İyi de ben ne yapayım?

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Ben sevgimi gösteremiyorum, ne yapayım?" al işte...
"Ben sevgimi gösteremiyorum!" Cevap veriyorum:
- İyi gösterme o zaman ve hemen uza... Olmayan şeyi hiç kimse gösteremez!

Duygular Gizlenemez!

Hiç kimse duygularını gizleyemez. Eğer insansan duyguların olmalı ve sen herhangibir konuda herhangibir duygunu gösterebiliyorsan duygu konusunda bir arızan yok demektir. Eğer arızan varsa mesela ertesi gün bir ödemen var ve ödeyemediğin zaman başın derde girecekse, sözünü almana rağmen o gün maaşını alamadığın halde hiç sesini çıkartmıyor, patronuna kızmıyorsan yada birisi sevdiğin kişiye zarar verdiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsan sen zaten ruhsuzsun demektir ki senin için yapılabilecek hiçbirşey yoktur. Bu durumda bırak bu yazıyı okumayı ve git hemen uyu hemde istediğin kadar uyu...

Ancak eğer mahallenin ortasında bir çukur kazılıp aylarca öyle bırakıldığında bir çocuk gelip pilli bebeğiyle oynarken o çukura düşüp ölüyor ve bu durum en asgaride bile olsa senin canını yakıyorsa sende bir arıza yok demektir. O halde duygularını göstermende bir engelin olamaz.

Mutlusun acayip renklisin kafan her moka çalışıyor her zaman rengini belli ediyorsun; ama sevmeye gelince saklanıyorsun. Nereye saklanıyorsun? Bir defa sevgi gösterilmez, sevgi taşar. "Gösterme" kelimesi "saklama" nın karşıtıdır. Sakladığın şeyi gösteremezsin, "ben sevgimi gösteremiyorum" demek "ben sevgimi saklıyorum" demekle aynıdır. Eğer bu kalıba da uymuyorsan geriye tek seçenek kalıyor sen sevmediğin halde seviyormuş gibi yapan sağlam bir yalancısın.

- Ben sevgimi gösteremiyorum!
diyen birinin kafasındakini üç aşağı beş yukarı tahmin etmek hiç te zor birşey değil. "Onu kırmamam lazım çünkü yarın ondan başka şekillerde faydalanabilirim, etinden, sütünden... Ne bileyim işte bir çok şekilde işe yarayabilir. Sağlam bir yalan söylemeliyim!"
- Aşkım ya inan ben seni çok seviyorum; ama sevgimi gösteremiyorum, bu benim elimde değil, yaradılışım bu benim, kızma bana ne olur!
Bu cümleyi kuran kişi kim olursa olsun bırak gitsin; yoksa birazdan fena halde kullanılacaksın. Eee tabi ben bunu derken bazıları,
- Olsun ben onu seviyorum, beni kullanırsa da kullansın!
diyebilir ki bundan sonrası beni aşar ve bundan sonrası için beraberce benden uzak bir noktadan hareket ederek gidecekleri yere gitmede hiç bir sakınca yoktur.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
buraya koyduğun yazılarda hiç kaynak vermiyorsun neden ?

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kaynak = Bu ülkede yaşayan ve aldığı oksijenin hakkını veren bir insan...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bişe sorcaam :)

sevgimizi gösterdik diyelim adam yok diyor biz bidaha gösterdik yine yok diyor napcaz :D :D

bananeysee :S :D :D

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen şimdi gidecen ya cehennemim dibine git! Ben bağrıma taş basarım, diyeceksin o kadar...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
:) :) hehehe saol :)

ayrıca ben olsam ki bikere böle bir durumla karşılaştım 2 hafta falan bastım bağrıma taşı sonra boşver dedimmm yaaa senin aşkınnn seni başka yerde bekliyor veee buldum :) :)

Şimdik çok muyluyum :) :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Olsun ben onu seviyorum, beni kullanırsa da kullansın!

aptal aşık modu:pinch:

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
:) :) hehehe saol :)

ayrıca ben olsam ki bikere böle bir durumla karşılaştım 2 hafta falan bastım bağrıma taşı sonra boşver dedimmm yaaa senin aşkınnn seni başka yerde bekliyor veee buldum :) :)

Şimdik çok muyluyum :) :)

Bak işte olay bu ;)