MassterX
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
ya adamsın sen eyvallah çok saol reisWall-e acaba bunu mu diyorsun?
Rica ederimya adamsın sen eyvallah çok saol reis
??Selamlar
umarım bilen biri çıkar bir adam var göl kenarında karısıyla tartışırken karısı bunu göle atıyor ve adam ölüyor sonra bu adam başka bir zamanda tekrar canlanıyor tabi biraz değişmiş oluyor ama hiç bir şey bilmezken Televizyonda bir kilisemi bir şey görüyor ve birden geçmişi hatırlıyor ve karısından intikam için kasabaya gidiyor çok ilginç bir filmdi. lütfen hatırlayabilen çıkarmı acaba.
Facebooktan link attım.Hemen gözükmiyebilir.Attığın şey gözükmüyor hocam.
Facebooktan link attım.Hemen gözükmiyebilir.
İnternetinden kaynaklı
Canavar saldırısı yazıyor yorumlarda.
Bu filmin adını bilen varmı
Arattırdığımda hep 10 dakikalik videolar çıkıyor acaba tam videosu yokmu.Canavar saldırısı yazıyor yorumlarda.
Bilmiyorum hiç hatırlamıyorum konusu öyleyse izleyeceğim emin misin ?Son Durak olabilir mi?
Konusu şu şekilde:Bilmiyorum hiç hatırlamıyorum konusu öyleyse izleyeceğim emin misin ?
Son Durak serisi filmi ama kaçıncısı bu bilmiyorum ilk bölümü olabilir.Ben uzun yıllar önce bit film izlemiştim adını şuan hatırlamıyorum ama konusu bir grup arkadaş uçak sryehatı gerçekleştiricek ama içlerinden biri rüyasında uçağın düşeceğini görüyor ve uçağa hiç biri binmiyor ama sıra sıra hepsi günlük yaşamlarında teker teker ölüyorlar
Pubg'de de cin gören vardı.Cinli filmleri akşam akşam izleme.
Musallat olur sonra bir üyemiz vardı banyoda cin görüyorum diye bizden yardım istiyordu.
İstemem öyle konu açasın.
Yapma yaw forumda öyle bir konu mu geçtiCinli filmleri akşam akşam izleme.
Musallat olur sonra bir üyemiz vardı banyoda cin görüyorum diye bizden yardım istiyordu.
İstemem öyle konu açasın.
Hatta resimini bile attı da Görmemenize üzüldüm Korkacaksın demişti ama sonradan korktum ben. İlk başlarda şaka yapıyordum ama.Yapma yaw forumda öyle bir konu mu geçti
Bak ağa mağa dinlemezler. Cız yaparlar.yok agam seviyorum böyle filmleri :d
Konu silindi mi? Bende görmedim.Hatta resimini bile attı da Görmemenize üzüldüm Korkacaksın demişti ama sonradan korktum ben. İlk başlarda şaka yapıyordum ama.