Aradığın filmArkadaşlar yarım lazım toplanalım lütfen
Orta okula gidiyordum yanılmıyorsam, bir film çıkmıştı fantastik ve bilimkurgu tarzında.
Film ise bir ormanlık yerde ev var aile oraya taşınıyor, bir çocuk var cocuğun ablası var bide annesi var ama başka biri varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum.
Daha sonra evden garip sesler geliyor ve yanılmıyorsam yine çocuk gizli bir yer buluyordu yada o oda devamlı vardı.
Orada fareye benzer bir yaratık keşfediyor bu acıkınca ve sinirlenince büyüyor bal verince sakinleşip küçülüyordu.
Sonra bu evde açılmaması gereken bir kitap vardı galiba bu kitap açılmıştı sanırım yada onun gibi bişi ve evin etrafına bir çember yapılmıştı ev yaratıklardan korunuyordu. Sonrasında bir domuza benzer yaratık bu cocuığun yüzüne balgan atıyor ve gözlerini silince yaratıkları görme yetisine sahip oluyor.
Bunun haricinde daha bir sürü şeyler var, ufak görünmez yaratıklar evi basmaya çalışıyor sonra işte bir eleman var oda liderleri ejderhamsı bir şeye dönüşüyor böyle garip bir filmdi.
Ben eskiden çok beğenip izlemiştim benim yeğenime söyledim ona izletecem diye yanlız o gündür bu güne kadar ne ismini nede oynayan birisi gözümün önüne gelmiyor.
Hani oynayan kişiyi hatırlasam o kişinin oynadığı filmden bulacam ama oynayan 1 kişimi insanın aklında kalmaz valla silindi resmen hepsinin yüzü aklımda ama o bulanıklık gitmiyor.
Filmi nolur bulun cıldırmak üzereyim yav![]()
Spiderwick Günceleri (2008) - The Spiderwick Chronicles