- Konuyu başlatan
lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
shsh ? Birde ne zaman çıkar acaba .sKardeşim shsh kaydı diye bir şey var muhtemelen almamışsındır o yüzden imkansız![]()

shsh ? Birde ne zaman çıkar acaba .sKardeşim shsh kaydı diye bir şey var muhtemelen almamışsındır o yüzden imkansız![]()
Sadece adını biliyorum shsh diye bir şey var onunla geri dönüş yapabiliyorsunshsh ? Birde ne zaman çıkar acaba .s![]()
eğer iphone 3gs, iphone 4 aldıysan önceden jblyise bunların işlemcisi shsh'ı destekliyor yoksa shsh kaydın olsa da sürüm düşüremezsin.shsh ? Birde ne zaman çıkar acaba .s![]()
Hımm kötüymüşeğer iphone 3gs, iphone 4 aldıysan önceden jblyise bunların işlemcisi shsh'ı destekliyor yoksa shsh kaydın olsa da sürüm düşüremezsin.
kısa vadede jb çıkmaz gibi gözüküyor.
25pp yoksa parasıynan veya lite sürümler...Hımm kötüymüşNası oyun yüklicem ben yaf
![]()
Lite sürüm mü25pp yoksa parasıynan veya lite sürümler...
bu yaşta korsan hiç yakıştıramadım dedecimLite sürüm mü25pp ile denerim
![]()
Android den ios sistemine geçen vatandaşın heyecanını gördüm. Hadi bakalım ne mutlu sana doğru yolu buldun :laugh:
bu yaşta korsan hiç yakıştıramadım dedecim![]()
@lordarcual boş alanın azsa kasabilir ama korsan kurduğun için de düzgün çalışmıyor olabilir
İOS 6.1.3 kullandığım için kuramadımtelefon JB'li mi? kullandığın bazı tweaklerden yüzünden olabilir eğer jb ise..
İOS 6.1.3 kullandığım için kuramadımJB siz
25pp ile kurdum MC4 ü.
Kurdum onudaBelkide 25 pp den problemlidir. Aynı üst seviye oyunlardan Most wanted ı kur bakalım bir sorun olacak mı?
ne kadar gulucuk var yav
ios 5.1.1 kullanıyorum guncellemeye calıstıgımda 6.1.3 cıkıyor karsıma. Simdi ben 6.1.2 custom indirip jailbreak yapabilir miyim mumkun mu?
tel neydi 4s miOlabilir
Bende bilmiyorum ki
Savaş sahnelerinde kasıyor. FPS yi gösteren bir program var mı acaba ? Her zaman böyle
Bakim ben olmadı söylerim.
iPad 4Telefonum da Galaxy S III
![]()
iPhone 5'ten iyi iPad 4'ün donanımı değil mi ? Ben iyi diye biliyorumo zaman kasma olayı ilginç gerçekten..
ipad 4 a6x, iphone 5 a6 işlemci kullanıyor. aslında birbirinin muadili işlemciler ama yapılan testlerde a6x az farkla önde gözüküyor, yani ipad 4, iphone 5'ten biraz daha iyi..iPhone 5'ten iyi iPad 4'ün donanımı değil mi ? Ben iyi diye biliyorum![]()
O değilde ben satın alsam mesela. Sonra yanlışlıkla silindi geri yükleyebilir miyim ?ipad 4 a6x, iphone 5 a6 işlemci kullanıyor. aslında birbirinin muadili işlemciler ama yapılan testlerde a6x az farkla önde gözüküyor, yani ipad 4, iphone 5'ten biraz daha iyi..