begmyaprak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
9.2 ye geldi mi? 3-4 gün önce henüz yoktu
9.1e kadar geçerli jb9.2 ye geldi mi? 3-4 gün önce henüz yoktu
Şuan yok9.2.1 için jb var mı acaba?
21 mart diyorlar ama bakalımŞuan yok
Tweak ios un kaynaklarını istediğin gibi kullanmana yarıyor yazı tipi,kilit ekranı menü geçişleri ve daha bir sürü şey repo da bu tweaklerin bulunduğu serverlar küçük bir araştırma yapmanı öneririmArkadaşlar tweak ve repo tam olarak nedir ? Jb yaptık diyelim ne yapmalıyız anlamadım ben.
Yani tweaklerden önce repo yüklememiz lazımTweak ios un kaynaklarını istediğin gibi kullanmana yarıyor yazı tipi,kilit ekranı menü geçişleri ve daha bir sürü şey repo da bu tweaklerin bulunduğu serverlar küçük bir araştırma yapmanı öneririm
Öncelikle cydia ya repo eklemen lazım,denedin miYani tweaklerden önce repo yüklememiz lazım
Hayır.Öncelikle cydia ya repo eklemen lazım,denedin mi
Özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirimHayır.
güya pangu jb çıkarmış ama o sayfa resmi pangu sayfası değil. resmi sayfa PanGu iOS 9 jailbreak tool - pangu.io dur oradada jb yok görüldüğü gibi.ios 9.3 jailbreak çıkmış arkadaşlar ios 9.3 hatalar ile doluyken denemek istemedim ama jailbreak yapmak isteyen arkadaşlar için yararlı olabilir
iOS 9.3 Jailbreak Türkçe Anlatım | Apple İpuçları
değerli arkadaşlar iphone 5 de ios 9.3.3 de jailbreak olmuyor bende olmuyor diye ios 10 beta 5 e güncelledim
pangu dışında bildiğiniz iphone 5 de jailbreak programı var mı ama 9.3.3 veya 9.3.4 sürümler için
Zaten yayınlanmadığını biliyorum pangu dışında jb yapan yok mu?32 bit sürümler için jailbreak yayınlanmadı. Şuanlık 5s ve üstü için jb işlemi yapılabiliyor. Tavsiyem imzalar açıkken 9.3.3 e geçip jb nin çıkmasını bekleyin.
6slerde filan olan cihazı kaldırınca ekran uyanıyor bunu mu kastediyorsunuz? Farklı bir şey mi?ios 10.2 ekran kapalı iken uyandırmanın bir yolu var mı? o tarz bir tweak bilen?