kunkami
Öğrenci
arkadaşlar benim telefonun modeli sm-j710fq ama nedense internette düzgünce root atan bi site yada video bulamadım yapanlarında yorumlarında genelde wifi çalışmıyor diye yorum yapıyolar ben bu telefona root u nasıl atabilirim
Xda da her türlü anlatım var...arkadaşlar benim telefonun modeli sm-j710fq ama nedense internette düzgünce root atan bi site yada video bulamadım yapanlarında yorumlarında genelde wifi çalışmıyor diye yorum yapıyolar ben bu telefona root u nasıl atabilirim
bendede j5 2016 fq modeli mar her mense fq modeleri icin root yada room bulunmuyorarkadaşlar benim telefonun modeli sm-j710fq ama nedense internette düzgünce root atan bi site yada video bulamadım yapanlarında yorumlarında genelde wifi çalışmıyor diye yorum yapıyolar ben bu telefona root u nasıl atabilirim
Root derken orijinal firmware kastediyorsanız, SM-J710FQ Sammobile,de orijinal firmware var.arkadaşlar benim telefonun modeli sm-j710fq ama nedense internette düzgünce root atan bi site yada video bulamadım yapanlarında yorumlarında genelde wifi çalışmıyor diye yorum yapıyolar ben bu telefona root u nasıl atabilirim
Custom roomRoot derken orijinal firmware kastediyorsanız, SM-J710FQ Sammobile,de orijinal firmware var.
Firmware download for Galaxy J7 ⑥ SM-J710FQ