İstanbul'da başımıza gelenler

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Arada olur öyle kafaya takma fazla.Doğma büyüme İstanbulluyum en sevdiğim şehir burası.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İstanbulda yaşanmaz ya ne öyle vapurdu metrobüstü trendi felan uğraşılmaz arkadaş :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
böyle şeyler bizi bulmuyo :D

Aman bulmasın zaten kardeşim :) Zor şeyler bunlar

İstanbulda yaşanmaz ya ne öyle vapurdu metrobüstü trendi felan uğraşılmaz arkadaş :D

Metrobüse para zaten vermiyoruz :) kaçak olarak biniyoruz :) ama dün öğrendim güvenlikler tutanak tutunca 40 jeton luk bir borca giriyorsunuz dava acıldıgı zamanda 2.000 lira para cezası :D

Arada olur öyle kafaya takma fazla.Doğma büyüme İstanbulluyum en sevdiğim şehir burası.

:) öyledir ya ama yaşanması için gelirin yüksek olması lazım yoksa her insan yaşıyamaz orda.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hemen bi hamama gidin gusül abdesti alın :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Arkadaş arkadaşın pz....gidir demişler :P

İyi yırtmışsınız.

Sizi hamamda paklamaz,niagara şelalesinin altına girin 2 gün çıkmayın :P

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş arkadaşın pz....gidir demişler :P

İyi yırtmışsınız.

Sizi hamamda paklamaz,niagara şelalesinin altına girin 2 gün çıkmayın :P
:) Tabi ya şelalenin altında ölelim demi bu forum benden kurtulamaz :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Aman bulmasın zaten kardeşim :) Zor şeyler bunlar

Metrobüse para zaten vermiyoruz :) kaçak olarak biniyoruz :) ama dün öğrendim güvenlikler tutanak tutunca 40 jeton luk bir borca giriyorsunuz dava acıldıgı zamanda 2.000 lira para cezası :D

:) öyledir ya ama yaşanması için gelirin yüksek olması lazım yoksa her insan yaşıyamaz orda.

Yok kardeşim hiç alakası yok.İstanbul'da milyar dolarlık adamlarda yaşıyor, (mecaz olarak değil gerçek anlamda söylüyorum) cebinde "5 kuruşu olmayan adamlarda" yaşıyor.Şimdi sana hak veriyorum.Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama İstanbul Dünyanın en kalabalık, en yoğun, en hızlı şehirlerinden biri.Gerçekten ufak şehirde doğup büyüyen biri geldimi, kendisini okyanusta kaybolmuş gibi hissediyor.Şehir dışında turistik tatil beldelerinde yaşayan birçok arkadaşım var.Ara sıra bana ziyarate gelirler.Adamlar ben olmadan kapı dışarı çıkmaya korkuyolar mesela.O kadar çok hurafeler, abartı hikayeler duymuşlar ki markete gitmeye çekiniyor adamlar.Gezmeye çıkıyoruz adamların içinde hep bir kap-kaç ve gasp korkusu var :D Yahu diyorum "nerde yaşıyoruz beyler burası teksas değil, size abartarak yalan söylemişler rahat olun" ama yinede içlerinde bi kurt kalıyor adamların.(Bu arada bende bir kere gaspa uğramıştım belirteyim :D )

İstanbul ayrı bir yer.Hele ki doğma büyüme İstanbullu olanlar İstanbuldan asla kopamaz.Ben 5 yıl İstanbul dışında yaşamıştım.Her fırsatta İstanbula gidiyordum.O trafiği, herkesin kendi canının derdinde olduğu kalabalıkları, tarihi kokusunu özlüyor insan.Ben maldivlerdede yaşasam yinede senede bir kaç kez mutlaka İstanbula gelir havasını alır dönerim :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Açılıp açılmama konusunda şaka yaptım:) Açabilene aşk olsun.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok kardeşim hiç alakası yok.İstanbul'da milyar dolarlık adamlarda yaşıyor, (mecaz olarak değil gerçek anlamda söylüyorum) cebinde "5 kuruşu olmayan adamlarda" yaşıyor.Şimdi sana hak veriyorum.Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama İstanbul Dünyanın en kalabalık, en yoğun, en hızlı şehirlerinden biri.Gerçekten ufak şehirde doğup büyüyen biri geldimi, kendisini okyanusta kaybolmuş gibi hissediyor.Şehir dışında turistik tatil beldelerinde yaşayan birçok arkadaşım var.Ara sıra bana ziyarate gelirler.Adamlar ben olmadan kapı dışarı çıkmaya korkuyolar mesela.O kadar çok hurafeler, abartı hikayeler duymuşlar ki markete gitmeye çekiniyor adamlar.Gezmeye çıkıyoruz adamların içinde hep bir kap-kaç ve gasp korkusu var :D Yahu diyorum "nerde yaşıyoruz beyler burası teksas değil, size abartarak yalan söylemişler rahat olun" ama yinede içlerinde bi kurt kalıyor adamların.(Bu arada bende bir kere gaspa uğramıştım belirteyim :D )

İstanbul ayrı bir yer.Hele ki doğma büyüme İstanbullu olanlar İstanbuldan asla kopamaz.Ben 5 yıl İstanbul dışında yaşamıştım.Her fırsatta İstanbula gidiyordum.O trafiği, herkesin kendi canının derdinde olduğu kalabalıkları, tarihi kokusunu özlüyor insan.Ben maldivlerdede yaşasam yinede senede bir kaç kez mutlaka İstanbula gelir havasını alır dönerim :)

Arkadaşım Zonguldak'da yaşıyorum ama okul nedeniyle Ankaraya gitmek zorunda kalıyorum. Dediğin doğru insan yaşadığı şehirden kopamasa'da yinede yaşadığı şehirden ayrılabiliyor. Birtakım zorunlulukardan bu arada Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet konservatuarında okuyorum dediğin gibi bir türlü büyük şehirlere alışamadım hatta istanbulda sırf araba sesinden başım ağırmıştı yani o derece :)

Ölmezsin ki,biraz buruşursunuz :P

Bi bannnn'aa bakar kurtulmak isteseydik :P
:) Vallahi atarsanız bidaha üyelik alırım çünkü kendimi veya forumdaki arkadaşlarımı en yakın hissettiği forum burası :)

Buruşma meselesine gelince 70-80 görünmek istediğim zaman :) gidebilirim

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Bu konuda sana katılıyorum. Her ne kadar trafiğine, kalabalığına, hava kirliliğine sövsemde İstanbulsuz yaşayamam.
İstanbul harikulade bir şehir. Tarihi yarımadası Eminönü ve çevresiyle, Boğazıyla , Haliciyle ve diğer güzellikleriyle dünyanın en güzel şehri.
Burayı yaşanmaz hale getiren , kirleten ise sadece biz nankör insanoğluyuz başka kimse değil.

SıLa Öz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istanbulu naptınız ya bu olaylar her yerde oluyo büyütmeyin isterseniz .. acemilikten kaynaklanan bişey o dikkat etmeyip suçu istanbula atmak kolay ...

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
:).

istanbulu naptınız ya bu olaylar her yerde oluyo büyütmeyin isterseniz .. acemilikten kaynaklanan bişey o dikkat etmeyip suçu istanbula atmak kolay ...

Suç zaten istanbulda diyen olmamış ki Olan Kendini bilmezlerin istanbulun adını kirletmesi sadece

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar hemen özet geçiyorum.

İstanbula bir host arkadaşımızın yardımıyla gittik. Gitmez olaydım aynı okulda okuyan aynı zamanda en yakın dostumdur kendisi istanbula gittim şöyle anlatıyım cebimizde 125 lira para vardı :) Avrupa yakasına gidiyorsanız sakın derim yani bu para haliyle bize yetmedi, yemektir metrobüs felan derken, parasız kaldık arkadaşımla yatıcak yerimiz olmadığı için bir akıl danıştım bu arada arkadaşımın adı da erdem

Erdem nerede yatacağız dediğimde bana ilk gelen cevap KALE CENTER oldu. Güngören de bir alış veriş merkeziymiş gittiğimde öğrendim hayatımda fazla istanbula seyahat etmediğimden istanbulu da doğal olarak bilmiyorum, neyse arkadaşımla gittik kale centera orda açık bi yerden atladık koltuklar vardı, yol yorgunluğudur gezmedir derken uyuya kalmışız, 1-2 saat sonra 5 tane güvenlik geldi bizi uyandırdılar sorguya çektiler, polis çağırdılar olay güvenliklerden çıktı derken polise ifade verdik kimliklerimizi verdik gbtdir, kayıp aramasıdır diye gece saat 3 oldu biz güngörende polis karakolundayız allahtan girdiğimiz yerde mobese kamerası vardı da olay açığa çıktı. Bizdeki şansda istanbula gelmeden 1 gün önce orası soyulmuş ve olay bizim üzerimize yıkıldı mobese kamerasından suçsuz oldugumuz ispatlandı yoksa kolay kolay salınmıyorduk, derken ifade verdik kimliklere baktılar bu polisler cebimize biraz para koydular bizi istanbulun orta yerinde güngören de açıkta bıraktılar sağolsunlar babayiğit adamlarmış onarla sabaha kadar ekip arabasında gezdik :) sabah'da esenler otogarından biletlerimizi aldık metro ile geri döndük memleketimize

Arkadaşım biraz fırlama bir tipdir. Afedersiniz ama bayağı bir fırlamadır :) Galata köprüsünden geçerken bana dediği şu; Eray galata köprüsü ortadan ikiye ayrılıyor biliyormusun dedi
Bende o şaşkınlıkla istanbulu bilmediğimden fazlada gezmediğimden ağzımdan şaşkınlıktan bir küfür fırladı o anda ileri doğru gittiğimizde altındaki kafeleri gördüm :) ve alay konusu oldum arkadaşımın ağzında :)

Tekrar diyorum istanbul gezilecek yerdir, yaşanacak değil :D
birincisi parayı dikkatli harcarsın galiba bundan sonra ikinci dediğin doğru istanbul gezilecek yer kalınacak yer değil iyi tespit.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İstanbul'da sizi bekliyordu sanki :P

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Anadolu'dan kop gel düz git Ankara'yı geç sağdan Bursa'nın biraz yukarısı Atunizade'den sonra köprünün hemen aşağısı Avrupa yakasııı...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu kadar gözünüzde büyütmeyin ya Avrupa yakasını :) tamam büyük biryer çok kalabalık çok karışık ama ben istanbulsuz yapamam. bana göre istanbul en rahat şehirlerden biri. mesela ben şu an ankarada staj yapıyorum. nefret ettim burdaki toplu taşımadan. istanbulun metrobüsüne tramvayına metrosuna vapuruna kurban olayım

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu kadar gözünüzde büyütmeyin ya Avrupa yakasını :) tamam büyük biryer çok kalabalık çok karışık ama ben istanbulsuz yapamam. bana göre istanbul en rahat şehirlerden biri. mesela ben şu an ankarada staj yapıyorum. nefret ettim burdaki toplu taşımadan. istanbulun metrobüsüne tramvayına metrosuna vapuruna kurban olayım

Ankarada vapur nerde oluum :D

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ömrün boyunca anlatacağın bir macera olmuş :)) artık çocuklarına torunlarına yeğenlerine güle güle anlatırsın :))