DeathKisS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Bu tarz filmler çok ilgi alanıma girmiyor maalesef zaten bu tarz filmleride izleyenlere hep hayretle bakmışımdır
filmde cinli vs şeyler yok aga filmi 1 saattir arıyorum kimse izlememiş herhalde :d güzel filmdiBu arada filmde kız olan cin mi oluyordu?
Baya garip geldi film izlemedim ama hatırlamam.
Cehennemde geçen filme bakmıştım çocuklukta. Adamların derisini filan soyuyorlardı.
Uzun zaman aradım ama bulamadım.
İnternette biraz araştırma yaptım filmin ismi Last Shift olabilir mi ?agalar film tek bir mekanda geçiyor bi polis karakolu gibi bi memur gece saatlerinde nöbet değişimine geliyor ve tek başına koca binada kalıyor sonrasında kadın korkunç şeyler görmeye başlıyor iyice panik yapıyor korkuyor yaratıklar görmeye başlıyor , sonrasında memur onun yanına gelen iki insanı yaratık zannedik ikisini de silahıyla vuruyor filmin kısa özeti hatırladıgımda bu kadar tek bi mekanda geçiyor tek başrol var memnur ablamız oda, filmi izleyen varsa yazarsa sevinirim
aga çok saol film Last Shift de filmin afişi o kadar korkunç değildi ya xd çok teşekkür ederimİnternette biraz araştırma yaptım filmin ismi Last Shift olabilir mi ?
Birde Assault on Precint 13 adlı bir film var büyük ihtimal bu değil fakat genede bir bak
1917 olabilir mi?Arkadaşlar uzun zaman önce bir film izlemiştim ama adı şimdi aklıma gelmiyor. Bir haftadır arıyorum ama bulamıyorum.
Filme gelecek olursak, hayatında hiç savaşmamış bir subay görevlendiriyor ve bir bölgeyi koruması için yanına deneyimsiz askerler veriliyor. O bölgeye gittiklerinde orda bulunan başka ülkenin ordularıyla çatışıyorlar. Çatışmalar uzun günler sürüyor ve hiç kayıp vermiyorlar. Bu yaşanmış gerçek bir olay ve beyaz perdeye aktarılmış.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz daha bilgi verseniz iyi olur yani animasyon mu? kaç karakter var? belki bilen biri çıkar.Çocukken izlemiştim. Bi çocuk vardı oyunun içine giriyordu bi kötüyü durdurmaya çalışıyordu. Kötü karakterin adı oyuncakçıydı. Sonunda da tekerlekki sandalyedeki dedesini oyuna falab alıyordu dedesi yürğmeye başlıyodu. Hatırlayan varsa yardımcı olurmusunuz
Biraz daha bilgi verseniz iyi olur yani animasyon mu? kaç karakter var? belki bilen biri çıkar
Çok hatırlamıyorum. Çocuk oyunun içine giriyordu insanlar oynuyordu sanal gerçeklik filmi gibiydi. Oyunda bölümler vardı. Son bölümlerde güzel bi araba yarışı yapıyorlardı. Turuncu kafa olduğunu hatırladığım bi çocuk oynuyodu.Biraz daha bilgi verseniz iyi olur yani animasyon mu? kaç karakter var? belki bilen biri çıkar.
Chaki chanin madalyon diye bir filmi var o olabilirmibenim de böyle küçükken çok etkilendiğim bir film vardı bi türlü bulamadım. biraz da unttum ama yinede anlatıyım bi çocuk vardı bir ailesi var ama başka bir alemde başka bir ailesi daha var gibi filmin sonunda çocuk diğer ailesinin yanına gidiyor çocugun boynunda bir madalyon var biraz eski bir çağa gidiyor sanki biraz baktımda ben bile anlamadım filmi izleyen olsa bile anlamaz heralde aslında hatırlıyodum ama çok uzun zaman oldu.
Oyunbozan ralph ile bunun alakası yok ki hocamOyunbozan Ralph, aklıma birtek bu geldi
Sanal Gerçeklik, Oyun, Araba YarışıOyunbozan ralph ile bunun alakası yok ki hocam
Biraz daha betimleyemez misin ?Çocukken izlemiştim. Bi çocuk vardı oyunun içine giriyordu bi kötüyü durdurmaya çalışıyordu. Kötü karakterin adı oyuncakçıydı. Sonunda da tekerlekki sandalyedeki dedesini oyuna falab alıyordu dedesi yürğmeye başlıyodu. Hatırlayan varsa yardımcı olurmusunuz
Sen nasık bi kralsın ya çok sağok?
Bende bunu düşünüyordum ismi neydi diye.