JailBreak, uygulamalar ve oyunlar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
shsh ? Birde ne zaman çıkar acaba .s :)
eğer iphone 3gs, iphone 4 aldıysan önceden jblyise bunların işlemcisi shsh'ı destekliyor yoksa shsh kaydın olsa da sürüm düşüremezsin.
kısa vadede jb çıkmaz gibi gözüküyor.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eğer iphone 3gs, iphone 4 aldıysan önceden jblyise bunların işlemcisi shsh'ı destekliyor yoksa shsh kaydın olsa da sürüm düşüremezsin.
kısa vadede jb çıkmaz gibi gözüküyor.
Hımm kötüymüş :( Nası oyun yüklicem ben yaf :D

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android den ios sistemine geçen vatandaşın heyecanını gördüm. Hadi bakalım ne mutlu sana doğru yolu buldun :laugh:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Android den ios sistemine geçen vatandaşın heyecanını gördüm. Hadi bakalım ne mutlu sana doğru yolu buldun :laugh:
:D Android özgürlüğün bayraktarı yaf :) İndir kur bitti :D İOS'ta yap bakalım yapabilirsen :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu yaşta korsan hiç yakıştıramadım dedecim :P
:D Ne yapalım yavrucum. -öhöhööh öhö- Su iç su iç nereye kadar -öhöhö öhöhö- su verin l*n hayırsızlar -pöhöhö- :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler 25pp ne güzel bir şeymiş :) Yükledim çatır çatır :D JB ye ne gerek :D

Kingdom Rush HD indiriyorum şu an :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] Kardeşim. Ben Modern Combat 4 oynarken kasıyor bu ? Ben mi yanlış yaptım. Oyun 2 GB 500 MB boş alan var :) Ama kasıyor. Çok kasmasada 20 FPS veya 15 FPS ye düşüyor. Arada çok kasıyor. Bide ısınıyor. ? Nedendir acaba. MD510TU/A benimkinin modeli. Modelle mi alakalı acaba ? [MENTION=7414]Jojoba[/MENTION] Kardeşim senin bir bilgin var mı ?

Bu arada iPhone 5'te akıcı çalışıyor diyorlar.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] boş alanın azsa kasabilir ama korsan kurduğun için de düzgün çalışmıyor olabilir

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
telefon JB'li mi? kullandığın bazı tweaklerden yüzünden olabilir eğer jb ise..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Belkide 25 pp den problemlidir. Aynı üst seviye oyunlardan Most wanted ı kur bakalım bir sorun olacak mı?
Kurdum onuda :D O kasmıyor ama yani bazen çarpınca filan çok az bir kasma oluyor oda önemli değil fark edilmiyor bile.

ne kadar gulucuk var yav
:) Evet. Sende git ne bilim mikrodalga fırının içine deve kuşu yumurtası filan koy. brainiac isme bak :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ios 5.1.1 kullanıyorum guncellemeye calıstıgımda 6.1.3 cıkıyor karsıma. Simdi ben 6.1.2 custom indirip jailbreak yapabilir miyim mumkun mu?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
biraz araştırsanız forum çöplüğe dönmez.bi başlık altında kaç farklı soru var.önüne gelen soru sormuş cevap gelmeyince azar :D hey allahım :D

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iPhone 5'ten iyi iPad 4'ün donanımı değil mi ? Ben iyi diye biliyorum :)
ipad 4 a6x, iphone 5 a6 işlemci kullanıyor. aslında birbirinin muadili işlemciler ama yapılan testlerde a6x az farkla önde gözüküyor, yani ipad 4, iphone 5'ten biraz daha iyi..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ipad 4 a6x, iphone 5 a6 işlemci kullanıyor. aslında birbirinin muadili işlemciler ama yapılan testlerde a6x az farkla önde gözüküyor, yani ipad 4, iphone 5'ten biraz daha iyi..
O değilde ben satın alsam mesela. Sonra yanlışlıkla silindi geri yükleyebilir miyim ?