bonservis bedeline bak" gibi yorumlar ortaya çıkar.
ya da sen üst düzey bir futbol avsısında haberimiz mi yok?
futbolcu imzayı atmadan eleştiriler başladı.
vurun kahpeye!
Kaç yaşındasın?
bazılar Elmander'e burun kıvırıyor. Neil gelmeden önce de benzer yorumlar vardı. geldikten sonra "ligimizdeki en iyi savunmacı" oldu.
sonuçta adam premier ligden geliyor. hani şu bizim yıldız oyuncularımızın bile transfer olamadığı, transfer olsa dahi forma şansı bulamadığı (bk. hakan şükür, tuncay şanlı) premier lig.
kalıdıki, elano, lincoln gibi bombaları da gördük. hepsi elimizde patladı.
bunu söyleyen ben değilim, fenerbahçe kaptanı Alex.Neil mi ligimizin en iyi savunmacısı yapmayın beyler istatistiklere bakın biraz
Yok seni agresif gördüm. Uyku ve süt saatini hatırlatacağım. Belki durulursun.
yapma hocam, futboldan yaş muhabbetine girdin şimdide uyku ve süt.
aynaya bak ve objektif ol.
Messiyi ortaya koyan sendin. Messiyle şaka yapılmaz Geçmişe dön objektif ol.
Hiçbiriniz futboldan anlamayıp duygusal konuşuyorsunuz.Nedir bu hastalık yeter artık.Tarafsız bakın(özellikle bu konuya mesaj yazıp GS li olmayanlara ben hariç)
Hiçbiriniz futboldan anlamayıp duygusal konuşuyorsunuz.Nedir bu hastalık yeter artık.Tarafsız bakın(özellikle bu konuya mesaj yazıp GS li olmayanlara ben hariç)
Tarafsız bakamam. Takımımda böyle bir transfer beni rahatsız ediyor.
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:19 ----------
Bu johan elmander varya Hagi ve Niang'ın sol bacağı etmez. Gerçi Haginin sol bacağı kimse olamaz
Geçiniz.AliA zhirkov ismi geçiyor varmıdır bi doğruluk payı ?
Bu arada kaleci adayı yuh dediğim biri çıktı.
Yaşı dolayısıyla sorun yaratacak biri. Ayrıca eşi de ağır hasta. Onun için futbolu bırakacağı konuşuluyordu. İhtimal vermiyorum ama olursa da garip olur. Tecrübesine diyecek hiçbir şeyim yok. Evet kaliteli ama çok yaşlı.