• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İstanbul'da başımıza gelenler

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ömrün boyunca anlatacağın bir macera olmuş :)) artık çocuklarına torunlarına yeğenlerine güle güle anlatırsın :))[/QUOTE
:D aman kötüsü olmasın da .) hep böyle maceralarımızı anlatalım aşklarımızı anlatalım :D Ama o kadar yaşayacağımız ne mâlum :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Vallahi üzüldüm ama eğlenceli olmuş ya :) .

Abicim istanbula gelmişsen bi eminönüde balık ekmek yemen şart , emirganda yahut ( ben çok seviyorum ) , pierre lottie de çay içmen şart , yere batan sarnıcıdır ,gülhanedir , ortaköydür , topkapı sarayı , rumeli kavağı , hatta boğaz turu yapmadın ya sen istanbula geldim deme :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi üzüldüm ama eğlenceli olmuş ya :) .

Abicim istanbula gelmişsen bi eminönüde balık ekmek yemen şart , emirganda yahut ( ben çok seviyorum ) , pierre lottie de çay içmen şart , yere batan sarnıcıdır ,gülhanedir , ortaköydür , topkapı sarayı , rumeli kavağı , hatta boğaz turu yapmadın ya sen istanbula geldim deme :)

Param olsa hepsini yapardım arkadaşım ama :) Maalesef şansımıza küstük bu seferlik

Bi önceki gelişimde de kız kulesine gitmiştim üsküdar'dan kız kulesine giden feribotta arapla kavga ettim :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim bir günlük gezme fırsatım olmuştu.

İstiklal Cad.
Galata Kulesi
Boğaz Turu ( Süperdi )
Kız Kulesi.

Bu kadar yeri gezebildim :D