İtiraf Ediyorum. Tansiyonum yüksek !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReasTa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet,itiraf ediyorum tansiyonum sabahtan beri bi çok yükseliyor sonra çok düşüyor.Yüksek olduğunda düşsün diye limon ve dil altı kullandım biraz düzeldim ve uyudum uyandığımda ise çok düşüktü.Açıkcası yataktan çıkamamak çok sinir bozucu :(

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Canımın sıkıntısını burda dile getirdim.Ayrıca burası gayet serbest bir kategori isteyen istediğini dile getirebilir.

İyi geceler :)

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Canımın sıkıntısını burda dile getirdim.Ayrıca burası gayet serbest bir kategori isteyen istediğini dile getirebilir.

İyi geceler :)

bi şey demedim. size acil şifalar diliyorum. rabbim sıkıntınızı gidersin. beni ilgilendirmiyor ama itiraf daha farklı bir şey. onunla ilgili bi şey göremeyince sordum. bu forumda genelde bu tip şeyler söyle rahatla bölümünde dile getiriliyorda. neyse, şifalar diliyorum. istediğinizi dile getirebilirsiniz, o sizin bileceğiniz.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bunun itiraf ile alakası ne?

Bazı insanlar bazı şeyleri kabullenemezler,ısrarla hemde... Reasta sanırım sağlık problemi olduğunu kabullenmeye başlamış.

Önemli ve hafife alınmayacak bir durum, dilaltı hapı, limon vs. kullanıyor olmanızdan anladığım kadarıyla sizde durumun farkındasınız.

Geçmiş olsun

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bazı insanlar bazı şeyleri kabullenemezler,ısrarla hemde... Reasta sanırım sağlık problemi olduğunu kabullenmeye başlamış.

Önemli ve hafife alınmayacak bir durum, dilaltı hapı, limon vs. kullanıyor olmanızdan anladığım kadarıyla sizde durumun farkındasınız.

Geçmiş olsun

bu yönden hiç düşünmedim. hatırlatmanız ve bilgilendirmeniz için tşk.ler. sağ olun. kardeşe acil şifalar diliyorum. dualarım onunla.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Geçmiş olsun kardeş.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145